تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 30 از 30

نام تاپيک: یه صفحه آبی میاد و ریست میشه!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Neoonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من اين كار رو كردم اما كامپيوتر رو بعد از ظهر ري استارت ميكنم چون حال ويندوز عوض كردن فعلا ندارم عكس ميگيرم ميزارم و ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
    دوست عزیز شما دو گیگ رم داری؟ دو تا یک گیگ هستند یا یک دونه دو گیگ؟

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    من دوباره ويندوز ريختم البته هارد 250 كه مشكل توش بود رو قطع كردم و الان ويندوز جديد روي هارد قبليم كه 40 هست ريختم ولي هنوز ري استارت نكردم چون ميترسم دوباره اونطور بشه و...

من 2 تا يك گيگ دارم كه قبل از اينكه ويندوز عوض كنم جاهاشون رو عوض كردم اما بازم همون اخطار ميومد...

اينم اخطار: ( فقط اميدوارم مشكل بدون تعمير يا تعويض هارد انجام بشه كه كلي اطلاعات دارم و بد بخت ميشم )
    آنتي ويروسي هم ندارم كه بخوام آنينستالش كنم...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لينك بزرگ:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

راستي من مودم ADSL رو زماني كه استفاده نميكردم از اينترنت disable ميكردم و شبها هم كلا پاورش رو خاموش ميكردم...

اين اواخر تا disable ميكردم يه اخطاري ميومد چنديت بار بايد روي ok يا cansel ميزدم تا رفع بشه...ممكنه به خاطر مودم باشه؟

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اين اخطار هم زماني مياد كه مودم adsl رو desable ميكنم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Neoonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ببین من از روی پیغام صفحه آبی مرگ تصورم اینه مشکل از رم باشه نه هارد بهترین راه برای تستش اینه رم ها رو تک تک بذاری روی سیستم و بعد سیستم رو تحت فشار قرار بدی. میتونی از Memtest برای تست کردن رم ها هم استفاده کنی برای زیر فشار بردن سیستم prime95 هم بد نیست.

اگر رمهات رو تکی گذاشتی و هر دو تحت فشار به مشکل بر نخوردن رم ها با هم سازگار نیستن. اگر رم ها رو تکی گذاشتی یکی تحت فشار ریست کرد و اون یکی نکرد خوب دیگه معلومه یکی معیوبه یکی نیست. بعیده هر دو رم معیوب باشه ولی خوب باز دیدی با هر دو رم وقتی تکی روی سیستم هستن ریست میکنن با یک رم دیگه که مطمئنی سالمه تست کن. و باز ریست کرد میشه اونوقت رفت سراغ هارد و یا پاور. ولی الان نزدیک تر مورد رم هست.

5. این کاربر از Neoonline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bbp

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من هم همین مشکل رو دارم اما فقط در ویندوز
    7
    جای رم ها رو عوض کردم درست نشد
    تک به تک گذاشتم درست نشد
    گفتم شاید مال پاوره
    یکی از هارد ها رو کندم درست نشد
    یکی گفت مال درایوره
    گرافیک رو آپدیت کردم درست نشد

باید چکار کنم؟
    Last edited by amirpcp30; 05-09-2009 at 23:14.

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون neoonline
    والا يبار اين كارو كردم و مشكل همچنان باقي موند.

براي تست هارد اون يكي هارد 40 كه گذاشتم هم وقتي كامپيوتر رو خاموش كردم و دوباره روشن كردم به همين بلا دچار شد پس تا اينجا ميشه گفت از هارد نيست...

رم رو بازم چك ميكنم...

سي پي يو هم فنش رو باز كردم و تميز كردم و خود سي پي يو هم دوباره ست آپ كردم اما بازم مشكل هست...

اي خداي بزرگ اين چه بد بختي ايي نصيب من كردي...

فرض كن هر وقت كامپيوترت رو خاموش ميكني يا ري استارت ميشه بايد دوباره ويندوز بريزي تا بالا بياد...!!!

خيلي زور داره خدايي...

خواهشا اگر راه حلي داريد ممنون ميشم راهمايي كنيد...

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا مشكل ما همچنان باقيه...

دوستان مهندس راه حلي ندارند؟

آخر فروم باز kourosh_sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

تمامی جواب هایی که دوستان عزیز دادند درسته اما من مطمئن هستم مشکل بخاطر یکی از چی÷ های مادربردت هستش چون چند وقته ÷یش این مشکل برای یکی از دوستان رخ داد که حتی موقع نصب ویندوز هم این صفحه ظاهر میشد بردیمش گارانتی و چون از دوستانم بود ازش ÷رسیدم که مشکل از کجاش بوده اونم گفت که از مادربرد بوده
    Last edited by kourosh_sos; 06-09-2009 at 20:12.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aqronis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

درود.
    در مورد این صفحه که به صفحه آبی در دنیا و صفحه فاتالیتی در ایران مشهوره بارها بحث شده.
    این مشکل تا جایی که من میدونم از دو جا ایجاد میشه.
    این پیغام اول از همه همونطور که دوستمون در بالا گفتن به چیپست ها در بورد قطعات بستگی داره.
    در واقع بیشتر به دلیل تداخل چیپست در سیستم هست که بیشتر این تداخل ها برای چیپست های یک کارخانه سازنده هست که بر روی چند قطعه در سیستم استفاده میشه.
    به عنوان مثال شما اگه کارت --- داشته باشین که چیپست Conexant داشته باشه و یک کارت tv که اونم چیپ Conexant داشته باشه این دو چیپ در هنگام نصب ویندوز مشکل زا میشن . این صفحه به نمایش میاد. برای بر طرف کردن کافیه یکی از دو قطعه رو از سیستم موقطا جدا کنید.
    توجه کنید که اگه مشکل از این دلیل باشه سیستم ریست نخواهد شد و صفحه آبی باقی خواهد ماند.
    اما دلیل دیگه از رم سیستم هست که یا با مادربود همخوانی نداره یا خرابه و یا بدتر تقلبیه. اگه از رم باشه سیستم خود به خود ریست خواهد شد.
    البته ممکنه از جایه دیگه ای هم باشه اما من اطلاع ندارم و تقریبا تمامی این مشکلات از دو دلیل بالا جدا نیستن.
    موفق باشید.

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از دوستاني كه سعي داشتن مشكلم رو حل كنند ممنونم.

بعد از اينكه نتونستم از طريق نت نتيجه اي بگيرم ياد يكي از دوستانم افتادم كه رشتش كامپيوتر بود صبح بهش زنگ زدم و يكسري راهنمايي ها كرد كه خدا رو شكر به نتيجه رسيد...

اولا كه فن سي پي يو رو باز كردم و سي پي يو رو در آوردم و يه فوت جانانه كردم تا خاك و خولاش بره بعد باتري مادربرد رو در آوردم و با يه سيم 2 تيكه آهني رو به مدت يك دقيقه اتصال دادم و 10 دقيقه صبر كردم و باتري رو جا انداختم و يه ويندوز ريختم و ري استارت كردم و خدا رو شكر تا الان مشكلي پيش نبومده...

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •