تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: قیمت‌های نهایی ویندوز 7 اعلام شد

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سیستم آموزشی ما خر تو خر تر از این صحبتهاست
    از طرفی کلی هزینه برای گسترش نرم افزارهای آزاد و لینوکس ملی و اینا می کنن از طرف دیگه هنوز در مدارس و دانشگاههای ما به قول شما آموزشها مبتنی بر محصولات مایکروسافته

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

13

بله دوست من قیمت نهایی ویندوز 7 اعلام شد.
    در آمریکا 399 دلار و در ایران 1 دلار.
    بعد هی بگین ایران بده.
    با هزار تومن ویندوز میخرید با 2 هزار تومن بازی.
    کل دنیا آرزوشونه ایرانی بودن.
    دوست عزیز این طور نیست اگر بخواهند خودت می دونی پرسرعت ترین اینترنت ها رو دارن ! اگه بخوان دانلود می کنن و اون 1 دلاری که میدی هم نمیدن (هزینه اینترنت فوق العاده پایین)!
    یعنی فرهنگشون اجازه نمیده !

ما ایرانی ها به دزدی عادت کردیم !

همه نه ها ! من کسانی رو می شناسم که ویندوز . فتوشاپ ..... اینا رو خریداری می کنه (از طریق رابط تو دوبی)

ولی من نه میرم با 2-3 تومن نهایت ! یه ویندوز تهیه می کنم (همچین هم جنیو میشه که خوده بیل گیتس تو کفش می مونه) !

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

دوست عزیز این طور نیست اگر بخواهند خودت می دونی پرسرعت ترین اینترنت ها رو دارن ! اگه بخوان دانلود می کنن و اون 1 دلاری که میدی هم نمیدن (هزینه اینترنت فوق العاده پایین)!
    یعنی فرهنگشون اجازه نمیده !

ما ایرانی ها به دزدی عادت کردیم !

همه نه ها ! من کسانی رو می شناسم که ویندوز . فتوشاپ ..... اینا رو خریداری می کنه (از طریق رابط تو دوبی)

ولی من نه میرم با 2-3 تومن نهایت ! یه ویندوز تهیه می کنم (همچین هم جنیو میشه که خوده بیل گیتس تو کفش می مونه) !
    شما برو صفحه اولو بخون! نوشتن اگه کسی یه نرم افزار دانلود کنه باید به فکر کرک و رجیستری باشه و اگه بره تو سایتای مربوط به این کار ای پی ش به کلی از اینترنت بن می شه! وقتی اینترنت پر سرعت داشته باشی ولی نتونی فیلم و نرم افزار دانلود کنی به هیچ درد نمی خوره

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

البته یه چیز دیگه هم هست اینکه الآن غربیا بیشتر نرم افزارهاشونو از طریق اینترنت دانلود میکنن و از طریق همون وب سایت سازنده نرم افزار پول پرداخت میکنن و کلید فعال سازیشو دریافت میکنن.
    در واقع هم از ترافیک اینترنت پرسرعتشون به نحو احسن استفاده میکنن و هم Copyright رو رعایت میکنن.
    همونطور که خودتونم میدونین نرم افزارهای کرک شده خیلی از مواقع مشکلات پیش بینی نشده ای رو به هنگام کار برای کاربر بوجود میارن و بیشتر اوقات اون کیفیت نرم افزاری که به صورت Original خریداری شده رو ندارن؛ برای بعضی نرم افزارها روشهای اعمال کرک اونقدر پیچیده و دشواره که آدم ترجیح میداد به طور مستقیم از سایت سازنده نرم افزارو خریداری کنه.
    برای موسیقی هم که سرویس های دانلود آنلاین زیادی مثل iTunes، Napster، سرویس موسیقی Real و ... وجود دارن که با پرداخت اینترنتی هزینه موسیقی اونارو دانلود میکنن.
    برای دانلود فیلم هم شاید یه همچین سرویسایی داشته باشن.
    Last edited by H a m e e d; 14-07-2009 at 11:31.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •