تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: کمک در باره فلش مموری

اگه نباشه جاش خالی می مونه hes_luckey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من یک ترنسند 8 گیگ خریدم . وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم چراغش یک ثانیه روشن میشه و دوباره خاموش میشه . باید چندین دفعه بزنم و بکشم تا به کار بیفته . آیا میشه مشکلش رو حل کرد ؟
    منم یه مدت با فلاش patriot این مشکل رو داشتم

فهمیدم مشکل از USB کامپیوتره ، من به USB جلو وصل میکردم و مشکل داشت ولی الان که به USB پشت وصل میکنم مشکلی نداره !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من یه فلش گیگ آی پاد دارم.
    توی دانشگاه دادمش به یکی از بچه ها چیزی میخواست کپی کنه در عرض دو دقیقه بهم پس داد وقتی رفتم خونه دیدم نصف فایل هام نیستن. ویروس یابی اش کردم چندبار هم فرمت اش کردم هم با fat و هم باntfs فکر کردم درست شده.
    یه سری فایل روش ریختم درست بود ولی باز بعد از چند روز یه پوشه رو ریختم چند ساعت بعد که اومدم محتویاتشو ببینم همه ی فایل هام به صورت کد در اومده بود و حجمشون رو هم گیگابایت نشون میداد.
    فایل های کد شده رو لازم دارم ، با برنامه ریکاوری مای فایل هم نتونستم فایل هام رو بازیابی کنم.
    چیکارش کنم که هم درست بشه و هم قایل هام رو بتونم برگردونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من یه فلش 8 گیگ آی پاد دارم.
    توی دانشگاه دادمش به یکی از بچه ها چیزی میخواست کپی کنه زدش به یکی از کامپیوترهای سایت و در عرض دو دقیقه بهم پس داد وقتی رفتم خونه دیدم نصف فایل هام نیستن. ویروس یابی اش کردم چندبار هم فرمت اش کردم هم با fat و هم باntfs فکر کردم درست شده.
    یه سری فایل روش ریختم درست بود ولی باز بعد از چند روز یه پوشه رو ریختم چند ساعت بعد که اومدم محتویاتشو ببینم، متوجه شدم که همه ی فایل هام به صورت کد در اومده بود و حجمشون رو هم 25 گیگابایت نشون میداد.
    فایل های کد شده رو لازم دارم ، با برنامه ریکاوری مای فایل هم نتونستم فایل هام رو بازیابی کنم.
    چیکارش کنم که هم درست بشه و هم فایل هام رو بتونم برگردونم
    راستی از برنامه low level format استفاده کنم یا نه؟ میگن که اگه از این برنامه استفاده کنم دیگه اطلاعات فلش قابل بازیابی نیست درسته؟

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

عزیزانی که میخان فلششون درست شه و تا حالا هر راهی رو انجام دادن شکست خورده یه سر به این وبلاگ بزنن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از BLACK-BLACK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

باسلام
    من یک فلش مموری 8g دارم که از دیروز یه دفعه دچار مشکل شده وقتی اونو به کامپیوتر می زنم چراغ روش روشن می شه تمام مراحل شناسایی انجام می شه درایور مجازی هم ایجاد میشه ولی وقتی روی درایور کلیک میکنم پیغام please insert a disk into drive میاد مشکلش چیه؟ چه کارش کنم؟
    تعمیرات فلش مموری ( متخصص )
    کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

باسلام
    من یک فلش مموری 8g دارم که از دیروز یه دفعه دچار مشکل شده وقتی اونو به کامپیوتر می زنم چراغ روش روشن می شه تمام مراحل شناسایی انجام می شه درایور مجازی هم ایجاد میشه ولی وقتی روی درایور کلیک میکنم پیغام please insert a disk into drive میاد مشکلش چیه؟ چه کارش کنم؟

شما میتونید به وبلاگ استاد اینکار مراجعه کنید
    کد:

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •