ممنون جناب
ولي بنده عرض كردم با شرايط فعلي ؟
بستگی به گیمی داره که میخوای بازی کنی بستگی به دیدی داره که از بازی داری!
اگه میخوای بازی مثل gta 4 رو بازی کنی من فکر نکنم رو کیفیت معمولی اجرا کنه البته این گیم رو خیلی از لپ تاپها باهاش مشکل دارن باید جزئیات و... رو بیاری پایین
بازی مثل کرایسیس و فارکرای 2 رو با جزئیات مدیوم باید بتونی بدون مشکل بازی کنی ولی اگر صبر کنی هم کرایسیس هم فارکرای 2 رو بدون هیچ مشکلی تو حداکثر جزئیات میتونی بازی کنی و از حداکثر کیفیت بازی لذت ببری gta 4 رو هم خیلی راحت با حداکثر جزئیات نکشه میتونی با رزولیشن بالا و... بازی کنی
دوست عزیز گرافیک 3670 با گرافیک 4670 خیلی فرق میکنه از دید من صبر کن خود منم خیلی 1640 رو دوست دارم ولی انتظار که من از این لپ تاپ دارم رو براورده نمیکنه در حال حاضر صبر میکنم با این گرافیک بخرمش شما هم صبر کنی بهتره البته اگه قانع باشی هیچ مشکلی نیست
خواستی تفاوت بین این دو گرافیک رو ببینی
4670 رتبه 28 رو داره 3670 رتبه 66 روکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه عجله داری و گیم هم برات خیلی مهمه که با جزئیات بالا بازی کنی hp 1199 رو بخر موفق باشی
Last edited by mehrshad taheri; 14-07-2009 at 20:36.
مهر شاد جان از كمك هاي خوبت ممنونم
من هم كمي دي گه صبر مي كنم مي خوام برم زيگورات ببينم اين سره جديد رو كي مي دن بيرون ؟
من هم كمي دي گه صبر مي كنم مي خوام برم زيگورات ببينم اين سره جديد رو كي مي دن بيرون ؟
قربونت خبرشا بیا همین جا بده
ممنون
خواهش میکنم داداش خوشحالم تونستم کمکت کنم
خبرشو لطف کن تو فوروم بزار ممنون میشم![]()
آقا ما رفتیم از یکی از گارانتی های فرعی پرسیدیم گفتن به ما خبری ندادن
هان!
گارانتی فرعی!
قرار بود بری زیگورات که!
فعلا تهران نيستم ولي گارانتي هاي فرعي همشون مي گن فكر نمي كنيم صحت داشته باشه
البته بايد از خود زيگورات هم سوال كنم
خبرشو بهت مي دم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)