تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 48

نام تاپيک: واسه شروع موسيقي...چه سازي؟؟؟

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

به نظر من اگه برای شروع با سازی کار کنی که فواصل خوب توی ذهنت جا بیافته و گوش موسیقی رو قوی کنه بهتره و بعدش میتونی راحت تر با هر سازی کار کنی.پیانو یا کیبورد.
    سه تار واقعا صدای نازی داره واقعا دلنشینه.
    ویولن هم که سلطان سازهاست.البته برای ویولن زدن استعداد از علاقه هم مهمتره. وگرنه خیلی کند پیش میری وبعد یه مدت دل زده میشی.
    در مورد فواصل باید بگم که زیاد ربطی به نوع ساز نداره مگه فواصل در تار و سه تار و سنتور فرق دارند و کسی که میخواد ساز رو شروع کنه اصلا نمیدونه فواصل چیه که بخواد در موردش تصمیم بگیره
    یعنی برای اینکه پیانو بزنی که سازی پایه هست باید اول ساز دیگه ای بزنیم؟
    کی گفته ویولن سلطان سازهاست ؟
    برای ویولن زدن استعداد از علاقه مهمتره ؟ برای سازهای دیگه چی ؟
    قصد ایراد گرفتن نداشتم فقط اگه بهتر راهنمایی کنیم مفیدتره

2. این کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام من تازه 2 ماهی است که شروع به کار با گیتار الکتریک شدم ولی نمی دونم
    تازگیها چی شده که نمی تونم بزنم اصلا دیگه به طرف گیتار نمی رم یه جورایی زده شدم از هر چی گیتار وسازه..
    با ان شورو شوقی که داشتم گفتم ستاره می شم تمام ...نمی دونم چرا این طور شدم..
    لطفا .....کمکم کنید تا ادامه بدم ..

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فقط ویالون.
    چه سازی.چه صذایی داره.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

تازگیها چی شده که نمی تونم بزنم اصلا دیگه به طرف گیتار نمی رم یه جورایی زده شدم از هر چی گیتار وسازه..
    سلام دوست عزیز در مقوله یادگیری موسیقی حالا چه موسیقی ایرانی باشه چه موسیقی غربی یه نکته ای خیلی مهمه و اون هدف از یادگیری هست
    خیلی از آدما فقط به خاطر اینکه از صدای سازی یا ظاهر ساز یا حتی به خاطر اینکه از نوازندگان یه ساز خوششون میاد در ابتدا جذب ساز میشند
    اما پس از مدتی بدلیل نداشتن علاقه کافی یا استعداد ویا پشتکار لازم و این نکته که هیچکدوم از این عوامل برای ادامه دادن راه سخت آموزش و مهارت در نواختن و در نهایت به مراحل عالی رسیدن کافی نیست از اون ساز خسته میشند
    حالا شما باید دلیل خودتونو برای ساز زدن و زحمت کشیدن برای یادگیری اون پیدا کنید تا بتونید راه خودتونو ادامه بدید

یه نکته دیگه که باید بگم داشتن پشتکار و نداشتن توقع بالا در هنگام یادگیری هست چرا که شما در مراحل ابتدایی سختی بیشتری داری چون اصل هدف که نواختن ملودی هست رو نمیتونید انجام بدید

اما باید همیشه به این فکر کرد که یک نجار یا نقاش یا ... هم در ابتدا به این صورت قادر به خلق آثار زیبا نبودند و در سایه ممارست به این مرحله رسیده اند

6. 3 کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

در مورد فواصل باید بگم که زیاد ربطی به نوع ساز نداره مگه فواصل در تار و سه تار و سنتور فرق دارند و کسی که میخواد ساز رو شروع کنه اصلا نمیدونه فواصل چیه که بخواد در موردش تصمیم بگیره
    یعنی برای اینکه پیانو بزنی که سازی پایه هست باید اول ساز دیگه ای بزنیم؟
    کی گفته ویولن سلطان سازهاست ؟
    برای ویولن زدن استعداد از علاقه مهمتره ؟ برای سازهای دیگه چی ؟
    قصد ایراد گرفتن نداشتم فقط اگه بهتر راهنمایی کنیم مفیدتره
    من فکر میکنم منظور دوستمون سازهایی بود که فواصل ربع پرده نداشته باشند ، مثل پیانو

به نظر شما ویولن با اون قدرت بی بدیل در ملودی و شبیه سازی فرکانس ها ، سلطان ساز ها نیست؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه elfy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شیراز کاکو

پيش فرض

پس من چی کسی جواب منو نمیده ؟

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بله خودم تصميم گرفتم برم تار يا 3 تار اما نميدونم چه فرقي دارن باهم؟؟ كسي ميدونه؟

بین تار و سه تار شدیدا توصیه می شه که تار رو انتخاب کنید.
    بعد از مدتی (مثلا 3 یا چهار سال) می تونید سه تار هم بزنید. فقط باید چند روزی مضراب رو بگذارید کنار و حستون رو از گوشه ی ناخن به ساز منتقل کنید و سه تار بنوازید.

از نظر ظاهر دسته، کاملا یکسان هستند ولی دسته ی تار کمی پهن تر هست. وسعت صدای تار و سه تار متفاوت هست. در تار میشه چند تا پرده پایین دسته بست و اکتاو رو کامل کرد. حتی بعضی از نوازنده های ترک تا روی صفحه ی تار هم پرده بستند. اما روی سه تار نمیشه این کار رو کرد. اگر سه تار کیفیت ساخت خوبی هم نداشته باشه (یعنی اغلب سه تار های ما) حتی در پرده های بعد از سل روی پایین دسته روی سیم سل آنقدر صدا ناهنجار هست که نوازنده عطایش را به لقایش می بخشه!

اما مهم ترین تفاوت تار و سه تار نه در ظاهر هست و نه در بلندی صدا. مهم ترین تفاوت تکنیک هست! تکنیک نوازندگی تار خیلی پیشرفته تر و مترقی تر از تکنیک سه تاره. حتی تکنیک های مشابه مثل کندن سیم باید متفاوت اجرا بشن که به خاطر جفت سیم بودن اون هست. درّاب زدن با انگشت سبابه خیلی راحت تر از اجرای اون با مچ دسته. و حتی ریز گرفتن با مچ دست نیاز به هفته ها تمرین داره ولی با دو روز میشه ریز مناسبی با سه تار اجرا کرد.

بچه ها من علاقه ی وافری به ارگ دارم نظرتون چیه ؟ اطلاعاتی در مورد ارگ قیمت ها و از کجا میتونم تو شیراز تهییه کنم ؟ من تا 500 600 برای شروع حاضرم هزینه کنم
    در این تاپیک بپرسید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Doyenfery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نکته دیگه که باید بگم داشتن پشتکار و نداشتن توقع بالا در هنگام یادگیری هست چرا که شما در مراحل ابتدایی سختی بیشتری داری
    Answer Is :

Positive

سلام دوست عزیز در مقوله یادگیری موسیقی حالا چه موسیقی ایرانی باشه چه موسیقی غربی یه نکته ای خیلی مهمه و اون هدف از یادگیری هست
    خیلی از آدما فقط به خاطر اینکه از صدای سازی یا ظاهر ساز یا حتی به خاطر اینکه از نوازندگان یه ساز خوششون میاد در ابتدا جذب ساز میشند
    اما پس از مدتی بدلیل نداشتن علاقه کافی یا استعداد ویا پشتکار لازم و این نکته که هیچکدوم از این عوامل برای ادامه دادن راه سخت آموزش و مهارت در نواختن و در نهایت به مراحل عالی رسیدن کافی نیست از اون ساز خسته میشند
    Answer :

Negative !

معلومه که این بدیهی ترین راهه برایی یافتن ساز ( سازی که بهش علاقه داری )

چون اصل هدف که نواختن ملودی هست رو نمیتونید انجام بدید
    فقط ملودی ؟

از کجا میگی هدف فقط زدن لودیه ؟ (با این ساز ) - یا شاید با این ساز فقط میشه ملودی زد ؟ ! ؟ ! . . .

اما باید همیشه به این فکر کرد که یک نجار یا نقاش یا ... هم در ابتدا به این صورت قادر به خلق آثار زیبا نبودند و در سایه ممارست به این مرحله رسیده اند
    سریع شد 2 ماه ؟!

جواب :

نظم شخصی

فقط اینو می خوای

به من بگو چه تجهیزاتی خریدی (1)
    چجور کلاسی داری میری ( چی توش یاد میدن ) (2)

تو پروفایلم هم فک کنم که ازم پرسیده بودی راجبه این موضوع ..

من فراموشم شد.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

Answer Is :

Positive

Answer :

Negative !

معلومه که این بدیهی ترین راهه برایی یافتن ساز ( سازی که بهش علاقه داری )

فقط ملودی ؟

از کجا میگی هدف فقط زدن لودیه ؟ (با این ساز ) - یا شاید با این ساز فقط میشه ملودی زد ؟ ! ؟ ! . . .
    من چون تحصیلات عالیه ندارم زبون مادری رو فقط بلدم بخاطر همین اولاشو نگرفتم
    من نمیدونم هدف دیگه این ساز چیه منو راهنمایی کنید ممنون
    شرمنده اما فکر کنم نظم شخصی فکر کنم واسه وقتی باشه که ساز میزنی اما درست حسابی نمیزنی نه واسه وقتی که اصلا سمت ساز نمیری

آخر فروم باز Doyenfery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

تحصیلات عالیه زیاد مهم نیست نه برای زبان نه برای نوازنندگی .

_____

positive

یعنی با نقل قول اولت موافقم

Negative

یعنی با نقل دوم مخالفم و دلیل هم گفتم
    _________

با الکتریک میشه ریتم زد - ریف زد .. همین 5 دقیقه پیش تو تاپیک هوادارن متایلکا بودم ...برو اونجا صحبت سر الکتریک زدن نواززنده

هایه مشهوره.. مالمستین - مایکل آنجلو - جان پتروچی - استیو وای - جو ساتریانی و ....

همونطور که دوستم امیر [unforgiven2] اشاره کرد ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    _________

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •