سلام
با کمک دوستان در همین تاپیک برنامه ی زیر نوشته شد اگه جایی از کدها به نظر شما دوستان باید تغییر کند ممنون میشم اگه بگید.
در ضمن منتظر جواب دو پست قبلی هم هستم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
با کمک دوستان در همین تاپیک برنامه ی زیر نوشته شد اگه جایی از کدها به نظر شما دوستان باید تغییر کند ممنون میشم اگه بگید.
در ضمن منتظر جواب دو پست قبلی هم هستم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
IV یک مقدار خاص است که معمولاً به صورت مستقیم برای رمز عبور بودن استفاده نمیشود.اگه میشه یکمی هم در مورد IV و Key توضیح بدین.(مثلا کار IV چیه؟)
در مقابل Key کلید رمزنگاری و رمزگشایی اطلاعات است.
مثلاً شما میتوانید مقدار IV را در برنامه و مختص برنامه خود یک مقدار ثابت در نظر بگیرید و Key را با password کاربر تغذیه کنید.
ولی به نظرم استفاده از جفت این دو به صورت یک password مشترک هم ایرادی ندارد.
بله، برای رمزگشایی صحیح باید هر دو IV و Key صحیح وارد شوند و همان مقداری باشند که دیتاهای اصلی با انها رمز شده اند.من برای باز کردن قفل هم باید از همین IV و Key استفاده کنم؟!!
تاجایی که من میدانم، کلاسی آماده ای در فضای Framework برای رمزنگاری و رمزگشایی winrar نداریم...من اگه بخوام یه فایل رو با برنامه نویسی به صورت winrar فشرده و رمز نگاری کنم باید چی کار کنم ؟
شما باید از کامپونت و dll های مخصوص این امر استفاده کنید که با استانداردهای این الگوریتم هماهنگ باشند.
مثل روشی که در پست 6 این تاپیک قبلاً بیان شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته خودتان هم میتوانید فرمتی جدید بسازید که توانایی فشرده سازی و نگه داری چندین فایل را با هم و پشت سر هم در غالب یک فایل واحد داشته باشد ولی طبیعتاً برای فشرده سازی و بازکردن فایل نهایی به برنامه خود شما نیاز خواهد بود و نرم افزارهای دیگر ان را نمیشناسند.
شما توی این پست یه لینک دانلود دادین که من نمی دونم چه جوری می تونم دانلود کنم!!
و در اخر پست هم یه کد دادین که نمیفهمم چی هست !!!
لطفا بیشتر توضیح بدین.
سلام
فرمایشاتی میفرمائید !!!!شما توی این پست یه لینک دانلود دادین که من نمی دونم چه جوری می تونم دانلود کنم!!
در لینک زیر کافیست روی فایل کلبیک کنید تا دانلود انجام شود.
cid-9b2bdd1b12ce8c7d.skydrive.live.com/self.aspx/H2FX.Net/RarCommandLine.zip
(روی همان آیکون فایل zip کلیک کنید، تازه لینکی در بالایش با نام Download هم وجود دارد)
همانطور که در پست 12 گفتم اینها دستورات خط فرمانی است و با تابع System.Diagnostics.Process.Start اجرا میشود...و در اخر پست هم یه کد دادین که نمیفهمم چی هست !!!
دو تابع فوق در هر شرایطی کار میکنند (مخصوصاً که مسیر rar.exe را صراحتاً و مطلق میکنند...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط کافی است rar.exe را کنار exe خود قرار دهید و یکی از دو تابع مذکور را با نام فایلهای منبع و مقصد فراخوانی کنید.
موفق باشید.
در مورد مطالب پست 14 همین تاپیک
اگه ما به این روش قفل بذاریم اگه دوباره روی فایل قفل شده قفل بذاریم میشه یا به راحتی میشه فایل قفل شده رو حذف کرد که اینها چندان قشنگ نیستن آیا راه حلی برای رفع این مشکلات وجود داره؟
سلام
من تنها دو راه برای جلوگیری از حذف فایل میدانم ...به راحتی میشه فایل قفل شده رو حذف کرد
1- فایلی که توسط برنامه ای باز شده و الان دارد استفاده میشود.
(راه حل پاک کردن: برنامه را میتوان endtask کرد یا رایانه را با cd بوت کرد.)
2- فایلهایی که account فعلی ویندوز که فرد با آن user و pass وارد ویندوز شده مجوز امنیتی دسترسی به فایل مذکور را نداشته باشد.
(راه حل پاک کردن: میتوان با یک account دیگر که admin است وارد ویندوز شد و یا ویندوز را عوض کرد و یا رایانه را با cd بوت کرد.)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)