به نظر من هم i8510 بگیر
البته یه مدل دیگه 8910 هم فکر کنم داره میاد
به نظر من هم i8510 بگیر
البته یه مدل دیگه 8910 هم فکر کنم داره میاد
آقا من الان هم N95 8Gb دارم هم I8510 شما I8510 بگير اصلا پشيمون نميشي دوستاني كه ميگن شارژ I8510 بده من با N95 خيلي بتونم N-Gage بازي كنم نهايت 1 ساعت و 45 دقيقه ولي با I8510 راحت تا 4ساعت بازي ميكنم با N95 ميتونم تا 2 ساعت آهنگ با هدست بلوتوث گوش كنم ولي با I8510 تا 6 ساعت هم گوش كردم و N95 به هيچ وجه فرمتهايي رو كه I8510 ساپورت ميكنه اون ساپورت نميكنه
فقط يه مشكل داره كه من الان N95 گرفتم دستم همون مشكلي هست كه تمام Fp2 دارن و اينه كه بازي هاي N-Gage رو بعضي هاشو به صورت FUll اجرا نميكنه
دوست عزیز 8510 با ان95 ان چنان فرقی نداره و من نظرم اینه که یه گوشیه متفاوت از این دو بگیرین که تنوعی باشه.
مثلن ان97......
منم با نظر ایشون موافقم!
البته گوشی موبایل یک وسیله صد در صد بازی نیست که! باید در مقایسه مهمترین ویژگیش که خط دهی گوشی هست رو در نظر گرفت و به نظر من در این مورد نوکیا برتر از سامسونگ عمل می کنه.
فروختن n95 8gig و خريدن 8510 به اون صورت پيشرفت به حساب نمياد
البته شكي نيست كه 8510 قويتر هست
بايستي يه گوشي قويتر بخري
موفق باشي
دوست من فرق i8519 با n95 اسمون تا زمینهدوست عزیز 8510 با ان95 ان چنان فرقی نداره و من نظرم اینه که یه گوشیه متفاوت از این دو بگیرین که تنوعی باشه.
مثلن ان97......
دوربین-باتری-سیستم عامل-امکانات داخلی و...
دوست من جريان آنتن دادن و اينجور حرفا مال زمان بابابزرگامون بود الان من همه مثل هم هستن
مطمئنی؟! چون تو طبقه پایین پاساژی که ما هستیم بعضی گوشیا خط نمی دن. شایدم به قول شما مدل های قدیمی هستن. اینجا به تجربه ثابت شده به ما که گوشی های سامسونگ و LG خط دهی ضعیفتری نسبت به نوکیا و زیمنس دارن. در مورد بقیه گوشیا نمی دونم.
نه آنتن دهي گوشيها هميشه موضوع مهمي هست
سامسونگ در اكثر گوشيهاي قديمي مشكل آنتن داشته
ولي جديدا بهتر شده
الانم تقريبا آنتن اكثر گوشيها خوب هستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)