تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: studio or vostro

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مهندسا رو فرش هیچ راهه تهویه ای بسته نمیشه به 2 دلیل:1.هم 1510 هم 1537 طوری طراحی شدن که 1510 راهه خروجی هوا در صورت بسته بودن کف از کنار اون هم امکان پذیره 1537 هم از پشتش2.این 1537 اصلا خودش پایه داره و زیرش بسته هم نمیشه حتی با باتری 6 سل اگه 9 سله پایه دار بذاری که دیگه مهشره
    تازه هر جور بوده تو یه شرایط بوده فرق نداره
    من ساعتها با 1537 undercover را رو نهایت گرافیکش بازی می کنم تحت windows 7 اما در حد گرم شدن خیلی کم لپ تاپ گرم میشه بعد 8 ساعت بازی رو فرش هم اندازه نیم ساعت بازی با 1510 رو میز عمرا داغ نمیکنه !
    در بدترین شرایط سنگین کاری بسیار خونسرد لپ تاپ عمل می کنه این بخاطر طراحی بسیار هماهنگ سیستم چه از لحاظ داخلی چه از لحاظ فرم بدنه هست
    از لحاظ Windows 7 هم بعد از نصب این ویندوز شما به نصب هیچ قطعه سخت افزاری نیاز ندارین چون همش نصبه ! و این حتی تو ویستا هم به این شکل نیست تو 7 حتی 3تا میکروفن 1537 هم به خوبی نصب می کنه
    در مورد کولر هم چند نفر که خبره سخت افزار بودن گفتن سیستمی شبیه کولر گازی داره حالا نمیدونم منظورشون به چه چیزش بوده خودمم چیز زیادی نمی دونم ولی بعضی وقتها یه صداهایی از داخلش می شنوم انگار مثل وقتی یخجال گازهاش سرد میشن و یه صدایی مثل آب میاد !

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

در مورد کولر هم چند نفر که خبره سخت افزار بودن گفتن سیستمی شبیه کولر گازی داره حالا نمیدونم منظورشون به چه چیزش بوده خودمم چیز زیادی نمی دونم ولی بعضی وقتها یه صداهایی از داخلش می شنوم انگار مثل وقتی یخجال گازهاش سرد میشن و یه صدایی مثل آب میاد !
    عزيز من مگه هركسي هرچي گفت درست گفته ؟؟ ببينيد در داخل لپ تاپ ها از سيستم هاي خنك كننده فلزي ( مسي - آلومينيومي ) استفاده ميشه چون حرارت رو خوب جذب ميكنن سپس به كمك فن لپ تاپ ها اين حرارت به بيرون جريان پيدا ميكنه
    در مورد 1537 درست ميگي خيلي كمتر داغ ميكنه ولي دليل نميشه كه بشه گفت توش كولر گازي داره !!
    شما هم از من ميشنوي هرگز روي فرش نزار لپ تاپ رو يكي بخاطر اين كه بسيار بيشتر از اون چه كه فكرش رو بكني داغ ميكنه
    دوم اينكه هرچي گرد و خاك و اين چيزا هست واردش ميشه
    بلاي جون قطعات فيزيكي و سخت افزاري اول گرماست دوم گرد و غبار

در مورد فن هم شما درست ميگي جريان رو از بقل و روي سطح ميگيره اما وقتي زيرش بسته باشه از كجا ميخواد بده بيرون ؟؟

3. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مهندسا رو فرش هیچ راهه تهویه ای بسته نمیشه به 2 دلیل:1.هم 1510 هم 1537 طوری طراحی شدن که 1510 راهه خروجی هوا در صورت بسته بودن کف از کنار اون هم امکان پذیره 1537 هم از پشتش2.این 1537 اصلا خودش پایه داره و زیرش بسته هم نمیشه حتی با باتری 6 سل اگه 9 سله پایه دار بذاری که دیگه مهشره
    تازه هر جور بوده تو یه شرایط بوده فرق نداره
    من ساعتها با 1537 undercover را رو نهایت گرافیکش بازی می کنم تحت windows 7 اما در حد گرم شدن خیلی کم لپ تاپ گرم میشه بعد 8 ساعت بازی رو فرش هم اندازه نیم ساعت بازی با 1510 رو میز عمرا داغ نمیکنه !
    در بدترین شرایط سنگین کاری بسیار خونسرد لپ تاپ عمل می کنه این بخاطر طراحی بسیار هماهنگ سیستم چه از لحاظ داخلی چه از لحاظ فرم بدنه هست
    از لحاظ Windows 7 هم بعد از نصب این ویندوز شما به نصب هیچ قطعه سخت افزاری نیاز ندارین چون همش نصبه ! و این حتی تو ویستا هم به این شکل نیست تو 7 حتی 3تا میکروفن 1537 هم به خوبی نصب می کنه
    يك طرحهايي براي ساخت يك سيستم انتقال حرارت بر پايه مايع وجود داره
    ولي من هنوز به صورت انبوه توليد نشده

اتفاقا اين سيستم جديد هم باز نياز به فن داره!!!
    فقط در واقع تماس با سي پي يو و يا گرافيك با مايع در جريان خواهد بود
    ولي خود مايع باز بايد با هوا تبادل كنه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

از کنار هوارو تو نمیکشه بیرون میده! 1537 هم از عقب

من کی گفتم فن نداره مهندس!

پروفشنال mehrshad taheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

فکر نکنم همچین چیزی برای لپ تاپ بیاد همین الانش pc خنک کننده ابی داره که توش زد یخ میریزن ولی این.... من چون درگیر این مدل خنک کننده تا الان نبودم نمیدونم سیستمش دقیقا چه جوری کار میکنه
    درمورد خروج و ورود هوا عزیز جان یه علتی داره که کف لپ تاپ رو باز میزارن همین جوری عشقی باز نمیزارن برای خوشگلی که!
    تمام کول پدها هم زیر لپ تاپ قرار میگرن پس با این حساب لپ تاپت رو روی زمین نزار
    در کل من مهندس نیستم عزیز یه کاربر ساده هستم خواستم کمک کنم موفق باشی

7. این کاربر از mehrshad taheri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اینکه زیرش بازه برای اینه که بهتر خنک شه اما پشتش برای همین بازه که اگه زیرش بسته شد از کنار تحویه شه و نترکه! اما این مسلمه که بیشتر از وقتی که زیرش بازه داغ میشه اما اونقدر 1537 خوب طراحی شده که به خوبی از داخل به همون کانال پشتی راه میده و زیاد تفاوتی نداره من 8 ساعت پشت سر هم روی فرش undercover بازی می کنم و در حین بازی وقتی دست می گیری پشتش که داره هوای فن میاد بیرون و تنها راهه خروجی هست می بینی به خوبی داره تحویه می کنه و زیادم هواش گرم نیست ! حتی بعد 8 ساعت بازی با فشار زیاد و فنشم با ماکسیمم سرعت نمی چرخه این یعنی تازه شرایط عادی هست . فن با سرعت بسیار معمولی و بی صدا می چرخه حتی بعضی وقتا وسط بازی کمترم میشه فقط خیلی کم پیش میاد برای چند ثانیه یکم سریع تر می چرخه

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •