تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 59

نام تاپيک: 8510 یا n95 8g

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

ریپک شده یعنی اینکه روش کار میکنه دیگه

2. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

فکر میکنید راحتی که 8 گیگ داره 8510 هم داره ....
    مثلاً آپدیت کردن گوشی نوکیا راحت تره یا 8510 که معلوم نیست آیا واسش آپدیت میاد یا نه ..
    هر موقع هم که میاد باید تشریف ببرید گارانتی مایکروتل اونجا براتون بریزن ...
    .
    یه سوال اساسی :
    .
    بازاری که گوشی N95 8gb داره آیا 8510 هم داره ...؟ فقط همینو جواب بدین ..
    شما برو توی یه پاساژ یا اصلاً همون علاالدین .. ببین از هر چندتا مغازه یکی داره با 8510 کار میکنه .... ولی از اونور گوشی N95 8gb رو ببین ...
    دوست من 8510 طالبهای خاصی داره و تا وقتی طالبش پیدا نشه خریدار نداره ...
    .
    جمله آخر :
    به نظر من سامسونگ از محبوبیت و عمومیت سیستم عامل سیمبیان در گوشی 8510 استفاده (سوء استفاده ) کرد تا بتونه با معرفی 8510 یه مقدار جلب توجه کنه ولی این ترفند هم خیلی زود نقش برآب شد ...

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

فکر میکنید راحتی که 8 گیگ داره 8510 هم داره ....
    مثلاً آپدیت کردن گوشی نوکیا راحت تره یا 8510 که معلوم نیست آیا واسش آپدیت میاد یا نه ..
    هر موقع هم که میاد باید تشریف ببرید گارانتی مایکروتل اونجا براتون بریزن ...
    .
    یه سوال اساسی :
    .
    بازاری که گوشی N95 8gb داره آیا 8510 هم داره ...؟ فقط همینو جواب بدین ..
    شما برو توی یه پاساژ یا اصلاً همون علاالدین .. ببین از هر چندتا مغازه یکی داره با 8510 کار میکنه .... ولی از اونور گوشی N95 8gb رو ببین ...
    دوست من 8510 طالبهای خاصی داره و تا وقتی طالبش پیدا نشه خریدار نداره ...
    .
    جمله آخر :
    به نظر من سامسونگ از محبوبیت و عمومیت سیستم عامل سیمبیان در گوشی 8510 استفاده (سوء استفاده ) کرد تا بتونه با معرفی 8510 یه مقدار جلب توجه کنه ولی این ترفند هم خیلی زود نقش برآب شد ...
    من از دیروز تا حالا 5 بار گوشیمو فلش کردم
    هر دفعش 2 دقیقه بیشتر طول نکشید
    نمیدونم شما بر چه اساس این حرفو میزنید اصلاً بیارید خودم واستون آپدیت میکنم : دی

ببینید تا 2 سال پیش بازار سامسونگ خیلی بدتر از الان بود و الان خیلی بهتر شده
    شاید الان بازارش هنوز مثل نوکیا نباشه ولی روند صعودی داره
    منظور شما رو از طالب خاص متوجه نمیشه اخه الان این گوشی فروش خیلی زیادی داشته همین جا ببینید چند نفر i8510 دارن و چند نفر ان96
    ان96 که فقط به خاطر اسمش باید خیلی بیشتر از اینا فروش داشت ولی i8510 فروشش بیشتر شد
    یا مثلاً i900 رو ببینید چند نفر دارن
    اصلاً این موضوع چه ربطی به خود گوشی داره؟

جمله آخر از اون حرفاست
    اگه سیمبین روش نبود یه بهونه خوب داشتید که بگید با نوکیا قابل مقایسه نیست و.... حالا که سیمبینه بازم یه چیزای عجیبی میگید !

5. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arezoo936100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

مشخصه ان نودو پنج هشت گیگ خیلی بهتره حداقل تیریپش که با کلاس تره اما بدیش اینه که یکم همه می شناسنش

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

دوست عزيز اين دو گوشي بسيار به هم نزديک هستن و هرکسي از گوشي و نظري که خودش داره حمايت ميکنه.
    نظره من اينه با هرکدام کار کن يا بگيرش دستت حد اقل و ببين با کدوم بيشتر حال ميکني.
    ان96 هم هست که البته سي پيوش نسبت به دو تاي ديگه پايين تره ولي من وقتي که دو گوشيه ان96 و ان95 8گيگ را به طور هم زمان مقايسه ميکردم از لحاظ سرعت فرق ان چناني نداشتن که متوجه بشيم حالا ديگه نميدونم چرا بعضي ها از ان96 بد ميگن.در ضمن ان96 از هر دوي اين گوشي ها بهتره چون با امدن امکانات جديد در مخابرات ايران خودشو بيشتر نشون ميده ولي بازم ان96 فرق هاي زيادي با 8510 و ان95 نداره و بازبايد خودت کار کني و يکي را انتخاب کني.
    درضمن من با 8510 کار نکردم اگه کار کرده بودم ميگفتم که دقيقن کدوم بهتره.
    ولي ان96 از ان95 بهتره.
    يادت نره سعي کن با هر دو گوشي کار کني بعد انتخاب کني.
    بين ان95 و 8510 هم همان طور که گفتم 8510 بهتره.

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

این گوشی فروش خیلی زیادی داشته همین جا ببینید چند نفر i8510 دارن و چند نفر ان96
    دوست من بحث این تاپیک در مورد این گوشی با N95 8gb هست نه 96 ...
    .
    میخوای تعدادی دوستانی که در همین فروم دارن فعالیت میکنن که 8510 دارن رو با کسانی که N95 8gb دارن مقایسه کنیم ....؟؟؟؟

9. این کاربر از Saman-tci بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام ...
    اتفاقی به این تاپیک کشیده شدم ، بحث جالبی بین دوستان هست .

ببینید ، در جمله اول بین دو گوشی مورد بحث من بدون شک i8510 رو ترجیح می دم ! هم با N95 8G کار کردم هم با i8510 . دوستانی که در جریان هستند می دونند که بررسی دوربین i8510 رو هم نوشتم .
    صحبت های سامان عزیز درست هست ، چرا ؟ چون نوکیا محبوبیت عام داره ، چون کمتر کسی می دونه innov8 هم وجود داره ! منکر گوشی های با کیفیت نوکیا نیستم ولی در حال حاضر نوکیا در دوران افت هست بدون شک ! اگرم خیلی فاصله نگیریم و در مورد n95 8G صحبت کنیم نوکیا از مدل بسیار موفق (به حق موفق) N95 استفاده کرد و N95 8G رو به بازار عرضه کرد . کلا واسه نوکیا یه سنت شده که به بیاد با ارتقا حافظه یه مدل موفق و یا افزایش سایز صفحه یه گوشی جدید به بازار بده ! (یاد خودرو سازهای ایرانی میوفتم)
    در مجموع N95 8G گوشی خوبیه ، جای شکی نیست ولی الان در مقام مقایسه با i8510 هستیم .

به مانند قبل سیمبین در انحصار نوکیا نیست و می بینید که سامسونگ هم گوشی های سیمبین تولید می کنه . گرچه باید نوکیا رو بدون شک در این زمینه پیشتاز دانست . بگذریم از این موضوع که سیمبین هم با اومدن سیستم عامل ای جدید کم کم داره کمرنگ میشه .
    مدل i8510 در زمینه سیستم عامل به نظر من بسیار هم موفق بوده . از همه لحاظ .
    از نظر کیفیت ساخت باز هم نمره قبولی می گیره . دوربینش که حرف نداره . امکاناتش هم همینطور . من باشم حتی شده بخاطر Optical Joystick مدل سامسونگ رو انتخاب می کنم !

به نظر من افرادی که تویه کار گوشی هستند و گوشی شناس ، ارزش والای i8510 رو می دونند .
    کاش همه ما به دنبال استفاده از تکنولوژی های جدید باشیم.

در آخر اینم اضافه کنم که من طرفدار هیچ برندی خاصی نیستم . نباید از حق گذشت که سامسونگ داره بی نظیر کار می کنه . کافیه سری به Gsmarena قسمت سامسونگ بزنید ، ببینید چه گوشی هایی با چه امکانات و ابتکارهایی معرفی کرده . همچنین خیلی از تکنولوژی های الان اگه دنبالش رو بگیرید به سامسونگ می رسه !
    شاید سامسونگ در ایران چندان طرفدار نداشته باشه که البته جای تعجب هم نداره !

11. 3 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام ...
    اتفاقی به این تاپیک کشیده شدم ، بحث جالبی بین دوستان هست .

ببینید ، در جمله اول بین دو گوشی مورد بحث من بدون شک i8510 رو ترجیح می دم ! هم با N95 8G کار کردم هم با i8510 . دوستانی که در جریان هستند می دونند که بررسی دوربین i8510 رو هم نوشتم .
    صحبت های سامان عزیز درست هست ، چرا ؟ چون نوکیا محبوبیت عام داره ، چون کمتر کسی می دونه innov8 هم وجود داره ! منکر گوشی های با کیفیت نوکیا نیستم ولی در حال حاضر نوکیا در دوران افت هست بدون شک ! اگرم خیلی فاصله نگیریم و در مورد n95 8G صحبت کنیم نوکیا از مدل بسیار موفق (به حق موفق) N95 استفاده کرد و N95 8G رو به بازار عرضه کرد . کلا واسه نوکیا یه سنت شده که به بیاد با ارتقا حافظه یه مدل موفق و یا افزایش سایز صفحه یه گوشی جدید به بازار بده ! (یاد خودرو سازهای ایرانی میوفتم)
    در مجموع N95 8G گوشی خوبیه ، جای شکی نیست ولی الان در مقام مقایسه با i8510 هستیم .

به مانند قبل سیمبین در انحصار نوکیا نیست و می بینید که سامسونگ هم گوشی های سیمبین تولید می کنه . گرچه باید نوکیا رو بدون شک در این زمینه پیشتاز دانست . بگذریم از این موضوع که سیمبین هم با اومدن سیستم عامل ای جدید کم کم داره کمرنگ میشه .
    مدل i8510 در زمینه سیستم عامل به نظر من بسیار هم موفق بوده . از همه لحاظ .
    از نظر کیفیت ساخت باز هم نمره قبولی می گیره . دوربینش که حرف نداره . امکاناتش هم همینطور . من باشم حتی شده بخاطر Optical Joystick مدل سامسونگ رو انتخاب می کنم !

به نظر من افرادی که تویه کار گوشی هستند و گوشی شناس ، ارزش والای i8510 رو می دونند .
    کاش همه ما به دنبال استفاده از تکنولوژی های جدید باشیم.

در آخر اینم اضافه کنم که من طرفدار هیچ برندی خاصی نیستم . نباید از حق گذشت که سامسونگ داره بی نظیر کار می کنه . کافیه سری به Gsmarena قسمت سامسونگ بزنید ، ببینید چه گوشی هایی با چه امکانات و ابتکارهایی معرفی کرده . همچنین خیلی از تکنولوژی های الان اگه دنبالش رو بگیرید به سامسونگ می رسه !
    شاید سامسونگ در ایران چندان طرفدار نداشته باشه که البته جای تعجب هم نداره !

13. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

ریپک شده یعنی اینکه روش کار میکنه دیگه
    حسن خان نسخه هاي جديد بازي رو روي 8510 بالا نميارن

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

ببین به کیفیت سامسونگ شک نکن . سامسونگ شرکت با آبرویه !!
    من خودم N85 دارم ، کیفیت ساخت بدنش اصلا خوب نیست (N96 هم همینطور!) با اینکه واسم از خود فنلاند آوردن !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •