تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 69

نام تاپيک: تاپیک آموختن Multimedia Builder 4.9.8

آخر فروم باز قاهر - Gahir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

برنامه ی Real-Drow برای ایجاد کردن فایل (3SB (Alpha Image برای برنامه ی MMB |

برنامه Multimedia Builder در بین اعضای جعبه ابزار ، عضوی دارد که فایلی با فرمت 3sb باز میکند .
    حالا این فرمت چیست ؟ این فرمت ، فرمت عکس یا دکمه است که مستقیما توسط برنامه MMB پشتیبانی میشود تنها دلیل برتری این فرمت در این برنامه نسبت به سایر فرمت ها همانطوری که از اسمش پیداست ، قابلیت آلفا (Alpha) یعنی مویینگی قسمت هایی از عکس که رنگی نیست ، میباشد .
    برای ساختن فایلی با چنین فرمت ، سازنده ی MMB ، یک برنامه ای مخصوص این کار به نام Real-Drow ساخته است .
    Real-Drow یک برنامه گرافیکی است که از افکت های تصویری برای جلوه بخشیدن به تصویر و ویرایش و ایجاد عکس و تصویر کارایی دارد و میتواند چندین فرمت را Export کند که از جمله ی آنها فرمت PSP (فرمت Photoshop) است .
    شما میتوانید تمامی فرمت های تصویری برنامه ی MMB را توسط برنامه Real-Drow طراحی و ایجاد کرده و در برنامه MMB ، آن را Import کنید .
    برای Export فایل با فرمت 3SB در برنامه Real-Drow کافی است که عکس خود را که میخواهید به این فرمت ذخیره شود را انتخاب کرده و در کنترل View --> Panes --> Multimedia Extention دکمه Export را زده و بعد از تعیین نام، آن را ذخیره کنید .
    اگر میخواهید که دکمه Export روشن شود ، باید یا قفل را ببندید آیکون قفل زیر نوشته ( Lk ) یا اینکه تیک های زیرین Normal Frame را روشن کنید بعد ذخیره کنید .
    برای ذخیره فقط به صورت تصویر با فرمت 3SB ، کافی است که قفل را ببندید .
    اگر دوست دارید که یک دکمه برای برنامه MMB با این فرمت بسازید ، باید سایر تیک های زیر Normal Frame را روشن کرده و تصویرها را با توجه فریم ها و موقیت ماوس تغییر دهید و ذخیره کنید .

برای دریافت برنامه Real-Drow که محصولی دیگر از شرکت MediaChance است ، میتوانید از لینک زیر استفاده کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حجم دانلود : 34 MB

2. این کاربر از قاهر - Gahir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دانلود برنامه MultiMedia Builder 4.9.8.13 |
    همانطوری که در پست سوم این تاپیک معرفی شد ، شما میتوانستید به سایت رسمی شرکت سازنده ی Multimedia builder یعنی MediaChance ( ) مراجعه کرده و علاوه بر دانلود این برنامه سایر نسخ از برنامه های دیگر این شرکت را دانلود کنید .
    بنا به تقاضای دوستمون آقای hamid_diablo لینک دانلود مستقیم تمامی نسخه های بعد از 4.9.8 در لینک زیر است :
    البته نا گفته نماند که خداوند Google را برای Search آفرید .

لینک دانلود فایل Zip شده :
    کد:
    لینک دانلود فایل Exe برنامه :
    کد:
    حجم :26.6 MB

4. این کاربر از قاهر - Gahir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

ببخشید من از کجا میتونم چند تا قالب آماده دانلود کنم ؟
    کسی چیزی سراغ داره ؟
    ممنون میشم کمک کنید .

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ببخشید من از کجا میتونم چند تا قالب آماده دانلود کنم ؟
    کسی چیزی سراغ داره ؟
    ممنون میشم کمک کنید .
    سلام .

من خودم 2 یا 3 قالب (‎ (Templateآماده‌ دارم ، ولی حتی با وجود کم بودن قالب ها ، به خاطر سرعت اینترنت ذغالی و کاه گلی نمیتونم اونا رو آپلود کنم .

خود سایت MediaChance ، در یک لوح فشرده 40 تا قالب آماده رو برای کاربرایی که میخوان میفروشه ، ولی بازم فکر نکنم توی ایران قابل دسترسی باشه (به خاطر محرومیت‌های بین المللی شدید)
    اگه فکر میکنید که میتونید برید از این سایت خریداری کنید به آدرس زیر برید :

کد:

ولی برای دانلود اگر در گوگل بگردید ، میتونید بدون شک قالب پیدا کنید (حتی در میان صفحات فارسی)
    این جا قالب‎هایی از آقای Naser که کارش تقریبا خوبه و دو سه تا قالب آماده برای MMB داره رو قرار دادم ، اگه دوست داشتید از اینجا دانلود کنید :

کد:

کد:

کد:

کد:
    بازم اگه راضی نشدید ، خودتون میتونید برای خودتون قالب های آماده بسازید . (توضیحاتش در Help برنامه هست)

با تشکر از شما : قاهر

7. این کاربر از قاهر - Gahir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام در نسخه 4.8.13 فایل های اجرایی فراخوان نمیشند باید چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام در نسخه 4.8.13 فایل های اجرایی فراخوان نمیشند باید چیکار کنم؟
    سلام .

ببخشید ، منظورتون از فراخوانی فایل‌های اجرایی چیه ! ؟ یعنی منظورتون دادن دستور Run برای اجرای فایل‌ها از روی دیسک نرم یا دیسک سخت هستش ! ؟

بله ، اگه منظورتون این باشه ! در سیستم عامل‌های جدید (مثل Vista و Seven که بیشتر امنیتی هستند) چون برای اجرای فایل‌ها از روی دیسک اول از کاربر اجازه میگیرن ، دیگر در MMB نمیتونید ، آدرسی برای اجرا و فراخوانی فایلی در یک قسمت از دیسک رو بدید و بعد انتظارش رو داشته باشید که در این نوع سیستم عامل‎ها هم اجرا شود !!!! (یعنی یکی از نقایص MMB اینجاست که من خودم توی سال 2006 وقتی اولین نسخه‌ی ویستا رو نصب کردم ، متوجه شدم !) خلاصه که دیگر در Vista و Seven ،فایل‌ها با آدرسی که از طریق MMB برای اجرا فراخوانی می‌شوند ، اجرا نخواهند شد(یعنی سیستم عامل اجازه نمی‎دهد) !!!

یکی از راهها این است که مستقیم به خود سیستم دسترسی داشته باشید (یعنی بلد باشید که چجوری به سیستم عامل های جدید مثل Vista و Seven دستور اجرای فایلی رو بدید بعد هم اون سیستم عامل بدون چون و چرا فایل را برایتان اجرا کند) و دستور فرمان برای اجرای فایل را در یک Plug-in ای که با زبان ++C نوشته می‎شود ، جاسازی کنید ، که البته اگر من هم ++C را تا آن حد بلد بودم به هیچ وجه نمی‌‌آمدم MMB (با این همه اشکالات) رو کار کنم!!!!
    البته این مشکل در Windows XP به خاطر کمتر امنیتی بودن اتفاق نمی‎افتد ! ( و سازنده به این نکته توجهی نداشته است !!!!)

اگر منظورتان آنی بود که من نوشتم ، جوابشم همونی هست که من گفتم ! ولی اگر منظورتان یک چیز دیگری است ، بفرمایید تا با همکاری یکدیگر مسئله را روشن کنیم .

ناگفته نماند ، همین MRT خودمون (تبلیغ نشه !) چون دیده اکثر کاربرای جدید و 2009 دیگه از سیستم عامل های جدید استفاده میکنند و شایدم دونسته که با MMB دیگه نمیشه توی این سیستم عامل ها لینک اجرا کرد ، پس به ناچار رفته با یک برنامه‎ی دیگه‎ای Autorun درست کرده ! اون برنامه‎ی دیگه هم اسمش Adobe Director هستش (که قبلا تحت انحصار شرکت Macromedia بود) ، با این برنامه هم میتونید ، اوتوران بسازید ولی خوبیه این برنامه این هست که میتونید در سیستم عامل های جدید مثل Vista لینک آدرس اجرایی رو بدید ، بعد فایل بدون چون و چرا اجرا میشه !
    Last edited by قاهر - Gahir; 31-12-2009 at 18:25.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کد:
    ممنون از توضیحات مفیدتون
    منظور من ویندوز ویستا و سون نیست
    منظور من اینه که توی ایکس پی مثلا وقتی آدرس یه فایل اجرایی (exe) رو توی نسخه 4.9.8.13 میدیم اجراش نمیکنه و میگه فایل مورد نظر پیدا نشد در صورتی که در نسخه 4.9 که مال 2001 هستش و یا نسخه های پایین تر فایل های اجرایی مشکلی ندارند و در واقع این باگ نرم افزاری هست که در این نسخه با فایل های اجرایی مشکل داره حالا میخوام بدونم راهی برای برطرف کردن این مشکل هست یا اینکه باید با نسخه های پایین تر کارد کرد؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ممنون از توضیحات مفیدتون
    منظور من ویندوز ویستا و سون نیست
    منظور من اینه که توی ایکس پی مثلا وقتی آدرس یه فایل اجرایی (exe) رو توی نسخه 4.9.8.13 میدیم اجراش نمیکنه و میگه فایل مورد نظر پیدا نشد در صورتی که در نسخه 4.9 که مال 2001 هستش و یا نسخه های پایین تر فایل های اجرایی مشکلی ندارند و در واقع این باگ نرم افزاری هست که در این نسخه با فایل های اجرایی مشکل داره حالا میخوام بدونم راهی برای برطرف کردن این مشکل هست یا اینکه باید با نسخه های پایین تر کارد کرد؟
    نه اتفاقا ، من خودم با این نسخه کار میکنم و در اجرا کردن فایل (چه EXE. چه *.* ) هیچ مشکلی ندیدم !

اگه برید و درست امتحان کنید ، درست اجرا میشه !

فقط یه جا مونده که ممکنه ، مشکل شما در این قسمت باشه ! آن هم اگر به توضیحات پست‌های قبل این تاپیک (توضیحات منوی Tools) مراجعه کنید ، شاید بتونید ، پیدا کنید .

اونم اینه :
    اول به قسمت Tools ==> Designer settings برید در این پنجره در قسمت To Run or Test Current page ، ببینید که آیا از Use internal Player استفاده میکنید ( یعنی آیا این دکمه‌ی رادیویی روشن هست) یا از Run External player in the location استفاده میکنید .
    الان از Player داخلی MMB که همان Use internal Player است ، استفاده کنید (یعنی همین دکمه رو انتخاب کنید) سپس Ok رو بزنید .
    وقتی شما ، لینک اجرای فایلی را از طریق Test current page (همون زدن F5 - اجرای آزمایشی) اجرا میکنید ، در صورتی که Use internal Player روشن باشد ، بلافاصله بعد از اجرای آزمایشی ، خود برنامه‏ی MMB در Temp ویندوز ، یک برنامه‎ی داخلی برای اجرا کردن دستوراتی که از ناحیه‏ی فایل exe. کامپایل شده‌ در Temp توسط MMB صادر میشود را دریافت میکند و بعد دستورات دریافتی را به سیستم عامل (Windows XP یا کمتر از آن (در این نسخه(4.9.8.13)) میدهد و بعد اگر به رویدادهای یک شیء ، لینک اجرای فایلی (مثلا exe.*) را داده باشید ، آن وقت است که فایلتان توسط سیستم عامل ، اجرا میشود ! .
    ولی اگر در صورتی که Run External player in the location روشن باشد ، دیگر MMB برنامه‎ای برای گرفتن و دادن اطلاعات داده شده به اوتورانتان دریافت نخواهد کرد (دریافت خواهد کرد ولی مسیرش را باید دقیق مشخص کنید) ، و این اطلاعات زمانی دریافت میشوند که فایل exe.* توسط کاربر کامپایل شده باشد و Player اکسترنال(External) هم در مکان مسیر فایل کامپایل شده باشد . و بعد از کامپایل ، آن برنامه (Player) || که کارش وساطت در اجرای فرامین در مکان مسیر exe.* کامپایل شده است || در داخل خود فایل exe.ی اوتورانتان که کامپایل کرده‎اید حمل میشود (و ممکن است در بیرون از فایل exe.ی اوتورانتان که کامپایل کرده‏اید هم باشد).

در مورد ارور دادن برای وجود نداشتن فایل هم بگم که :

شاید چون شما لینک اجرای فایل exe.* مورد نظرتان را خواسته‏اید که در حالت اجرای آزمایشی و با روشن بودن Run External player in the location اجرا کنید ، پیغامی از سوی MMB مبنی بر این که فایل پیدا نشد ، دریافت کرده‌اید !

در مورد نحوه‎ی آدرس دادن توسط متغیرهای ثابت مثل <SrcDir> هم در پست های قبل توضیح داده‎ام .
    برید ، و در این مورد هم آزمایش کنید و اگر سوالاتی پیش اومد ، در این قسمت مطرح کنید .

12. این کاربر از قاهر - Gahir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mryam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

8 آقا دستت درد نكنه خيلي بامرامي

مي تونم بپرسم تخصص شما تو چيه؟؟؟؟؟؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هم اي دي و هم ايملم هستش مي توني با هم صحبت كنيم يا پي ام بذاري

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام .
    ولی من الانم جریان این آیکون رو نمیدنم که چی هست و واسه‎ی چی قرار دادینش ! ... ؟
    مي تونم بپرسم تخصص شما تو چيه؟؟؟؟؟؟
    والا هنوز متخصص نشدم ! ... ...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هم اي دي و هم ايملم هستش مي توني با هم صحبت كنيم يا پي ام بذاري
    بهتر بود که ID تون رو به صورت P.M میدادید تا Public تر نشه ولی به هر حال ، حتما اینجوری خواستید دیگه .

من هم به آی‎دیتون نامه نوشتم هم به ناچار برنامه‎ی ضایع Yahoo Messenger رو نصب کردم و سلام علیکی کردم ، ولی انگار کسی جواب نمیده !

با تشکر از شما : قاهر .

15. این کاربر از قاهر - Gahir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •