تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 15 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 147

نام تاپيک: اثرات بازي هاي رايانه اي بر روي گيمر ها

پروفشنال Khashayar King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In the Hell

پيش فرض

تنها 10 درصد والدين جهان ، بازيهاي رايانه اي را پس از بررسي براي فرزندشان تهيه مي کنند.
    امار امریکا و اروپا 90 % بودا

حالا بیخیال !

منم چشمام ضعیف شده ! ولی خوبه همه بهم میگن اقا مهندس !

تاثیر روی اخلاق و شخصیتم نداشته ! نه ادم کشتم ! نه سیگار و مواد میکشم ! نه میرم خیابون ریسینگ ! نه میرم ماشین دزدی !

و لازم به ذکر هست که اگه تو سن بلوغ هستین ! اگه خودتون متوجه پرخاشگری و عصبانیت خودتون میشین اون برای بازی نیست

برای سنتون هست ! و چند سال بعدش خوب میشه !

با تشکر ، خشایار

2. این کاربر از Khashayar King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه A M I R G A M E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خشايار جون من 19 سالمه متوجه پرخاشگريم هم ميشم اقاي مهندس جون!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

آقا شما خیلی دیگه عصبانی شما نباید بازی کنی چون جنبه بازی نداری.این نصیحتی از من بود در ضمن من 18 سالم است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

6

آقا شما خیلی دیگه عصبانی شما نباید بازی کنی چون جنبه بازی نداری.این نصیحتی از من بود در ضمن من 18 سالم است.
    مگه امیر عصبانی میشد و من نمیدونستم ؟

من فقط بیش از حد game over بشم دیگه اون وقت کسی نمیتونه باهام حرف بزنه

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

امار امریکا و اروپا 90 % بودا

حالا بیخیال !

منم چشمام ضعیف شده ! ولی خوبه همه بهم میگن اقا مهندس !

تاثیر روی اخلاق و شخصیتم نداشته ! نه ادم کشتم ! نه سیگار و مواد میکشم ! نه میرم خیابون ریسینگ ! نه میرم ماشین دزدی !

و لازم به ذکر هست که اگه تو سن بلوغ هستین ! اگه خودتون متوجه پرخاشگری و عصبانیت خودتون میشین اون برای بازی نیست

برای سنتون هست ! و چند سال بعدش خوب میشه !

با تشکر ، خشایار
    بله شايد ... ولي خب به هر حال بي تاثير هم نيست ... يكم هم باعث ميشه كه طرف Goshe GIR !!! بشه !!! :دي

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

سلا م دوستان
    باید بگم این بازی ها ممکنه روی یه نفر تاثیراتش بیشتر باشه و روی یه نفر کمتر
    این بازی ها برای خیلی ها تنها راه سرگرمی هستن و از یه طرف بعضی از همین بازی ها توی بعضی از مراحل به شدت اعصاب خورد کن هستن.مثلا من که تنها راه سرگرمیم همین بازی هاست.اگه نباشه نابود میشم.واگه باشه در بعضی موارد باعث اعصاب خوردی.ولی میام اون حالت وابستگی رو که دارم ترجیهمی دم به اون اعصاب خوردی.این تو مرور زمان ممکنه این قدر تکرار بشه که باعث پرخاشگری ما بشه.
    اما باید گفت
    شما اگه توی یه بازی عصبانی بشید چی کار می کنید
    لطفا هر کسی میاد جواب بده
    خوب من که اکثر وقتاغ توی خودم می ریزم و نگه می دارم درون خودم
    بعضی وقتا هم با مشت زدن به دیوار تخلیه می کنم این عصبانیت رو
    در بعضی موارد هم دیده شده دیسک بازی رو خورد می کنم
    وقتی با کامپیوتر بازی می کردم رو کیبورد مشت میزدم
    موس رو پرت می کردم
    البته از وقتی که در انجام بازی ها حرفه ای تر شدم دیگه از این کارها خبری نیست و به خاطر اینکه آدم عاقل تر شده ترجیه می ده این حرکات احمقانه رو انجام نده و توی خودش نگه داره
    در نتیجه به جایی می رسه که تا یه بگو مگوی ساده پیش اومد در گیر بشه و با عصبانیت تمام کار خودشو پیش ببره
    من وقتی داستان بازی های هیجان آور و استرس آور رو می خونم خیلی خوشم میاد تقریبا همه همین طور هستن پسبازی رو خریداری می کنن ولی بعضی وقتا شما دارید توی یه فضای تاریک با صداهای دلهره آور ضربان قلب 200 در بازی حرکت می کنید که ناگها یه چیزی ناگهانی از یه جایی بهتون حمله می کنه.علاوه بر اینکه یه اعصاب خوردی اولیه داره خیلی بهتون فشار وارد میشه.بعد جالب اینه که تعداد تیرهای اسلحه هاتونم کمه شکست می خورید و دیگه عصبانیتتون چند برابر شده در حالی که مملو از استرس هستید.در اینجا باید گفت شاید یعد از عصبانی شدن در یک بازی آدم باید خودشو تخلیه کنه چون با ریختن این خشم به درون خودش داره ضربه ی بزرگی رو به اعصاب و روان خودش می زنه.اون حرکاتی که ما بهش میگیم حرکات احمقانه شاید تنها راهی باشه که مانع آسیب به اعصاب ما میشه
    ولی برای من سواله
    !)چه جوری خودمونو تخلیه کنیم
    2)اصلا این کار برای جلوگیری از پرخاشگری ها مفیده؟
    3)آیا اصلا این راه موثره شاید ما به هر حال با این بازی ها به اعصابمون لطمه می زنیم و هیچ راهی برای جلوگیری از این لطمه وجود نداره حتی با تخلیه کردن عصبانیت
    باید خدمت دوستان عرض کنم عوارض ممکنه بعد از مدت های طولانی خودشو نشون بده
    حالا خواهشی که دارم اینه که در کنار بحث به سوال های بالا و سوالی که با قرمز رنگ نوشتم جواب بدید
    Last edited by S.Y.K; 29-06-2009 at 15:39.

پروفشنال Khashayar King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In the Hell

پيش فرض

به نظر من شما بیش از حد بازی میکنی !! حتما پیگیرش باش

تایید میشه

من که اکثر وقتاغ توی خودم می ریزم و نگه می دارم درون خودم
    بعضی وقتا هم با مشت زدن به دیوار تخلیه می کنم این عصبانیت رو
    در بعضی موارد هم دیده شده دیسک بازی رو خورد می کنم
    وقتی با کامپیوتر بازی می کردم رو کیبورد مشت میزدم
    موس رو پرت می کردم
    البته از وقتی که در انجام بازی ها حرفه ای تر شدم دیگه از این کارها خبری نیست و به خاطر اینکه آدم عاقل تر شده ترجیه می ده این حرکات احمقانه رو انجام نده و توی خودش نگه داره
    در نتیجه به جایی می رسه که تا یه بگو مگوی ساده پیش اومد در گیر بشه و با عصبانیت تمام کار خودشو پیش ببره
    من وقتی داستان بازی های هیجان آور و استرس آور رو می خونم خیلی خوشم میاد تقریبا همه همین طور هستن پسبازی رو خریداری می کنن ولی بعضی وقتا شما دارید توی یه فضای تاریک با صداهای دلهره آور ضربان قلب 200 در بازی حرکت می کنید که ناگها یه چیزی ناگهانی از یه جایی بهتون حمله می کنه.علاوه بر اینکه یه اعصاب خوردی اولیه داره خیلی بهتون فشار وارد میشه.بعد جالب اینه که تعداد تیرهای اسلحه هاتونم کمه شکست می خورید و دیگه عصبانیتتون چند برابر شده در حالی که مملو از استرس هستید.در اینجا باید گفت شاید یعد از عصبانی شدن در یک بازی آدم باید خودشو تخلیه کنه چون با ریختن این خشم به درون خودش داره ضربه ی بزرگی رو به اعصاب و روان خودش می زنه
    ولی برای من سواله
    2)اصلا این کار برای جلوگیری از پرخاشگری ها در آینده مفیده؟
    3)آیا اصلا این راه موثره شاید ما به هر حال با این بازی ها به اعصابمون لطمه می زنیم و هیچ راهی برای جلوگیری از این لطمه وجود نداره؟
    حالا خواهشی که دارم اینه که در کنار بحث به سوال های بالا و سوالی که با قرمز رنگ نوشتم جواب بدید
    با این حرفات کاملا موافقم !

اول از همه بگم باید با توجه به شخصیت و خصوصیات خودتون یک بازی رو بخرید ! نرید هرچی جدیده بخرید ! این خیلی مهمه ! برای

منم پیش اومده اعصابم خورد شده باشه ! مثلا دارید Resident Evil بازی میکنید ! نخسش مهم نیست ! یهو یه زامبی از پشت

دیوار میپره رو بروتون ! مطمعنا ! خودتون رو پرت میکنید یا داد میزنید ! شما جنبه بازی ترسناک رو ندارید ! اگه میخواید داشته

باشید باید حسشو تقویت کنید ! مثلا انقد بازی رو برید که براتون عادی بشه !

شما اگه توی یه بازی عصبانی بشید چی کار می کنید
    لطفا هر کسی میاد جواب بده
    وقتی اعصابم خورد میشد ! یا دسته کنسول رو پرت میکردم یا این کیبورد بی نوا رو له ! ولی الان دیگه این طوری نیست ! سعی

کنید وقتی سر یه جای اعصاب خرد کن گیر کردید ! بازی رو سیو کنید از بازی بیاید بیرون ! بعدش یه چرخی توی نت بزنید ! یا برین

بیرون ! یه بطری اب هم همیشه پیشتون باشه ! این از دسته کنسولتون هم مهمتره ! و شرط میبندم وقتی ارام شدین دوباره سر

بازی برید اون قسمت رو به راحتی اب خردن رد میکنید !

2)اصلا این کار برای جلوگیری از پرخاشگری ها در آینده مفیده؟
    3)آیا اصلا این راه موثره شاید ما به هر حال با این بازی ها به اعصابمون لطمه می زنیم و هیچ راهی برای جلوگیری از این لطمه وجود نداره؟
    هیچ وقت بیش از ندازه بازی نکنید سعی کنید روزی حد اکثر 3 تا 4 ساعت بازی کنید ! هم برای خودتون خوبه هم برای کنسول یا

پی سی تون !

برید ورزش کنید ! سعی کنید بیشترین لذت رو ببرید ! بیرن برید ! اینا جواب میده !

در ضمن بازیها خیلی هم خوبن تجربه نشان داده کسانی که بازی های کامپیوتری رو نجام میدن کمت ره بیماری های فراموشی و

الزایمر (اگه درست نوشته باشم) دچار میشن !

من خودم متوجه شدم که خیلی نسبت به قبل زرنگ تر و هوشیار تر شدم !

با تشکر ، خشایار

9. 2 کاربر از Khashayar King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه A M I R G A M E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من وقتي اعصباني ميشم دستم را گاز ميگيرم .با مشت تو شيشه ي مانيتور ميزنم .موهامو ميكنم .به برادرم ميزنم كنسول را خاموش ميكنم. كيس را از توي ميز ميارم بيرون سير كتكش ميزنم سي دي باز ي را خورد نميكنم چون بعدا پشيمون ميشم!!!!!!
    يا اينكه ميپرم بيرون از اتاقم دادو هوار راه ميندازم .
    در جواب سلطان ارش هم بگم كه شما بهتره بازي نكنيد من از 7 سالگي بازي ميكنم هيچيم نشده در جواب جناب اقاي مهندس هم بگم كه من بيش بيش از حد بازي ميكنم سوالي باشه؟؟؟؟
    در جواب S.Y.Kهم بگم كه دستت درد نكنه ممنون خيلي گلي.
    در جواب O M I Dهم بگم من اعصباني نميشم؟؟؟؟؟؟؟

11. این کاربر از A M I R G A M E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام درسته اما تا فرهنگ سازی بشه راه زیادی داریم به نظر من ما اول باید در کشور قانون کپی رایت رو رعایت کنیم در غیر این صورت رعایت این قانون در کشور که درجه بندی سنی هستش یک مقدار سخت میشه دیگه خودتون واردید
    این مورد هم در حال انجام
    در آینده ای نه چندان دور شاهد این مورد خواهیم بود.

والا بنده که تو بازهای عصبانی نمیشم
    اکثر بازی هارو انقدر منحتاط میرم که به مشکلی بر نمیخورم بجز این کرایسسی warhead که میرفتم تو دل دشمن./

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

من وقتی عصبانی بشم خون و خون ريزی به پا ميكنم ... سر همه داد ميزنم ... ميخوام بزنم تو سر ايكس باكس ولی دلم نمياد !!
      محتوای مخفی: عصبانی شدن !! 
    بعدش يه لحظه چشمام رو ميبندم بعد باز ميكنم ميبينم كل دشمنام مردن !! اين يه تيكش چينی‌ بود !!!

14. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •