سلام
تو عکس چیزه وخیمی وجود نداره!!!
مطمئنی که هنوز رو سیستمته؟
لطفا کسی که ویروس رو داره با برنامه هایی که معرفی شد لیست پروسز هاشو بزاره.
اینم به برنامه های قبلی اضافه کنید.
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
تو عکس چیزه وخیمی وجود نداره!!!
مطمئنی که هنوز رو سیستمته؟
لطفا کسی که ویروس رو داره با برنامه هایی که معرفی شد لیست پروسز هاشو بزاره.
اینم به برنامه های قبلی اضافه کنید.
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان عزیز برای پاک کردن کامل این ویروس اول باید اخرین اپدیت ناد رو که 20 مگ هست رو بصورت اف لین دانلود کنید و یک ویندوز عوض کنید بعد از نصب ویندوز ناد رو نصب و اپدیت رو که بصورت اف لاین دانلود کردید رو نصب و بعد به انترنت رفته ناد رو اپدیت و شر این ویروس خلاص شید من که این کارو کردم حل شد امتحانش ضرری نداره![]()
اين ويروسه يه مدت كار نمي كرد حالا خودشو تبديل كرده به x-connect دوباره برگشته![]()
يه نفر تونسته اونو مختل كنه
نمي دونم چه طوري فقط مي دونم بايد از خاصيت deny استفاده كرد تا نتونه اتصال رو قطع كنه
اگه مي شه توضيح بدين
دستت تون درد نکنه خیلی مفید بود ولی این آنتی چطور کار میکنه
من هم همین مشکل رو هم در سیستم مغازه و هم در منزل داشتم و هردو را نصب ویندوز و انتی ویروس کردم.یکیشون دوباره الوده شد ولی دیگه دیسکانکت نمیشد که بعد از چند روز دوباره نصب ویندوز و انتی ویروس کردم و مسئله حل شد(انتی ویروس مک افی) ویکیشون هم از نود32 استفاده میکنه و الان هم مشکلی ندارند.
من هم همین مشکل رو هم در سیستم مغازه و هم در منزل داشتم و هردو را نصب ویندوز و انتی ویروس کردم.یکیشون دوباره الوده شد ولی دیگه دیسکانکت نمیشد که بعد از چند روز دوباره نصب ویندوز و انتی ویروس کردم و مسئله حل شد(انتی ویروس مک افی) ویکیشون هم از نود32 استفاده میکنه و الان هم مشکلی ندارند.البته فکر میکنم desktap ini هم در سیستم بود که البته نفله ش کردم ...
حتما با فایروال اینکارو کرده
که امکانش هستش
با سلام خدمت دوستان من مشکلم اینه که هر دفعه که کامپیوتر رو خاموش می کنم کانکشن های اینترنتم پاک می شه، کسی تا حالا این مورد براش پیش اومده یا کسی راه حلش رو می دونه؟ ممنون می شم راهنمایی کنید
سلام
خیلی خوش آومدی به انجمن.
آنتی ویروس رو سیستمت داری؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)