شخصیت های فیلم هستند اما نه همشون. مثلا من دوست داشتم Sidewipe حتما ببینم اما نبود. داستان فیلم هست اما وقایع توش هیچ شباهتی به فیلم نداره. من به بازی 7 میدم.
شخصیت های فیلم هستند اما نه همشون. مثلا من دوست داشتم Sidewipe حتما ببینم اما نبود. داستان فیلم هست اما وقایع توش هیچ شباهتی به فیلم نداره. من به بازی 7 میدم.
ارزش داره بگیریم یا نه ؟؟
راستی هنوز فیلمش رو دی وی دی نیومده????
خب ئیشب بازی رو با AutoBot ها به پایان رسوندیم ! بازی خیلی زیبا بود ! یه Gameplay عالی و جذاب که اصلا خسته کننده نبود ! فقط بازی خیلی کوتاه بود و کمی هم آسون ! البته با هر دو گروه میشه بازی کرد ! من خودم به بازی 7.5 الی 8 میدم ! واقعا لذت بردم ...
راستی اون آخر بازی که داشت تیتراژ میرفت زیر Motion Capture نوشت Sina Azad ! کسی اینو میشناسه ؟! ایرانیه ؟!
آقا قدرت اسلحه ها چقدره.فیزیک و تخریب پذیری چطوره؟
منم امروز بازی رو گرفتم و سه تا مرحله هم رفتم جلو . ولی راستشو بخای همچین حال نداد چون تا اینجا که رفتم همش شب بود و اصلا روز نداشت .
در ضمن فکر کنم مرحله سوم یا چهارم بود که یک رباتی که دو تا چرخ بزرگ هم داره میاد نتونستم اونو بکشم . قلق خاصی داره کشتنش ؟
اگه خدا بخواد امروز فردا مي گيرم.از شماره اول هم خوشم اومده بود.يكي از دوستام7200 با1گيگ رم داره ميخوره؟
گرافیک و فیزیک در این بازی کاملا معمولی هستش ! من خودم به خاطر Gameplay خوبش ازش خوشم اومد ! قدرت اسلحه ها هم شما میتونی Upgrade کنی تا قدرتشون بیشتر بشه !
جلوتر بری مرحله تو روز هم داره ! در مورد اون روبات هم قلق خاصی نداشت فقط باید میزدیش ! ولی تو تمام BoSs Fight ها اگه لازم باشه جای خاصی از بدن اون روبات رو بزنید دورش یه خط قرمز میکشه !
به نظر من فقط تو یکی از مرحله ها یکم اذیت کرد و سخت بود ! بهترین روبات هم که همون Optimus Prime بود !
دوستانی که بازی کردن این بازی open world هست یا داستان خطی داره؟
open world نیست اما وقتی شما تمام مراحل رو به پایان برسونی میتونی تو مپ های مختلف آزادانه بگردی یا همون مرحله رو Replay کنی !
Last edited by resident_evil; 08-07-2009 at 17:51.
سلام.
من هم امشب این بازی رو گرفتم
قسمت آموزشی رو رفتم 1 کم به نظر بچه بازی میومد
البته الان قضاوت نمیکنم چون هنوز درست بازی نکردم
شاید مثلا کومبو برای ضربات میلی باز کنه و قشنگ بشه. . .
ولی چیزی که از بازی توی قسمت آموزشی دیدم 1 گرافیک بسیار ساده بود
با 1 گیم پلی معمولی ولی احتمالا با تغریفی که بچه ها کردن جذاب میشه.
چیز جالبی که توی بازی دیدم این بود که Resolution بالای 1024*1280 رو ساپورت نمیکرد.
این 1 کم همون اول آدم رو از حس و حال بازی مینداخت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)