دوست عزیز سوال شما ربطی به این قسمت نداره !
فکر کنم مربوط به انگیج باشه درستـــه ؟
منظور دوستمون از ریســت اینه که گوشیتون رو یکبار ( خاموش . روشن ) کنیــد
موفق باشید!![]()
دوست عزیز سوال شما ربطی به این قسمت نداره !
فکر کنم مربوط به انگیج باشه درستـــه ؟
منظور دوستمون از ریســت اینه که گوشیتون رو یکبار ( خاموش . روشن ) کنیــد
موفق باشید!![]()
تاپیک خاک خورده رو اوردم بالا
اقا من 5530 دارم بخوام هارد ریست کن چیکار کنم؟
سلام تو رو به جان هركس كه دوستش داريد ! اين نوكياي من قاطي كرده !!!!
يه دفعه رفتم قسمت Content كه Media player رو بيارم رو صفحه ! دستم اشتباه خورد به يه جيز ديكه
ساعت و حالت كوشي و تاريخ اومد رو صفحه ! ديكه هم نرفت !
خواهشا به من بكيد اين جه جوري ميره !!!!
اعصابم رو خرد كرده!!!! هركي به من بكه يه جايزه داره !!!!!!
مدل : n97![]()
سلام كمكم كنيد خواهش ميكنم !!!! من نميتونم دكمه هايي كه كفتيد بيدا كنم !!!! كوشيم n97 هستش لطفا بكيد كدوم دكمه ست !!!! خواهش ميكنم اكه ريست نكنم واقعا كوشيم خراب ميشه !!!!!!! هارد ريست رو بكيد كدوم دكمه هاست!!!
خواهش ميكنم!!!!
Magical Girl
دکمه سبز و قزمز و دوذبین رو با هم نگه دار گوشی رو روشن کن
سلام دوست عزیز و ست نخست نوشته کــه برای مدل گوشیتون :
موفق باشید!بعد از خاموش کردن گوشی دکمه های : Space، هر 2 دکمه Shift و دکمه BackShift رو نگه دارید سپس گوشی رو روشن کنید و تا زمانی که آرم نوکیا و لیست انتخاب زبان گوشی نشون داده نشده دکمه ها رو رها نکنید.
:43:سلام من گوشیه نوکیا n97دارم هر کاری که می خوام باهاش انجام بدم error میده و نمیذاره انجام بشه حتی شارژ باطری لطفا راهنماییی کنید با تشکر
سلام من sony ericson vivaz دارم میدونم که از تو لپ تاپم ویروس auto run وارد گوشی ام شده به نظرتون با ریست مشکل حل میشه؟اگه آره کدوم ریست و انتخاب کنم؟
ممنون
Last edited by samane.; 28-04-2012 at 11:07.
سلام .گوشی من نوکیا n79 ,وقتی گوشی روشن میشه وبالا میاد بعد از زدن چند دکمه ویا اصلا یک دقیقه تمام دکمه های گوشی از کار می افتن بغیر از دکمه پاور ,هم ریست سخت افزاری کردم وهم نرم افزاری ولی هیچ تغیری نمیکنه به نظر شما مشکلش چیه ؟ممنون میشم بهم بگین.ایمیل:sabkhiz.safarabkhiz@gmail.com
شرمنده بچه ها
اما من ۵۸۰۰ رو هم مستر رسیت و هم هارد ریست رو زدم ولی فرقی نداشت و هنوز هم کلی برنامه تو حافظه نصب داره!!!
تازه اون ترفند کلید قرمز و سبز و دوربین و خاموش هم جواب نداد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)