بنده به شخصه بعد از این نوکیا نخواهم خرید!و تحریمش کردیم!کلا دیگه تو فامیلم همینطوره با رفیقامم صحبت کردم!
------------------------------------------------------
بنده به شخصه بعد از این نوکیا نخواهم خرید!و تحریمش کردیم!کلا دیگه تو فامیلم همینطوره با رفیقامم صحبت کردم!
------------------------------------------------------
نوکیا باید تحریم بشه . نمیدونه که چقدر داره تو ایران فروش میکنه . به جای اینکه اس ام اس تحریم بشه باید این خائن یعنی نوکیا رو تحریم کنیم .
اصلا چه ربطی به نوکیا داره؟؟؟!!!
این سیستم جدیدی که نوکیا-زیسمنس به ایران فروخته، تجهیزاتی هست که از تجهیزات قبل مخابرات ایران پیشرفته تره... این سیستم جدید تجهیزاتی داره مثل امکان شنود مکالمات تلفنی. حالا اینکه چه استفاده ای ازش بشه و در چه راهی بکار گرفته بشه به نوکیا ربطی نداره...
نه بابا، الکی میگن، من خودم همین دیروز رفتم یه نوکیا خریدم
منم نه خریدم و نه میخرم!!
فقط موتورولا![]()
ببخشیدااصلا چه ربطی به نوکیا داره؟؟؟!!!
این سیستم جدیدی که نوکیا-زیسمنس به ایران فروخته، تجهیزاتی هست که از تجهیزات قبل مخابرات ایران پیشرفته تره... این سیستم جدید تجهیزاتی داره مثل امکان شنود مکالمات تلفنی. حالا اینکه چه استفاده ای ازش بشه و در چه راهی بکار گرفته بشه به نوکیا ربطی نداره...
حرف شما مثل اینه که شما یه اسلحه رو بدی دست یه آدم کش بی رحم بعد بندازیش توی خیابونا بگی استفاده ای که اون ازش میکنه چه ربطی به من داره
عوامل این روابط باید تحریم بشند نه طرفین که مردم و نوکیا هستند !
تازه خبر ندارید
شرکت hk بدلیل فروش اسلحه mp5
شرکت هوندا بدلیل فروش هوندا سی جی ، ایکس ال ،750 و ..
از همه مهمتر موتورولا که بیسیمهای نیرو انتظامی رو میده.
تحریم شدن !!!
ببخشید شما نمایندگی نوکیا دارید احتمالا
تا حالا فرض بر این بوده که اون کالاهای دیگه هم که شما اسمشونو بردین در راستای دفاع از منافع مردم بوده. نه مقابله با آنان.
سلام
خبر کاملا درسته
مرگ بر نوکیا با اون گوشیهای خزش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)