من ماهشهر هستم و از راصد وایرلس میگیرم. بدون محدودیت حجمی، ماهیانه 25 هزار تومن با سرعت 64 کیلوبیت. سرعت دانلود هم توی تابستون نهایتا 12 هست و توی بقیه ماههای سال 25-35 کیلوبایت!
من ماهشهر هستم و از راصد وایرلس میگیرم. بدون محدودیت حجمی، ماهیانه 25 هزار تومن با سرعت 64 کیلوبیت. سرعت دانلود هم توی تابستون نهایتا 12 هست و توی بقیه ماههای سال 25-35 کیلوبایت!
پژوهشگران واقعا افتضاح شده بعد یه هفته دعوا بالاخره پورت منو خالی کردن و دیروز با نیماد قرار داد بستم فقط نمیدونم این پورتایی که شاتل بستشون مال چین
پژوهشگران علاوه بر سرعت پایین(بدلیل شیرینگ بالا)Disconnect فراوان هم داره.خیالت از بابت نیماد راحت راحت باشه!من که تا حالا با پورتهای بسته شده مشکلی نداشتم
مسلما آدم هرچی پول بده آش میخوره.
درسته که رفاتک قیمتهاش گرونه ولی کیفیت خوب و بالایی داره.
باید توجه کرد که کیفیت خطوط adsl رابطه مستقیمی با مرکز مخابرات شما و خطوط تلفن داره و تنها عامل تعیین کننده isp نیست.
من از رفاتک راضی هستم.
قطعی در حد صفر
سرعتش هم کمتر از سرعتی که تو قرارداد هست نمیشه.
در مورد پشتیبانیش اطلاعی ندارم چون تا حالا قطع نشده که بخواهم با پشتیبانیش تماس بگیرم.
اگر میخواهید از هر شرکتی سرویس بگیرید یک سرویس پایینشون را انتخاب و یک ماه بصورت تست استفاده کنید و اگه راضی بودید به سرویس دلخواهتون ارتقا بدید.
fashion_boy جان چه سرعتي از شاتل ميگيري ؟
اين نامه اي که ميگن بياريد واسه سرعت بالاي 128 واسه سرويسهايي که سرعت سندشون از 128 بالاتره يا واسه اونايي که سرعت رسيوشون از 128 بالاتره
ببین عزیزم طبق مقررات سازمان ارتباطات رادیویی شما برای داشتن سرویس بالاتر از 128kb/s یا باید نامه از نظام پزشکی یا مهندسی بیاری یا اینکه مشتری حقوقی باشی(به عنوان شرکت)یا اینکه جزو هیآت علمی دانشگاه باشی یا دانشجو که من دانشجو هستم.سرعت دانلود و آپلود من رو هم میتونی ببینی که در این نوسانات اینترنت کشور قابل قبوله
سلام دوستان اهوازی
میگم کسی اینجا از شاتل ECO512 میگیره؟سرعت دانلودش شبها که رایگانه چجوریه؟من خودم ART3 دارم خواستم بدونم ارزش داره تغییر بدم سرویسم رو؟؟؟؟؟
سلام. من الان از پزوهشگران استفاده می کنم و زیاد راضی نیستم و میخوام از رفاتک بگیرم میخوام مطمئن بشم رفاتک سرویسهاش خوبه یا نه دوستان اگه اطلاعات دارن لطفا راهنمایی کنن
من از رفاتک سرویس میگرم و راضی ام.
البته به مرکز مخابرات هم بستگی داره.
خدا را شکر برای من قطعی نداره و سرعتش خوبه.
صبر کن چندتا دیگه از دوستان هم بیان در موردش نظر بدن تا بهتر بشه تصمیم گرفت.
در روز که سرعت فوق العاده و حداکثر است.در شب هم بین 50-62 متغیر است که روی 57-58 میتونی حساب کنی.ترافیک من در ساعت رایگان 1200MB است...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)