سیستم آموزشی ما خر تو خر تر از این صحبتهاست
از طرفی کلی هزینه برای گسترش نرم افزارهای آزاد و لینوکس ملی و اینا می کنن از طرف دیگه هنوز در مدارس و دانشگاههای ما به قول شما آموزشها مبتنی بر محصولات مایکروسافته
سیستم آموزشی ما خر تو خر تر از این صحبتهاست
از طرفی کلی هزینه برای گسترش نرم افزارهای آزاد و لینوکس ملی و اینا می کنن از طرف دیگه هنوز در مدارس و دانشگاههای ما به قول شما آموزشها مبتنی بر محصولات مایکروسافته
دوست عزیز این طور نیست اگر بخواهند خودت می دونی پرسرعت ترین اینترنت ها رو دارن ! اگه بخوان دانلود می کنن و اون 1 دلاری که میدی هم نمیدن (هزینه اینترنت فوق العاده پایین)!
یعنی فرهنگشون اجازه نمیده !
ما ایرانی ها به دزدی عادت کردیم !
همه نه ها ! من کسانی رو می شناسم که ویندوز . فتوشاپ ..... اینا رو خریداری می کنه (از طریق رابط تو دوبی)
ولی من نه میرم با 2-3 تومن نهایت ! یه ویندوز تهیه می کنم (همچین هم جنیو میشه که خوده بیل گیتس تو کفش می مونه) !
شما برو صفحه اولو بخون! نوشتن اگه کسی یه نرم افزار دانلود کنه باید به فکر کرک و رجیستری باشه و اگه بره تو سایتای مربوط به این کار ای پی ش به کلی از اینترنت بن می شه! وقتی اینترنت پر سرعت داشته باشی ولی نتونی فیلم و نرم افزار دانلود کنی به هیچ درد نمی خوره
البته یه چیز دیگه هم هست اینکه الآن غربیا بیشتر نرم افزارهاشونو از طریق اینترنت دانلود میکنن و از طریق همون وب سایت سازنده نرم افزار پول پرداخت میکنن و کلید فعال سازیشو دریافت میکنن.
در واقع هم از ترافیک اینترنت پرسرعتشون به نحو احسن استفاده میکنن و هم Copyright رو رعایت میکنن.
همونطور که خودتونم میدونین نرم افزارهای کرک شده خیلی از مواقع مشکلات پیش بینی نشده ای رو به هنگام کار برای کاربر بوجود میارن و بیشتر اوقات اون کیفیت نرم افزاری که به صورت Original خریداری شده رو ندارن؛ برای بعضی نرم افزارها روشهای اعمال کرک اونقدر پیچیده و دشواره که آدم ترجیح میداد به طور مستقیم از سایت سازنده نرم افزارو خریداری کنه.
برای موسیقی هم که سرویس های دانلود آنلاین زیادی مثل iTunes، Napster، سرویس موسیقی Real و ... وجود دارن که با پرداخت اینترنتی هزینه موسیقی اونارو دانلود میکنن.
برای دانلود فیلم هم شاید یه همچین سرویسایی داشته باشن.
Last edited by H a m e e d; 14-07-2009 at 11:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)