منم نوت بوکا نگفتم چون تجربه ندارم(اما ممنون تو تهران خودم می شناسم)
منم نوت بوکا نگفتم چون تجربه ندارم(اما ممنون تو تهران خودم می شناسم)
دست همه تون به خاطره راهنمایی هاتون درد نکنه.
از سبحان رایانه توی مجتمع پگاه یه 1510 (core2 2.5g cach 6m ram 4 vga gs 8400 512m )خریدم با کیف ویک سال گارانتی تیم سرویس 1میلیون و 60 هزار تومان
خوب خریدی قبل از عید 1.350 بود.![]()
برو طالقانی یا میر - پگاه.
بهتره بری طالقانی طالقانی مناسب تره.
===========================
اما قیمت بازار رضا تهران خیلی پایین تره ها. اما بهتره تو شهر خودت بخری برا کارانتی و... احت تری!
بازار رضا چطوره برای خرید لپتاپ؟اگه اونجا آشنا نداشته باشیم چی،خرید ازش به صلاحه؟
آقا یه پیشنهاد به شما که از تجربه شخصی خودمه
من دو ماه پیش که داشتم نوت بوک می خریدم همه جا قیمت یک و هفتصد داشتم که یک ریال هم تخفیف نمی دادن
تماس گرفتم با همون شرکت ها و گفتم که من همکار هستم و یک نمونه می خوام ببرم برای مشتری شهرستان
فکر می کنید چه اتفاقی افتاد؟ قیمت ها حداقل صد تومن اومد پایین همونایی که عمرا به مشتری ساده تخفیف بده نبودن
و در نتیجه نوت بوکی رو که زیگورات می داد یک و هفتصد و هفتاد با گارانتی - یک و هفتصد بدون گارانتی -من خریدم از بازار رضا به یک و پونصد و پنجاه با گارانتی که بدون گارانتی می داد یک و پونصد!!!!
یعنی دویست هزار تومان اختلاف قیمت که کم نیست!
اونوقت هرکی بره بگه من همکارم راحت باور میکنن؟!!جالبه!!
بعدش شما خودتون رفتین مغازه یا شرکت تحویل گرفتین؟!!
والا من خودم قبلا تو بازار بودم و یه کم زبون بازاری رو بلدم شاید روی همین حساب باور کردن اما بعید می دونم گیر به این چیزا بدن چون همه از پشت تلفن با شنیدن این جمله: قیمت همکار واسه شهرستان ، حداقل صد تومن اومدن پایین
من اول از مجله نت یه بیست سی تا شرکت جدا کردم و تک تک زنگ زدم و قیمت گرفتم و وقتی با یکیشون اوکی کردم پا شدم رفتم تهران و خریدمش و تمام
میشه سر زیگورات هم اینجوری شیره مالید!
شما از کجا گرفتی؟
با چه گارانتی؟
نوچ زیگورات این مدلی سرش کلاه نمیره
هرچند من خودم دیدم درمجتمع تک مشهد که بابا زنگ زد به نمایندگی زیگورات یه طبقه بالاتر و قیمت رو از خود نمایندگی هم 20 تومن کمتر گفت!!!
اما خوب بازم درصد تخفیفشون فکر نمی کنم خیلی زیاد باشه
من این و از بازار رضا اگه اشتباه نکنم تک لپتاپ یا تک نوت بوک یه چیزی تو همین مایه ها خریدم
طبقه همکف انتهای سالن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)