آقا دمت گرم کلی حال کردم با راهنمائی شما مشکلم حل شد.
متشکر
آقا دمت گرم کلی حال کردم با راهنمائی شما مشکلم حل شد.
متشکر
9 ماه پیش خریده بودمش.
6ماه هم هست بیخیالش شده بودم.ممنون واقعا شاهکار کردی![]()
نمی تونم هیچ فایلی توش کپی کنم یا پاک کنم یا کل flash رو فرمت کنم هر وقت می خوام این کارا رو بکنم میگه
the disk is write protected
فقط میتونم از اطلاعات داخل flash تو کامپیوترم بریزم.
اسم flash هستش jogr چون روی flash همین نوشته البته تو سیستم دیگه میتونم فقط تو سیستم خودم نمی تونم اونم وقتی بوجود اومد که ویروس اتو ران خودمو با نلد از بین بردم الان ویروس ندارم ولی نمی دونم اثرش کجا بوده
دستت درد نکنه جواب داد![]()
,.;,l'
hikjhoiojiklkll
نمیشه که فلشا نمی شناسه این برنامه !!! فلش من نه فرمت میشه نه باز میشه اگه راه حلی هست ممنون میشم بگید!!![]()
رفقا خواهشا کدامش ره دا کنم
![]()
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The new SP Widget is free download software featuring seven main functions to maximize your SP USB flash drive's potential by making data storage more intelligent and convenient. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Download the latest Symantec Norton Internet Security 2010, 60 days trial version to protect you from the attack of the internet virus and hacker. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ��SmartKit�� is the software which allows users to set passwords, partition disk, encapsulate data, or create a boot disk quickly and easily.
![]()
![]()
منم مثل دوستمون همین سوال بالا رو دارم میشه جوابمو بدین
با عرض سلام خدمت اساتید، من یک فلش سلیکون پاور 8 گیگ دارم ، هیچ مشکلی نداشت ولی حالا با اینکه فرمتش کردم فقط 8 مگ ظرفیت داره، آیا این مشکل قابل حله یا اینکه کاری نمیشه کرد و احتمالاً خرابی غیر قابل تعمیر است؟ در ضمن به محض اینکه به usb وصلش میکنم شناخته میشه ولی ظرفیت 8 مگ شده، لطفاً راهنمایی بفرمایید.
سلام من فلشم ویروس داشته ولی الان دیگه باز نمیشه،ممکنه سوخته باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)