این کیبورد مسخره واسه خوندن کتابهای پرنیان به کار میاد من خودم ورژن گوشیم 31 و زبون فارسی هم داره ولی دوباره این کیبورد رو نصب کردم چون به هیچ وجه بدون این کیبورد نمیشه کتابهای پرنیان رو خوند،یا حداقل من نتونستم![]()
این کیبورد مسخره واسه خوندن کتابهای پرنیان به کار میاد من خودم ورژن گوشیم 31 و زبون فارسی هم داره ولی دوباره این کیبورد رو نصب کردم چون به هیچ وجه بدون این کیبورد نمیشه کتابهای پرنیان رو خوند،یا حداقل من نتونستم![]()
بله وقتي روي حالت Default قرار ميگيره براي برنامه هاي جاوا خصوصا كتابهاي الكترونيكي پرنيان كاربرد داره ولي اصلا براي تايپ مناسب نيست چون كليداش خيلي كوچيكه...
كاشكي برنامه نويسش يه لطفي ميكرد كليداي بزرگتري ميذاشت براش...
نیاز به برنامه نویس نیست. شما خودت هم میتونی کیبرد جدید براش طراحی کنی. کار آسونیه.
ايول
راست ميگي ؟
چجوري اين كارو انجام بدم ؟
لطفا بيشتر توضيح بده...
دمت گرم رفيق...
اگه بشه چي ميشه...![]()
بله. یکم حوصله میخواد. اول روی کاغذ یه کیبورد طراحی کن. بعد برو به :
اونجا یه سری فایل ini هست که طراحی کیبردها توی اونه. فایلی رو که میخوای باز کن و طرحش رو تغییر بده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی این رو هم بگم که باید رزولیشن صفحه رو هم در نظر داشته باشی. یعنی این که 360 پیکسل باید مجموع طول کیبرد باشه. حالا یکم ور بری خودت متوجه خواهی شد.
برای تایپ فارسی من یه روش عالی پیدا کردم. از فریم ور فارسی برای گوشی استفاده کن. اگر برای من جواب داد، راه این کار رو مینویسم.
عزيز شما خودت كاري رو كه گفتي ازش نتيجه گرفتي ؟
آخه من وقتي عدد هارو تغيير ميدم اصلا ديگه كيبورد فارسي نمياد !
مگر اينكه دوباره به حالت اول برشون گردونم...
ظاهرا به اين راحتي ها هم نيست كه شما ميگي...![]()
البته اين احتمال كه من اشتباهي انجام ميدم تو تغييرات زياده...
شما اگه نحوه ي تغييرات يه قسمتش رو براي مثال ذكر كني ممنون ميشم...
با تشكر...![]()
من چند وقت پیش این کارو کردم و نتیجه هم گرفتم. ولی الان یادم نیست که رابطهای که بین فایلها بود چطوره. اول بشین پیدا کن که چه رابطهای بین فایلها هست. تعاریف مثلا سایز و تعاریف توی فایل RectDef.ini ذخیره شده. با این همه یکم حوصله به خرج بده.
سلام دوستان
من برنامه رو ساین کردم ولی حالا دیگه پیغام update error رو میده لطفا کمکم کنید....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)