حالا اين تعداد اندکي هم که تو ايران از C يا ++C استفاده مي کنن بيشتر يا اساتيدن و يا دانشجوها . چون اکثرا براي درس برنامه سازي پيشرفته يا مباني کامپيوتر ++C تدريس مي شه . مجبور ميشن برن دنبالش .
حالا اين تعداد اندکي هم که تو ايران از C يا ++C استفاده مي کنن بيشتر يا اساتيدن و يا دانشجوها . چون اکثرا براي درس برنامه سازي پيشرفته يا مباني کامپيوتر ++C تدريس مي شه . مجبور ميشن برن دنبالش .
اصولآ برنامه نویسان این زبان زمانی که به لحاظ تجربه و تخصص به مرز پختگی می رسند ، خیلی سریع ویزای اونور اب براشون ارسال میشه !حالا اين تعداد اندکي هم که تو ايران از C يا ++C استفاده مي کنن بيشتر يا اساتيدن و يا دانشجوها . چون اکثرا براي درس برنامه سازي پيشرفته يا مباني کامپيوتر ++C تدريس مي شه . مجبور ميشن برن دنبالش .
به نظرم اساتید دانشگاه ها اطلاعاتشون در حد همون کار کردن با Turbo C مافوق قدیمی باشه![]()
گفتین استاد!! این ترم بدبختانه استاد ما هم از همین ببو گلابی ها تفکر قدیمی بوددهولی خوشبختانه به خیر گذشت
![]()
خود استاد ما آخرين جلسه درس برنامه سازي پيشرفته به ما گفت ++C رو ول کنين . سعي کنين يه زباني مثل Java يا #C ياد بگيرين که به دردتون بخوره . اين هم طرز تفکر استاد هاست .
يعني ميخواد بگه که اين يه سالي که اومدين و رفتين ( آخه جالبه که تو مباني هم بهمون ++C گفتن ) هيچي به هيچي . شايدم بشه گفت 2 به صفر باختيم .
يکي نيست بگه که آخه استاد عزيز ، خوب پس چرا 5 ماه هم وقت خودتو تلف کردي و هم وقت ما رو ؟![]()
حالا من یه چیز میگم شاید توی دنیا بی سابقه بوده باشه
ما دروس طراحی الگوریتم ها ، زبانهای برنامه سازی و نظریه زبانها و ماشین ها داشتیم . 2 ترم بود که این درسها خودخوان ارائه می شدند .
یعنی براشون استاد جور میکردن اما بعد از 2 جلسه استاد خودش با صراحت میگفت این درسها سخت هستند و من نمیتونم تدریس کنم و می رفت .
تا اینکه یک ترم براش یک استاد جور کردن که این استاده هم زن بود . بعد از 2 جلسه گفت بچه بیایید یک کاری بکنیم .
گفتش من به شما به جای این 3 تا درس ویژوال بیسیک یاد میدم و امتحان هم سر کلاس از همین ویژوال بیسیک میگیرم .
شما هم فقط برید و سر جلسه طراحی الگوریتم ها ، زبانهای برنامه سازی و نظریه زبانها و ماشین ها حاضر بشید .
بعدش همه بچه ها توی اون سه تا درس 18 شدند .
واقعا خنده دار بود . به جای سه تا درس پایه ای کامپیوتر اومده بود ویژوال بیسیک درس داده بود .
تازه این یکیش بود . چند تا دیگه هم هست که بگم از خنده روده بر میشید![]()
آقا حداقل نگين اينو جلوي مردم .
ولي به نظر من خنده دار نيست . خيلي هم غم انگيزه .
استاد ساختمان گسسته ما هم اون جلسات آخر به جاي اينکه گراف و درخت بگه رفت نظريه زبان درس داد . تو امتحان هم هيچ کدوم ازش سر در نيوورديم .
نه سرفصل ها مشخصه نه خود درس معلومه چيه . نمي دونم چه انتظاري از اين دانشجوهاي فارغ التحصيل دارن . اگه اين علاقه ها هم تو اين دانشجوها نبود وضع جامعه خيلي خرابتر از اين ميشد .
باز رحمت به خود دانشجو که ميره مطالب رو از اينترنت و اينور و اونور جمع مي کنه . واقعا دانشجوياني هستند که از خيلي از اين اساتيد ، معلوماتشون بيشتره . ( البته بنده به همه اساتيد جسارت نکردم . خود اين اساتيد هم اين مسائل رو مي دونن .. چه اون استاد نماها و چه استاد تمام ها )
++C یا C یک زبان خیلی LOW Level هستن و برای کارهای LOW Level استفاده دارن ولی همیشه سرعت حرف اول رو نمیزنه همچین سیستم هایی که با C پیاده سازی شدن خیلی پیچیده هستن پیاده سازی مشکلی دارن و فاز نگهداری هم دردسر زیادی داره و همون بحث های legacy و...، ولی الان جاوا واقعا عالی شده یعنی شاید نه به اندازه C ولی از زبانهای CLR که بشدت سریعتر هستن و پیچیدگی پیاده سازی و نگه داری C رو هم نداره و استفاده ازش خیلی راحت تره و کلی پلتفرم و فریم ورک کد باز هم براش وجود داره پس در این زمینه یکی از بهترین انتخابهاست در ضمن Cross-Platform هم هست.
الان تو اکثر دانشگاه های دنیا و البته دانشگاهای بزرگ کشور خودمون (شریف، تهران، امیرکبیر) دیگه رفتن تو کار Java و ++C مدتیه قدیمی شده برای استفاده های عادی واقعا کد زدن با ++C جالب نیست دیگه مگه چیکار بخوای بکنی.
Last edited by milky way; 18-07-2009 at 15:47.
سلام .
اين قدرا هم که ميگين خيلي نيست ها . ( خيلي Low Level ، خيلي پيچيده ) شايد نسبت به Java و #C سطح پايين و پيچيده باشه ولي ديگه اين قدرها هم نه . پس اسمبلي چي ميشه ؟تازه زبان ماشين هم هست .
![]()
دوست عزیز دقت نکردی من چی گفتم من خودمم ++C کد میزدم و میزنم ولی سیستم هایی که با ++C باید طراحی بشن سیستم های پیچیده ای میشن اغلب، خوده زبون که مثلاً چیش پیچیدست، ولی خوب خیلی جاها با وجود پیچیدگی ها ولی راهی بجز استفاده از ++C یا حتی C نیست مثلا کسی اگر فوق معماری بخونه متوجه میشه من چی میگم همش باید بشینن C کد بزنن و بعضاً جاوا و C با هم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)