تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: تلوزيون مناسب براي بازي

داره خودمونی میشه arshiamoj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

به نظر من برو یه سینما اجاره کن بازی کن توش

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

12

جاوید جان ، کلا این سری جدید اسکارلت یدونه DVD روش داره. رابطی به مغازش نداره. اما این جایی که من پیدا کرده بودم خیلی بیشتر از جاهای دیگه قیمت رو کم میکرد. واسه من تا 815 هم رسوند.

راستی یه سوال خارج از برنامه :
    آقا شما همونی که تو قرار ملاقات آخری به ما چایی دادی؟ : دی
    دیر هم اومده بودی
    Last edited by yoosef_st; 07-07-2009 at 23:45.

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

ولی یه نظر من سامسونگ خیلی عالیه ! من خودم یه 32 اینچ دارم سری 6 خیلی خوبه !

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

سلام دوستان
    LCDـهای سامسونگ گزینه خوبی برای بازی هستن به خصوص که response time مناسبی داره و با وجودی که باز هم یه مقدار تو نماهای سریع داخل بازی موشن بلور ایجاد میکنن ولی مجموعا خوب هستن ولی یه مشکلی که گیمرهای حرفه ای باید بهش توجه کنن مشکل input lag در ال سی دی های سامسونگ هست که واقعا قابل حس کردن هست به خصوص برای کسایی که بازیهای online بازی میکنن میتونه مشکل ایجاد کنه.

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

به نظر من برو یه سینما اجاره کن بازی کن توش
    سينما اچ دي هم نداره حال نمي ده !

جاوید جان ، کلا این سری جدید اسکارلت یدونه DVD روش داره. رابطی به مغازش نداره. اما این جایی که من پیدا کرده بودم خیلی بیشتر از جاهای دیگه قیمت رو کم میکرد. واسه من تا 815 هم رسوند.

راستی یه سوال خارج از برنامه :
    آقا شما همونی که تو قرار ملاقات آخری به ما چایی دادی؟ : دی
    دیر هم اومده بودی
    مي دونم كلي گفتم ! فقط من الان وقتي مي سرچم lx800 كه مغازه گفت تلوزيون پاناسونيك مي آره در حالي كه اونجا به من تلوزيون ال جي نشون داد ! !!! نمي دونم مغازه دارا گيجن يا من اشتباه شنيدم ! lh700 ال جي هم مشخصاتشو ديدم خوب بود زمان پاسخ دهيش كمتر از سامسونگ بود 2 ميلي ثانيه ! صد هرتزم هست ...

يه سوال ديگه اين مود بازي كه تو بعضي مدلا بهش اشاره شده ، دقيقا فرقي هم داره يا نه !؟! اصلا منظور چي هست ؟

سلام دوستان
    LCDـهای سامسونگ گزینه خوبی برای بازی هستن به خصوص که response time مناسبی داره و با وجودی که باز هم یه مقدار تو نماهای سریع داخل بازی موشن بلور ایجاد میکنن ولی مجموعا خوب هستن ولی یه مشکلی که گیمرهای حرفه ای باید بهش توجه کنن مشکل input lag در ال سی دی های سامسونگ هست که واقعا قابل حس کردن هست به خصوص برای کسایی که بازیهای online بازی میکنن میتونه مشکل ایجاد کنه.
    اين موشون بلوري كه مي گن ايجاد مي شه يعني اينقدر زياد و واضحه كه اينقدر بهش اشاره مي شه ؟؟؟
    input lag هم من زياد شنيدم ولي نمي دونم يعني چي ؟ فكر كنم خيلي ها هم كه ازش حرف مي زنن واقعا نمي دونن يعني چي !!! مي شه يكمي در موردش توضيح بديد ؟؟ ممنون مي شم ...

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

اين موشون بلوري كه مي گن ايجاد مي شه يعني اينقدر زياد و واضحه كه اينقدر بهش اشاره مي شه ؟؟؟
    input lag هم من زياد شنيدم ولي نمي دونم يعني چي ؟ فكر كنم خيلي ها هم كه ازش حرف مي زنن واقعا نمي دونن يعني چي !!! مي شه يكمي در موردش توضيح بديد ؟؟ ممنون مي شم ...
    موشن بلور توی بازیهای fps ملموس تره به خصوص وقتی دوربین بازی رو سریع اینور و اونور کنی حسش میکنی بعضی وقتا آزاردهنده میشه به خصوص اگر بازی سرعت عمل بالا لازم داشته بشه چون فوکاس آدم رو تلویزیون زیاد میشه ممکنه یکم آزار دهنده بشه.
    input lag هم یعنی اینکه بازی با تاخیر رو صفحه تلویزیون نمایش داده میشه مثلا شما وقتی گیم پد رو چپ و راست میکنی کاراکتر بازی با یه مقدار تاخیر چپ و راست میره البته این مدت خیلی کم هست و تو بازیهایی که تنها بازی میکنید زیاد متوجه این قضیه نمیشید و مشکلی ایجاد نمیکنه ولی وقتی آنلاین یا روی شبکه یه بازی گروهی بازی کنید ممکنه همین تاخیر شما رو از حریف عقب بندازه به خصوص تو یازیهای تیراندازی که صدم ثانیه هم مهم هست.
    کلا مشکل input lag تو برندهای کره ای و چینی مثل سامسونگ و ال جی زیاد و ... هست ولی شارپ و پاناسونیک و سونی از این نظر ال سی دیهای خوبی میسازن.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •