من خیلی مطمئن نیستم ولی یکی از دوستان چند روز پیش میگقت Asus P6T Deluxe V2 رو 296 تومن قیمت داره . که به نظر من ارزشش رو داره .این چه جور مقایسه ایه بین دو تا مادر بورد که یکیش 80 تومن از اون یکی گرونتره
خب معلومه کدوم بهتره
من خیلی مطمئن نیستم ولی یکی از دوستان چند روز پیش میگقت Asus P6T Deluxe V2 رو 296 تومن قیمت داره . که به نظر من ارزشش رو داره .این چه جور مقایسه ایه بین دو تا مادر بورد که یکیش 80 تومن از اون یکی گرونتره
خب معلومه کدوم بهتره
فکر نکنم من کمترین قیمتی که دارم 350 هست!من خیلی مطمئن نیستم ولی یکی از دوستان چند روز پیش میگقت Asus P6T Deluxe V2 رو 296 تومن قیمت داره . که به نظر من ارزشش رو داره .
اینجوری باشه که فوق العاده است!
حالا من کاری ندارم ، اون دوستمون اینطوری گفت .فکر نکنم من کمترین قیمتی که دارم 350 هست!
اینجوری باشه که فوق العاده است!
بابک جان رایانصبا هم 340 تومن زده ، شما 350 قیمت دارید ؟!قیمت ها که قطعا از رایانصبا پایینتر هست .
جالبه!از سایتی مثل رایان صبا!بابک جان رایانصبا هم 340 تومن زده ، شما 350 قیمت دارید ؟!
لیو ن کامپیوتر 362 زده!
اشتباه نشه !لیو ن کامپیوتر 365 زده!![]()
لیون کامپیوتر قیمت Asus P6T Deluxe رو زده و رایان صبا Asus P6T Deluxe V2 . احتمالا V2 ارزونتر باشه ، البته همونطور که گقتم هر دو این قیمتها با بازار خیلی اختلاف دارن.
تایید میشه. دیروز یکی از فروشگاههای بازار رضا P6T Deluxe v2 رو میداد 296 . و rampage II gene رو میداد 260 هزار تومن!من خیلی مطمئن نیستم ولی یکی از دوستان چند روز پیش میگقت Asus P6T Deluxe V2 رو 296 تومن قیمت داره . که به نظر من ارزشش رو داره .
خیلی عالیه!تایید میشه. دیروز یکی از فروشگاههای بازار رضا P6T Deluxe v2 رو میداد 296 . و rampage II gene رو میداد 260 هزار تومن!
با این حساب P6T , P6T SE چند میشن؟
گارانتیش چی بود؟
متاسفانه نپرسیدم. یا ویستاپخش یا الماس رایانهگارانتیش چی بود؟
شایدم دیجیتال باشه!؟متاسفانه نپرسیدم. یا ویستاپخش یا الماس رایانه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)