همه موارد + سیستم عامل برام مهمه
تو یکی از بهترین سامسونگ بازا هستی نمی تونم حرفتو گوش ندم اگه بیاد چنده؟
همه موارد + سیستم عامل برام مهمه
تو یکی از بهترین سامسونگ بازا هستی نمی تونم حرفتو گوش ندم اگه بیاد چنده؟
مخلصیم عزیز .
فعلا امروز عرضه شده و قیمت 16 گیگش 999 دلار هستش !
البته سریع میاد پایین .
تا 3 ماه دیگه قیمتش متعادل میشه ( ایران )
مخلصیم .
تا 3 ماه من با این گوشی 30 تومنی کار کنم؟
راستی 65K colors کم نیست؟
Win Mob فقط همين تعداد رنگ را ساپورت ميكنه...همه Win Mob ها همينطورن...
از من میشنوی اگه بازیهای با گرافیک برات خیلی مهم نیس 8300 خیلی خوبه ! الان 2 یا 3 ماه هست که خریدم .. خیلی راضیم و اصلا هم اذیت نمیکنه .. نه لقی اسلاید نه خش افتادن رو ال سی دی بدون هیچ حفاظی ..
برنامه خوریش هم خوبه ... قیمتش هم متعادل و نسبت به گوشی های بازار خوبه
اگه اهل بازی با گوشی هستی مخصوصا بازیهای انگیگ بهت توصیه نمیکنم ...وگرنه میتونه انتخابی خوب باشه
Last edited by pulp_152; 24-07-2009 at 12:22.
سامسونگ جان متعادل یعنی چقدر ؟ یه رنج قیمتی بگو ،آخه هرچی فکر میکنم می بینم خداییش هیچ رقمه نمیشه حساب کرد تا 3 ماه دیگه (یا حتی بیشتر) آمنیا2 قیمتش بیاد طرفای 600 .
من همه مشخصات این گوشی رو دیدم و همه چیزشو قبول دارم تنها مشگل من با این گوشی اینه که سیستم عاملش جاواست وگرنه همه چیزش قبوله یعنی اگه بخوام بین این و امنیا یکی رو انتخاب کنم در صورتی که این گوشی دوربینش 8 هستش ، کیفیت صفحش خیلی خیلی قویه ، و ....... بازم امنیا رو انتخاب میکنم به خاطر سیستم عاملش چون دوربینش هم 5 هستش و ضعیف نیست ( فقط نمی دونم امنیا از همه نظر منظورم سیستم عاملش هستش خوب هست یا نه ) یا اینکه پول بیشتری میزارم دیاموند 2 میگیرم ولی اونم رادیو نداره نمی دونم ولی هنوز روی 8300 دارم فکر میکنم
ببین دوست من .. همونطور که گفتم از لحاظ برنامه خوری این گوشی مشکل نداره و با جاواهای ارائه شده در نسخه ها و گوشی های قبلی سامسونگ مقایسه نکنید ... چون با هم فرق دارند مخصوصا از لحاظ قدرت و سرعت اجرا در برنامه ... همینطور بر خلاف بقیه جاواهای سامسونگ سقف یا محدودیت حجم نداره و تا جایی که حافظه اجازه بده شما میتونید فایل جاوارو install کنید و البته با دردسر هم همراه نیست ...
تنها مشکل این گوشی اجرای بازیهای با گرافیک بالا هست و مشکلی دیگه ای نداره نه از لحاظ سرعت و نه برنامه خوری ...
چون همونطور که میدونید بیشتر نرم افزارها جاوا هستند و اکثر برنامه های سیمبین .. برنامه جاواشون هم موجود میباشد !
و البته چند نرم افزار داره این گوشی که حتی رو سیمبین هم موجود نمیباشد از قبیل نقشه اینترنتی انلاین !
خوب هر کسی یه چیزی میپسنده ! من امیارو نپسندیدم! شاید یکی از دلایلش علاوه بر دوربین... کشویی بودن 8300 و استفاده از تکنولوژیهای بالاتر از قبیل سنسورهای خودکار و feed back و صفحه ال سی دی amoled و و و ...
بازم انتخاب با خودتونه و هر 2 گوشی برای نیازهای متفاوتی ساخته شده و مقایسه این 2 سنخیت انچنانی نداره
Last edited by pulp_152; 25-07-2009 at 19:01.
gprs این گوشی چطوری کار میکنه؟نقشه های شهر تهران موجوده؟اگه بخوام از نقشه ها توی خیابون استفاده کنم احتیاج به وصل شدن به اینترنت داره؟
کیفیت قاب این گوشی در چه حدیه؟مخصوصآ قاب در باتری
دوربینش هم که خوبه نمی دونم باید بازم فکر کنم و این گوشی رو از نزدیک ببینم قیمت با گارانتی رو داری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)