در واقع 285 هست که ارزش خرید 280 رو کم می کنه نه 275!
در واقع 285 هست که ارزش خرید 280 رو کم می کنه نه 275!
in memari gpu daghighan chiye????????????????
pas chera 275 ba 280 farghi nadare?
دوست عزیز من مثل بعضی از دوستان الکی از برند خاصی طرفداری نمیکنم!!! من به خاطر راهنمایی های بعضی از دوستان رفتم یه gtx260 zotac amp edition خریدم ! واقعا اشغال بود! تمام بنچمارکایی که راجب این کارت گفتن دروغه محضه !! به هزار بدبختی کارتو رد کردم رفت و یه 4870 toxic گرفتم و واقعا الان ازش راضیم!! الان توی لود نهایت دمایی که دارم 59 هست اما اون gtx260 تا 68 راحت میرفت !! ایتو واسه بعضی ها گفتم که میگن کارتای geforce خنکتره!!!! من با این کارت فریم بیشتری میگیرم!! به خدا قسم !! تا با چشمای خودم ندیدم شکست Nvidia رو باور نکردم!!!!!! تا الان همه کارتام Nvidia بوده جز این...
راستی این کارتم مموری کلاکش تا 1020 و gpu clock ش تا 820 راحت اور شد اما اون انویدیای لعنتی پدرمو در اورد تا 8 درصد اور بشه !!
دوست عزیز من دیدم که همه جا از اینتل و انویدیا طرفداری میکنی ... بهتره واقع بین باشی...
بهتره از تجربیات شخصیمون واسه دوستان بگیم نه از بنچمارک های سایت های مختلف !!!
منم مثل شما تا چند ماه پیش تو همه سایتا میگفتم Just Nvidia ! اما وقتی خودم با چشم خودم دیدم که تو بازی ای که تبلیغ انویدیا توشه کارت ati داره فریم بیشتری میده به قدرت ati پی بردم... خدا میدونه انویدیا چقدر به این شرکت ها پول میده تا معماری بازی رو نسبت به کارت های انویدیا انتخاب کنن تا ati رو خراب کنه !!! کاری به ابن کارا ندارم.. فقط میتونم بگم که دوران nvidia تموم شد ..منم ناراحتم چون 10 سال با این برند کار کردم...شاید در اینده یه حرکتی بکنه..
الان بهترین کارت gtx295 evga cooper هست که تو ایران وجود نداره و این کارت خدا میدونه چقدر oc و ... شده تا تونسته 4870x2 رو رد کنه... بعد این کارت 4870x2 هست که دست کاری نشده هست و به نظر من هنوز هم قویترین کارت دنیاست چونا از gtx295 معمولی خیلی سرتره !!!!
اشتباه میگی خب!دوست عزیز من مثل بعضی از دوستان الکی از برند خاصی طرفداری نمیکنم!!! من به خاطر راهنمایی های بعضی از دوستان رفتم یه gtx260 zotac amp edition خریدم ! واقعا اشغال بود!
می دونی چند نفر این کارت رو خریدن و راضی بودن!؟!؟؟!
از اون حرفها بود!!!تمام بنچمارکایی که راجب این کارت گفتن دروغه محضه !!
خب که چی!؟تا دمای 80 کاملا طبیعی هست!شما می خوای دمای دو معماری مختلف و مصرفشون رو مقایسه کنی!؟به هزار بدبختی کارتو رد کردم رفت و یه 4870 toxic گرفتم و واقعا الان ازش راضیم!! الان توی لود نهایت دمایی که دارم 59 هست اما اون gtx260 تا 68 راحت میرفت !!
هرکسی اینو گفته از نظر علمی اطلاعات دقیقی نداشته!!!ایتو واسه بعضی ها گفتم که میگن کارتای geforce خنکتره!!!!
شکست!؟؟!عجب!تا با چشمای خودم ندیدم شکست Nvidia رو باور نکردم!!!!!! تا الان همه کارتام Nvidia بوده جز این...
راستی این کارتم مموری کلاکش تا 1020 و gpu clock ش تا 820 راحت اور شد اما اون انویدیای لعنتی پدرمو در اورد تا 8 درصد اور بشه !!
کلا اینی که میگی رو رد می کنم gtx 260 c216 تو تستهای دیفالت و اورکلاک از 4870 بهتر بو ده مخصوصا رزولوشنهای بالا!!!در کل انتخاب بهتری هست اما کسی منکر قدرت 4870 نمیشه...
اشتباه دیدی!!!!!لطفا از این چیزا نگو اخطار بگیری!دوست عزیز من دیدم که همه جا از اینتل و انویدیا طرفداری میکنی ...ببین برو اول تحقیق کن من چقدر سری 4800 و فنوم 2 و ...پیشنهاد دادم و میدم و بعد بیا بگو طرفدار انویدیا هستی و اینتل!دوباره یکی با یوزر جدید و بدون سابقه اومده گیر داده آدم فکرهای بد می کنه!!!!
دوست عزیز اطلاعات شما ناقصه برید درستش کنید!تبلیغ انویدیا تو خیلی از بازیها هست دلیلی نمیشه کارت انویدیا بهتر باشه تو اون بازی کسی چنین حرفی رو زده!؟!؟!اما وقتی خودم با چشم خودم دیدم که تو بازی ای که تبلیغ انویدیا توشه کارت ati داره فریم بیشتری میده به قدرت ati پی بردم...
عجب!!!خدا میدونه انویدیا چقدر به این شرکت ها پول میده تا معماری بازی رو نسبت به کارت های انویدیا انتخاب کنن تا ati رو خراب کنه !!!
بدون که فقط یه تبلیغ اول بازی هست مثل اینتل و ای ام دی و ...که با هر کسی به توافق برسن برند اونو میزنن به موتور بازی ربطی نداره!!!عجب حرفهایی میزنی!
جوک سال!فقط میتونم بگم که دوران nvidia تموم شد
چند تا بنچ می خوای که 295 از 4870x2 هر دو دیفالت بهتره!؟لطفا بیخودی اطلاعات غلطتون رو به اشتراک نزارید و برخی رو گمراه و برخی ر و مجبور به پاسخ گویی نکنید!
در غیر این صورت پاک شدن پست و اخطار و ...
معلوم شد کی واقع بین و کی در توهم هست!بهتره واقع بین باشی...
پ.ن:برای حرفاتون دلیل و مدرک علمی بیارید چیزی که مدیر این بخش و زیر مجموعش بهش اعتقاد داره وگرنه هر کسی با هر سیستمی و هر نتیجه ای می تونه دو تا برند و مدل و ... رو مقایسه کنه!
Last edited by Kianoosh; 21-08-2009 at 05:45.
سلام
آقا فقط اینجا یکم بحث دما شد منم سوالم رو بگم یه کارت 4670 داریم بعد حالت idle دماش بین 39 تا 41 هستش و حالت full load با overclock که gpu clock روی 800 و mem clock روی 1050 هست دماش به 90 میرسه ولی بالاتر نمیره
میخوام بدونم این دما مشکلی پیش نمیاره ؟ بعد این تست دما هم با یه نرم افزاری که اسمش یادم نیست ولی سازندش guru3d بود تست کردم حداکثر دما بعدش شد 90
بعد اگه بدون اورکلاک دما بره روی 85 نرماله واسه این کارت ؟
سلام.
دور فن رو با استفاده از درایور Catalyst افزایش بدین..
!الان بهترین کارت gtx295 evga cooper هست که تو ایران وجود نداره و این کارت خدا میدونه چقدر oc و ... شده تا تونسته 4870x2 رو رد کنه... بعد این کارت 4870x2 هست که دست کاری نشده هست و به نظر من هنوز هم قویترین کارت دنیاست چونا از gtx295 معمولی خیلی سرتره !!!!
HD4870 X2 تا خر خره اورکلاک بشه و Volt Mode بشه تازه شاید با GTX295 Default Clock برابری کنه!
آقا این بدبخت خواست بیاد یه حرفی بزنه شاید شانسش بگیره اینجا حرفه ای فرضش کنن که ضایع شد گناه داره دیگه ولش کنین
راستی منم یه کارت 4670 دارم که از 4870 بهتر فریم میده![]()
سلام دوستان
من کارت سافر 4870 دارم اتفاقا نظرم برعکس دوستمون
از لحاظ دما که کارتم خوبه و مشکلی نداره
ولی از لحاظ ساپورت بازی به نظر من ان وی دی ای حرف اول رو میزنه
من این جمله برام ثابت شوده با چشم خودم چند بازی رو دیدم که ای تی ای بد اجراش می کرد ولی انی وی دی ای راحت اجراش می کردم ( ممکن بود به دلیل کم قدرت بودن کارت گرافیک فرم بزن ولی ناهنجارهای گرافیکی ایجاد نمی کرد منظورم در کارت گرافیک ان وی دی است )
به نظر من که از لحاظ قدرت و کیفیت و ساپورت بازی ها انی وی دی بهتر است
کارت ای تی ای هم خوب هست ولی از نظر من ان وی دی بهتر هست ( این موضوع برام ثابت شوده )
با تشکر
تقریبا موافقم مثلا 9800 و 4830 همه میدونن که تو تمام بازی ها 4830 بهتره ولی تو کرایسیس 9800 اجرای بهتری داره فکر کنم دلیلشم برمیگرده به انویدیا که به هر دری میزنه تا موتورهای بازیساز شاخ بر طبق معماری انویدیا ساخته شهسلام دوستان
من کارت سافر 4870 دارم اتفاقا نظرم برعکس دوستمون
از لحاظ دما که کارتم خوبه و مشکلی نداره
ولی از لحاظ ساپورت بازی به نظر من ان وی دی ای حرف اول رو میزنه
من این جمله برام ثابت شوده با چشم خودم چند بازی رو دیدم که ای تی ای بد اجراش می کرد ولی انی وی دی ای راحت اجراش می کردم ( ممکن بود به دلیل کم قدرت بودن کارت گرافیک فرم بزن ولی ناهنجارهای گرافیکی ایجاد نمی کرد منظورم در کارت گرافیک ان وی دی است )
به نظر من که از لحاظ قدرت و کیفیت و ساپورت بازی ها انی وی دی بهتر است
کارت ای تی ای هم خوب هست ولی از نظر من ان وی دی بهتر هست ( این موضوع برام ثابت شوده )
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)