وقتی این کارت ربلیز شه فکر کنم خیلی از این بیشتر علامت تعجب تووی کامتهات استفاده کنی..3.2 میلیار ترانزیستور؟!؟!؟! جالبه!!! برای شرکتی که خودش کارخانه ی چیپ سازی نداره و tcmc باید زحمتش رو بکشه خیلی جالبه!!!
وقتی این کارت ربلیز شه فکر کنم خیلی از این بیشتر علامت تعجب تووی کامتهات استفاده کنی..3.2 میلیار ترانزیستور؟!؟!؟! جالبه!!! برای شرکتی که خودش کارخانه ی چیپ سازی نداره و tcmc باید زحمتش رو بکشه خیلی جالبه!!!
پس اگه اينطور باشه به كل fx نابود ميشهوقتی این کارت ربلیز شه فکر کنم خیلی از این بیشتر علامت تعجب تووی کامتهات استفاده کنی..
در ضمن به لطف CUDA سي پي يو ها يواش يواش منقرض مي شن!
ما که بخیل نیستیم ریلیز کنن!!![]()
به خاطر 1.4 میلیاردش ، و اون سطح 520 mmxmm مجبور شد این قدر قیمت رو بالا نگه داره که 1 سال تمام قافله رو به ati باخت. حالا با این 3.2 ملیارد چی به سرش می اد خدا می دونه. البته این تاپیک در ورد نقد و بررسی کارت های آینده ی نیست .
سلامم..هااااا نهههههه.موافقمتووی تایپیک اخبار کارت گرافیک.. با اوون ID خدا بیامرزم>avecina.ir بحث معماری را کرده بودم..
اينو ميشه يه توضيحي بدي ! ؟ چطوري يعني سي پي يوها منقرض ميشن ؟!! ما كه ديدم cpu هر روز لازم تر از ديروز !!![]()
ببين وقتي GPU ها به قدرتي برسند كه بتونند جاي CPU رو بگيرن شايد CPU ها منقرض بشن!اينو ميشه يه توضيحي بدي ! ؟ چطوري يعني سي پي يوها منقرض ميشن ؟!! ما كه ديدم cpu هر روز لازم تر از ديروز !!
در كل اين كار غير ممكن هستش و تا STREAM نيومد گير نداد بگم كه اين امر هيچ وقت اتفاق نمي افته!
من آخرش نفهمیدم شما با چی موافق و با چی مخالفی!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)