آره در بیشتر موارد مال 4770 بیشتر است اما در موارد اساسی مثل GPU , Memory Bus Type میبینید که 4850 قویتره. من اون مقایسه رو گذاشتم تا اطلاعات بیشتری در موردشون بدست بیارید نه اینکه در انتخابتون شک کنید!
برای مقایسه بهتر دو کارت باید بنچمارکهای اون دو کارت رو دید نه اینکه به یک سری اعداد در مورد مشخصات فنی اون دو کارت کفایت کرد.
4850 در اکثرا تستهای عملی قویتر از 4770 است.
با این قیمت که نمیشه تو ایران پیدا کرد فقط میشه فهمید کدوم کارت ارزونتره نسب به اون یکی.
بله هر چه Core , memory بیشتره باشه بهتره اما قبل از اون همونطور که گفتم باید به GPU , Memory Bus Type توجه کنی که مهمتر هستند.
قیمتها 120 دلار در خارج است و حدود 160 هزار تومن در ایران! شما برو همون 4850 دارای 512 مگ رم رو بخر چون یک گیگ گرونتره.
اون دوتا رو من قرمز نکردم خود سایت قرمز کرده تا نشون بده تو اون ستون از همه ضعیفتره اون کارت و سیاه پر رنگها هم نشون دهنده قویتر بودن هستند.
ATI شرکت سازنده GPU رو نشون میده. شما هر مارکی رو که ارزون بود بخر. دوستان میگن MSI 4850 512MB حدود 160 تومن است.
اگه بودجه رو به 600 برسونی میتونی یا CPU رو Q8200 برداری یا VGA رو 250GTX بگیری! البته اولویت با CPU است در اینجا.
مادربرد هم تاثیر زیادی مثل VGA و CPU نداره همون biostar رو بگیری خوبه چون GIGA و ASUS تو این رنج 20 تومنی گرونتر هستند.