تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 25 از 25

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید ---

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

6 بهترین و پرسرعت ترین کارت دی وی بی جهان

تمامی کارت های موجود در بازار چینی هستند.
    پروف 8000 کارت بسیار مناسبی است بنده خودم به شخصه در تمامی فرکانس ها تست کردم بدون دی سی دانلود دارم
    برای دیدن مشخصات فنی به لینک زیر مراجعه کنید
    پروف 8000
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

9

با سلام
    من یک ماه پیش یک کارت ----- کیو باکس را از یک از سایتی که در انجا عضو هستم و سایت انصافا خوبی هم هست گرفتم با گارنتی 120 هزار تومان که متاسفانه از خریدنش بسیار پشیمان شدم
    اولش کارت به خوبی کار میکرد تا حدود یک هفته بعد اولین مشکل پیدا شد قفل کردن سیگنال روی 60 درصد که متاسفانه تمام فرکانسها روی 60 درصد بدون تغییری مانده بود من ویندوز را عوض کردم مشکل حل نشد درایور جدید را نصب کردم مشکل حل نشد
    جای اسلات را عوض کردم مشکل حل و سیگنال فرکانسها حل شد و چند روز را هم به خوبی کار کرد تا اینکه بعد از چند روز دوباره همان مشکل 60 درصد سیگنالها برگشت چشمتون روز بد نبینه فروشنده گفت شاید با سیتمت مچ نمی شه.من یک سیتم تری دارم گفتم با ان تست کنم ببینم چی میشه تست کردم دیدم کار می کنه گفتم حتما مشکل از سیستم من است پاور را عوض کردم 150 هزار تومان برای یک پاور گرین 885 واتی مشکل حل نشد مادر برد را عوض کردم 195 هزار توان برای برد گیگا خلاصه 180 هزار تومان خرج اضافه و بی خود . با یکی از سیستمهای دوستم چک کردم دیدم کار می کنه ولی متوجه نکته ای شدم دیدم اولش کار میکنه اما بعد ازخاموش کردن سیستم و یا ریستارت مشکل 60 درصد سیگنالها بر می گرده و سیگنال فرکانسها روی 60 می مانه من خازن را هم نصب کرده بودم ولی فایده ای نداشت به هرحال روی 4 تا سیتم تست کردم کردم مشکل حل نشد اکانت شرینگ هم گرفته بودم که ان هم رفت مطمئن شدم کارت ایراد دارد ایمیل زدم به فروشنده گفتم کارت این مشکل را دارد کارت را برای به اصطلاح گارنتی فرستادم بعد از تست به من میگوید کارت مشکلی ندارد سیستم شما مشکل دارد واقعا مسخره است از 4 تا سیستم یکی با این کارت درست حسابی کار نکرد گفتم من از خیر 120 هزار تومان گذشتم ولی دیگه از اینترنت خرید بکنم نه جنس مسخر های چینی بگیرم حالا کارت ----- خودم را قرار شده به خودم بفرسته من ناراحت پول و کارت معیوب نیستم ولی من به خاطر این کارت انقدر ناراحت و فشار عصبی کشیدم که نگو از عوض کردن پاور و مادر برد تا علاف شدن بی خودی و اخرش هم جواب اینطوری

فقط موقع خرید درست حسابی تحقیق کنید تا بعدا دچار مشکلات من نشوید گول گارانتی و دلسوزی بعضی از این فروشنده را هم نخورید
    i'm so sorry but god is big.

پروفشنال jomong666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

پروف 8700 اسلات pci express می خواد .
    من روی مادربوردم این اسلات رو ندارم .

رمم هم 128+128+256 یعنی 512 هست . تازه رم کارت گرافیک هم روش حساب کردم .
    به درد سیستم های تازه نفس می خوره

---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------

راستی اینم آدرس سایت سازنده ... 9700 pcie رو هم زده .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض لعنت بر qbox

با سلام
    من یک ماه پیش یک کارت ----- کیو باکس را از یک از سایتی که در انجا عضو هستم و سایت انصافا خوبی هم هست گرفتم با گارنتی 120 هزار تومان که متاسفانه از خریدنش بسیار پشیمان شدم
    اولش کارت به خوبی کار میکرد تا حدود یک هفته بعد اولین مشکل پیدا شد قفل کردن سیگنال روی 60 درصد که متاسفانه تمام فرکانسها روی 60 درصد بدون تغییری مانده بود من ویندوز را عوض کردم مشکل حل نشد درایور جدید را نصب کردم مشکل حل نشد
    جای اسلات را عوض کردم مشکل حل و سیگنال فرکانسها حل شد و چند روز را هم به خوبی کار کرد تا اینکه بعد از چند روز دوباره همان مشکل 60 درصد سیگنالها برگشت چشمتون روز بد نبینه فروشنده گفت شاید با سیتمت مچ نمی شه.من یک سیتم تری دارم گفتم با ان تست کنم ببینم چی میشه تست کردم دیدم کار می کنه گفتم حتما مشکل از سیستم من است پاور را عوض کردم 150 هزار تومان برای یک پاور گرین 885 واتی مشکل حل نشد مادر برد را عوض کردم 195 هزار توان برای برد گیگا خلاصه 180 هزار تومان خرج اضافه و بی خود . با یکی از سیستمهای دوستم چک کردم دیدم کار می کنه ولی متوجه نکته ای شدم دیدم اولش کار میکنه اما بعد ازخاموش کردن سیستم و یا ریستارت مشکل 60 درصد سیگنالها بر می گرده و سیگنال فرکانسها روی 60 می مانه من خازن را هم نصب کرده بودم ولی فایده ای نداشت به هرحال روی 4 تا سیتم تست کردم کردم مشکل حل نشد اکانت شرینگ هم گرفته بودم که ان هم رفت مطمئن شدم کارت ایراد دارد ایمیل زدم به فروشنده گفتم کارت این مشکل را دارد کارت را برای به اصطلاح گارنتی فرستادم بعد از تست به من میگوید کارت مشکلی ندارد سیستم شما مشکل دارد واقعا مسخره است از 4 تا سیستم یکی با این کارت درست حسابی کار نکرد گفتم من از خیر 120 هزار تومان گذشتم ولی دیگه از اینترنت خرید بکنم نه جنس مسخر های چینی بگیرم حالا کارت ----- خودم را قرار شده به خودم بفرسته من ناراحت پول و کارت معیوب نیستم ولی من به خاطر این کارت انقدر ناراحت و فشار عصبی کشیدم که نگو از عوض کردن پاور و مادر برد تا علاف شدن بی خودی و اخرش هم جواب اینطوری

فقط موقع خرید درست حسابی تحقیق کنید تا بعدا دچار مشکلات من نشوید گول گارانتی و دلسوزی بعضی از این فروشنده را هم نخورید
    سلام
    با عرض پوزش از تاخیر چند ساله .آقا من همین مشکل رو دارم .آقا گل گفتی قربون دهنت کاملا همینطوره که نوشتید .
    من چند سال پیش از یک سایت توشیراز که اسم سایتش یادم نیست ولی فکر کنم پول رو بحساب شخصی بنام آقای قنبری جهرمی واریز کردم qbox 8920 خریدم . چند روز که کار کردم دیدم فرکانس پایتخت 11555 رو نمیگیره .پست زدم گفتند کارت رو بفرست خازن اضافه کنیم
    درست میشه من هم بررسی بیشتر کردم دیدم صلاح نیست کارت رو نفرستادم گفتم یک فرکانس جهنم تو سرش بخوره که متوجه شدم که وقتی سیستم رو خاموش میکنی روی سیگنال 60% قفل سه پیچ میکنه چند بار روی سیستم های دیگه تست کردم دیدم همانطوره . چند بار باید پلیر و آنیستال کنی و یا اسلات کارت رو عوض کنی تا کار کنه . این بنده خدای فروشنده هم فکر نکنم مقصر باشه . کارت اساسا مشکل داره و چیپستش هم داغ میکنه . بنظر من کارت هم تقلبی نیست ولی معماری اش مشکل داره . بعد رفتم یک کارت sky star 2 pci tv از پاساژ ایران خریدم . تمام فرکانس ها رو میگیره داغ هم نمیکنه . لعنت کائنات بر اون کسانی که کالای نا مرغوب وارد این کشور میکنن تا جیبشون زودتر لبریز شه . بهتره دوستانی که این امر رو تجربه کردن تجربیات خودشون رو با اجازه آقای مدیر بنویسن شاید مشکل همه حل بشه . با تشکر از همه .
    Last edited by zandieh2003; 07-05-2012 at 18:27.

در آغاز فعالیت dvb-expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

کارتهای tevii امسال 2012 اومده بازار خیلی عالی هستند
    این هم لینک فیلم آموزشی انها

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •