اقا خیلی توپ بود..من که خیلی حال کردم..ممنون
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
اقا خیلی توپ بود..من که خیلی حال کردم..ممنون
آقا خیلی بازی فازی بود اما باز هم یک سری مشکل(باگ)
1- نداشتن تنظیمات
مثلا من نمیخوام بازی صدا داشته باشه چون تو محیط گیم نت هستم و سیستم سرور داره یکسره آهنگ پخش میکنه
2- حرکت اون کاسه مون بر حسب موقعیت ماوسه که نباید باشه
باید ماوس میره چپ کاسه هم بره چپ و بر عکس
3- این یکی مشکل نیست و یکی از دوستان هم بهش اشاره داشته، اگه مولتی پلیر بشه خیلی جالب میشه
به امید روزی که رئیس Ubisoft شده Omid Sadeghvand
عزيز اين لينكش برا من كار نمي كنه! ميره يه سايت ديگه! پست قبليم رو نگاه كنين!
میتونی از اینجا دانلود کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم به تنهایی ساختم
با dark basic pro هم میشه همچنین کارایی کرد از شدر هم میشه استفاده کردخوبه ! (من که دانلودش نکردم ، یعنی سرعت مجال نمیده ! ) ولی بنا به گفته گیمرمون آقای پست 6 خوب به نظر می رسه ولی خوندن از روی متن دیگران کی بود مانند دیدن !
برای ساخت بازی های مینی می تونی از موتور GameStudio A7 استفاده کنی . گرچه این موتور برای بازی سازهای حرفهای به درد هم نمیخوره ولی جای چالش داره . چون می تونی مینی گیم های سه بعدی با حجم کم رو در این موتور بسازی علاوه بر آن حتی میتونی از تاثیرات تصویر Shader که یکی از مهمترین بخش های هر بازی است ، برای جذب گیمر ها استفاده کنی .
خوب موتور های بازی زیادی تو دنیا هست ! ولی با این موتوری که گفتم اگه به سایت رسمیش بری .. بازی هایی واقعا درخور درست کردن ... اگه نسخهی هفتشو دانلود کنی یه بازی مجانی ماشین سواری داره ... خیلی کارش درسته ! (البته در سطح متوسط )
موفق باشی![]()
نه ODE واسه DARK BASIC PROراستی فیزیک ODE برای XNA هست؟
من چک کردم مشکلی نداره دانلود میشه!آدرس دانلود رو كه ميزنم اتوماتيك ميره اين صفحه:
با MrJamshidy موافقمهنوز دانلود نکردم
اما یه سوال امید جان
میتونیم براش ترینر بسازم ؟
من این بازی رو حدود 9 الی 10 ماه پیش ساختم دیگه وقت نذاشتم برای رفع این اشکالات
با اجازه اين بازيتونم گذاشتم تو وبم
freelinks.blogfa.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)