تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 56

نام تاپيک: FaceGen Modeller طراحي و تشخيص چهره

آخر فروم باز Ali_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــفــــــهــــــان

پيش فرض

Gilopa جان این نسخه از یه سایت معتبره که بیشتر نرم افزار (یا همشو ) به صورت فول میده بیرون یعنی کلرش کرک کردنشه و احتمال نمیدم که این نرم افزار را نشه رجیستر کرد (ویندوز با اون بزرگی رجیستر میشه)

حالا باید از مهدی جان و کرکی پرسید که فعلن دانلود کردند.

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

سلام دوستان.

من امروز برنامه رو نصب کردم و راحت اینستال شد. وقتی که برنامه رو باز میکنی در یک پنجره کوچک که فقط یک دکمه OK داره راهنمایی میکنه که برای رجیستر کردن برنامه به قسمت Help رفته و فلان کارها را انجام بدیم. که با زدن دکمه OK آن پنجره میره. و خود برنامه باز میشه.

برنامه که باز شد هیچ پیغامی جهت رجیستر کردن برنامه نمیگه و خود من اولش قبل از هر چیز حدود یک ساعت باهاش ور رفتم که بعدا یادم افتاد که باید رجیسترشم بکنیم .

از قسمت Help باید گزینه Registration را باز کنیم تا کد سایت رو در یک پنجره کوچک به ما بدهد. و ما نیز با وارد کردن اون کد در KeymaKer ی که همراه فایل وجود داشت میتونیم کد اصلی را گرفته و در آن قسمتی که از ما درخواست کرده وارد کنیم تا رجیستر شود.

اما مشکل کار اینجاست که در Keymaker که باید کد سایت رو وارد بکنیم ناقص وارد میشه یعنی اینکه 2 حرف آخر کد سایت را نمیشه وارد کرد . و به همین دلیل کدی را هم که توسط Keymaker ساخته شود اشتباه بوده و برنامه رجیستر نخواهد شد. و سریال را قبول نخواهد کرد. الیته برنامه نسخــــــــــه فول میباشد و به همین دلیله که قابل رجیستر کردن است.

اما حالا مساله ای که در اینجا باید بهش اشاره کنم اینه که این برنامه اگر رجیستر نشده چگونه است که به من این امکان را میدهد که با برنامه کار کنم .

در ضمن من خودم به قسمت About برنامه رفتم تا که اطلاعاتی را در آنجا کسب کنم . چونکه گفتم شاید مثل بعضی از برنامه های دیگه بشه تا 30 روز ازش استفاده کرد. ولی در قسمت About هم نسخه اصلی برنامه را نوشته بود و هیچ حرفی هم از رجیستر کردن و یا مدت زمان استفاده از این برنامه زده نشده بود.

بهر حال منظور من این است که درسته که من شخصا نتونستم که برنامه را رجیستر کنم و اینجا مشکل از KeyMaker است ولی با این وجود تا حالا به مشکلی برخورد نکردم و از همه قسمتهای برنامه تا کنون تونستم که استفاده بکنم. اگر بعدا به نکته ای برخورد بکنم که رجیستر کردن برنامه را درخواست کنه در اینجا مطرح خواهم کرد.

بهر حال امیدوارم که این توضیحات من بتونه کمکی کرده باشه . اما من خودم شخصا فقط مسئولیت حرفهای خودم را بر عهده میگیرم و اگر این برنامه مشکلات دیگری را در آینده برای دوستان داشته باشد مسولیت آن با من نخواهد بود.

موفق و پیـــــــــــروز باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

اين برنامه تو بازارموجود هست يك آموزشم داره

برنامه اش رجيستر هم ميشه ايني كه من دارم كار ميكنم

اسم سيدي كه من خريدن Face Maker 2005 هست مال شرکت رویال

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

Combat جان اگر به عکس بالا گه گذاشتم توجه کنی متوجه میشی که این برنامه هم رجیستر میشه و مشکلی که هست Keymaker اون هست و اگر یک Keymaker دیگه گیر بیاد حتما رجیستر میشه چون بصورت آفلاین رجیستر میشود و برنامه هایی که بصورت آفلاین رجیستر میشوند یعنی از طریق خودشون ....حتما کرک خواهند شد.

در ضمن میشه بگید فرق رجیستر کردن این برنامه با نکردنش در چی هست .... چون من با وجود اینکه رجیستر هم نکردم ولی میشه از همه امکاناتش استفاده کرد. اگر نکته خاصی وجود داره پس یکی بهش اشاره کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

قسمت اول و دوم واسه من دانلود نميشه

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

pooria جان لینک ها را امتحان کردم همگی کار میکنند . البته بهت پیشنهاد میکنم که با IE اقدام به دانلود کردنشون نکنی و از یک دانلود منیجر استفاده بکنی .

من هم با Internet Download Manager امتحان کردم هم با FlashGet و در هر دو صورت دانلود میشه و تازه قابلیت Resume رو هم داره. پس مشکل از لینک ها نمیباشد.

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

cracki جان سلام
    من دقيقا همين مشكل شما رو با رجيستر كردنش داشتم.
    ديروز كه اومدم رجيستر كنم ديدم نمي شه.
    بعد كه يه كم دقت كردم ديدم اون كد كامل وارد نمي شه. گفتم بزار يك كاري كنم. اومدم فاصله هاي بين كد رو حذف كردم و بعد سريال جديد رو گرفتم. دقيقا رجيستر شد. خودم هم تعجب كردم كه چرا اينطور شد اما به هر حال رجيستر شد.

البته در about برنامه در مورد رجيستر شدن چيزي نمي نويسه به خاطر همين عكسي از اون نگذاشتم. اين عكسي كه گذاشتم براي وقتي است كه بعد از رجيستر شدن دوباره روي registering كليك كردم و اين پيغام رو داد.

اين هم عكسش:

ويرايش توسط خودم بعد از چند دقيقه:

الان كه دوباره خواستم از كيجن استفاده كنم يك نكته رو ديدم كه ديروز دقت نكرده بودم. در خود كيجن نوشته كه بايد فاصله ها رو حذف كنيم!!!
    Input the Site Code without spaces!

داره خودمونی میشه alireza_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

cracki جان من dn كردم اما file اول رو كه open ميكنم

يه پيغام ميده و ميگه insert volume (-1 و هر چي ok رو ميزنم قبول نميكنه --دومي هم همون جاست

چيكار كنم---البته file ها درست dn شده

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

Mehdi جان سلام .
    ممنون بابت توضیحات و راهنمایی که کردی .من هم از همین روش استفاده میکنم ببینم که چی میشه.

alireza جان شما هر 4 تا فایل رو باید دانلود کنی و همشون هم باید در یک فولدر باشند برای راحتی کار. بعد بر روی فایل اول یعنی Part1 کلیک راست میکنی و ,Extract to... رو میزنی تا برنامه وین رار همه شون رو به هم بچسبونه. بعد از اتمام کار داخل همون فولدری رو که توش بودی نگاه کن یک فولدر دیگه ایجاد شده که اگر بری توش فایل اینستال توشه و میتونی برنامه ت رو همراه با توضیحات مهدی جان نصب کنی.

موفق باشی.

داره خودمونی میشه alireza_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

من اون صبح رجيستر كردم--اما دوستان توي سايتش كه بريد

اصل برنامه با update اون خودش يه cd هستش--من توي

اين برنامه samp[le هاي اون مثل انواع ريش و مو ...... رو نديدم

فكر كنم بايد كاملش رو بخريم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •