دوستان گرامی من..کتاب مهندس جعفر نژاد قمی هم بد نیست.
زبان های خانواده c و لینوکس بیس ها را از روی کتابهای قمی نخونید...
ممنون/![]()
دوستان گرامی من..کتاب مهندس جعفر نژاد قمی هم بد نیست.
زبان های خانواده c و لینوکس بیس ها را از روی کتابهای قمی نخونید...
ممنون/![]()
جعفر نژاد بعضی از کتابهاش آشغال رو هم رو سفید کرده اما بعضی از کتابهاش خوب هستند.
اقا ترو خدا موردم انقد کتاب های جور وا جور خوندم
یکی به من بگه می خوام برنامه نویسی یاد بگیرم از کجا شروع کنم
اگه فارسی ش هست فارسیش و بدبن اگه هم نیست انگلیسی منوون![]()
میخوای برنامه نویسی یاد بگیری چرا از ++C میخوای شروع کنی، برو Visual Basic.net یا #C بخون، مخصوصا VB.net از نظر گرامری راحت تر ولی کلاً آنچنان فرقی نداره مفهوم یکیه.
خوب باشه
اقا فکر کن شما خودت می خوایی برنامه نویسی یاد بگیری از کدوم کتاب ها شروع می کنی![]()
Last edited by ha2006; 18-07-2009 at 15:39.
من خودم VB.net میخونم کتابم حقیقتاً من خودم از روی کتاب Wrox Beginning Visual Basic خوندم ولی قبلش بازم یکمی ++C بلد بودم و صفر کیلومترم نبودم حالا شما هم اگر یکمی مفاهیم خیلی اولیه رو بلدی مثل ساختار گرامری زبان، حلقه ها، شرطی، متد، کلاس، شیء و... همین کتاب رو بخون البته اگرم بلد نباشی کمی وقت بزاری از روی همین کتابم میشه یاد گرفت. کلا چیزی دقیقی نیست که من بخوام بگم یادگرفتنیه دیگه بعضیا خوب یاد میگیرن بعضیا سخت تر بعضیا هم اصلاً ممکن یاد نگیرنآدم با آدم فرق میکنه، اگرم کتاب زبان اصلی بخوای بخونی که خوب مهارت انگلیسی خوندم شاید از بقیه چیزها مهمتر باشه.
Last edited by milky way; 18-07-2009 at 16:40.
میشه به ترتیب بگین چه زبان هایی رو باید یاد بگیرم تا برسه به سی ++
مرس30
شايد ++C برای شروع كمی به خاطر Syntax و دستوراتش سخت به نطر بياد،
ميتونيد برای يادگيری اصول برنامهنويسی با پاسكال شروع كنيد و بعد از درك مفاهيم، سراغ ++C بريد.
با سلام
به نظر من اگه تونستی برو سراغ جاوا یا c#
اگر هم نمیتونی و میخای فقطه فقط c++ یاد بگیری کتاب های هربرت شیلد عالین.![]()
هرکسی نظر خودش رو میگه ولی من همه این زبون ها رو کار کردم فقط java خیلی کم کار کردم که انم ایشالا به زودی. از همه ساده تر از نظر گرامری Visual Basic.net هست تو محیط VisualStudio هم کد زدن با VB راحت تر از #C کلاً VB.net زبون خوبیه من خیلی ازش خوشم میاد کسی که این زبون ها رو خوب یاد بگیره هرکدومشون رو دیگه یادگیری بقیشون در حد همون Syntax هست از VB.net به #C خیلی راحته وقتی هم #C بلد باشی تا حد زیادی ++C بلدی و JAVA هم که بشدت نزدیک به C هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)