مطمئنا ویندوز موبایل 7 یک تحول خواهد بود چون در غیر اینصورت مایکروسافت از سایر رقبا عقب می مونه ! خود مایکروسافت هم اعلام کرده .
بعید می دونم با برنامه ها با نسخه قبلی سازگار نباشن ، چیزی مثل Xp و Vista خواهد بود .
مطمئنا ویندوز موبایل 7 یک تحول خواهد بود چون در غیر اینصورت مایکروسافت از سایر رقبا عقب می مونه ! خود مایکروسافت هم اعلام کرده .
بعید می دونم با برنامه ها با نسخه قبلی سازگار نباشن ، چیزی مثل Xp و Vista خواهد بود .
از مایکروسافت که بعید نیست از نظر مایکروسافت سخت افزار باید خودشو با نرم افزار تطابق بده نه نرم افزار به سخت افزاذ!!!
من که میگم پردازنده بالایه 600 مگا میخواد پس بحث X1 منتفیه و I900 که MHZ 624 ساپورت میکنه!!!
دوست من این نتیجه گیری رو چه جور کردید؟؟؟من که میگم پردازنده بالایه 600 مگا میخواد پس بحث X1 منتفیه و I900 که MHZ 624 ساپورت میکنه!!!
اصلآ نمیشه چیزی گفت
به چیزای زیادی بستگی داره که حالا یه گوشش هم میشه به cpu اشاره کرد نه اینکه هر گوشی cpu بالای 600 داشته باشه روش نصب میشه هر کی نداشته باشه نه!!!
با این دیدگاه میشه اینطوری هم نتیجه گرفت که چون i900 (که شما مثال زدی) رزیلوشن پایینی داره پس قابل نصب نخواهد بود !!![]()
نه بابا از این رام کوکر های مارمولک هیچی بهید نیست !
ویندوز موبایل 8 هم که بیاد !!!!
اینا برای درپیت ترین گوشی ها ریلیس میکنن !!![]()
جدا گفتما !
واسه نمیدونم ویندوز 6.5 یا 7 خودتونو عذاب ندید که آی نمیشه آی میشه !
160% ریلیس میشه هم برای اومنیا که رزولوشن مزخرف دارههم بقیه گوشی ها ! (البته ممکنه برای کم اوردن رم یه مشکلاتی به وجود بیاد
)
دوستان در مورد ویندوز موبایلی که هنوز نیومده بحث نکنید.هنوز 6.5 درست نیومده اونوقت بحث 7 میکنید...!!!پس بحث 8 9 هم بکنید..!!!اینجور بحث ها مثل مقایسه امینا و اکسپریاست که تاپیک به هیچ جا نمیرسه...البته این نظر من بود
مخالفمدوستان در مورد ویندوز موبایلی که هنوز نیومده بحث نکنید.هنوز 6.5 درست نیومده اونوقت بحث 7 میکنید...!!!پس بحث 8 9 هم بکنید..!!!اینجور بحث ها مثل مقایسه امینا و اکسپریاست که تاپیک به هیچ جا نمیرسه...البته این نظر من بود
بذار بحث شه
اینجور هیجانات میره بالاتر و همه منتظر میشن که windows 7 بیاد و یه حالی بده در ضمن بحث و تبادل نظر میشه و اطلاعات کاربران در برخی از موارد بالاتر میره
در مورد مقایسه omnia و xperia هم که که معلوم شد نتیجه همه میدونن xperia بهتره (شوخی کردم بابا حمله نکنید)
این رزولوشن اومنیا سرویس کرده منو ! هر چی بازی خفن هست کامل اجرا نمیشه
البته اگه ایکس 1 هم بود نمیشد
240x320
640x480
واقعا هر کی گوشیی این رزولوشن ها رو داره قدرش رو بدونه وا با بازی های خفن کیف کنه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)