من که اکثر وقتاغ توی خودم می ریزم و نگه می دارم درون خودم
بعضی وقتا هم با مشت زدن به دیوار تخلیه می کنم این عصبانیت رو
در بعضی موارد هم دیده شده دیسک بازی رو خورد می کنم
وقتی با کامپیوتر بازی می کردم رو کیبورد مشت میزدم
موس رو پرت می کردم
البته از وقتی که در انجام بازی ها حرفه ای تر شدم دیگه از این کارها خبری نیست و به خاطر اینکه آدم عاقل تر شده ترجیه می ده این حرکات احمقانه رو انجام نده و توی خودش نگه داره
در نتیجه به جایی می رسه که تا یه بگو مگوی ساده پیش اومد در گیر بشه و با عصبانیت تمام کار خودشو پیش ببره
من وقتی داستان بازی های هیجان آور و استرس آور رو می خونم خیلی خوشم میاد تقریبا همه همین طور هستن پسبازی رو خریداری می کنن ولی بعضی وقتا شما دارید توی یه فضای تاریک با صداهای دلهره آور ضربان قلب 200 در بازی حرکت می کنید که ناگها یه چیزی ناگهانی از یه جایی بهتون حمله می کنه.علاوه بر اینکه یه اعصاب خوردی اولیه داره خیلی بهتون فشار وارد میشه.بعد جالب اینه که تعداد تیرهای اسلحه هاتونم کمه شکست می خورید و دیگه عصبانیتتون چند برابر شده در حالی که مملو از استرس هستید.در اینجا باید گفت شاید یعد از عصبانی شدن در یک بازی آدم باید خودشو تخلیه کنه چون با ریختن این خشم به درون خودش داره ضربه ی بزرگی رو به اعصاب و روان خودش می زنه
ولی برای من سواله
!)چه جوری خودمونو تخلیه کنیم
2)اصلا این کار برای جلوگیری از پرخاشگری ها در آینده مفیده؟
3)آیا اصلا این راه موثره شاید ما به هر حال با این بازی ها به اعصابمون لطمه می زنیم و هیچ راهی برای جلوگیری از این لطمه وجود نداره؟
باید خدمت دوستان عرض کنم عوارض ممکنه بعد از مدت های طولانی خودشو نشون بده
حالا خواهشی که دارم اینه که در کنار بحث به سوال های بالا و سوالی که با قرمز رنگ نوشتم جواب بدید