قیمتش از 9 تومن دیدم تا 31 تومن ، کیفیتش میگن خیلی خوبه ، یکی از دوستام خریده 27 من نشنیدم ولی میگه هم استریوس هم کیفیتش خوبه .
قیمتش از 9 تومن دیدم تا 31 تومن ، کیفیتش میگن خیلی خوبه ، یکی از دوستام خریده 27 من نشنیدم ولی میگه هم استریوس هم کیفیتش خوبه .
پس یه دونه فندکی بخریم بازش کنیم و باتری بندازیم روش؟ جواب میده؟ تا بیرون از ماشین هم کار کنه...
بعد از کلی کلنجار رفتن به این نتیجه رسیدیم ( من و یونس ) که از نقشه ی شماره 5 استفاده کنیم ، یعنی استفاده از فندکی !
حالا من احتمالات رو میگم همه شرکت کنن به یک نتیجه ی واحد برسیم که آیا این کار رو بکنیم یا نه ؟!
کاری که ما میخوایم بکنیم : قسمت فندکی رو خالی کنیم ( هر چی توشه ) بجاش باتری بزاریم ! حالا چند احتمال وجود داره :
1- اصلا قسمت توی قسمت آخر دستگاه پر باشه و جز سیمهای اتصال به باتری ماشین بازم برد و غیره توش باشه ! که در اینصورت مجبوریم از باتری کوچیکتر یعنی الکالاین 12 ولت ( 9 ) استفاده کنیم .
2- شاید اصلا باتری جواب نده ، یعنی لایف تایم بیاد پایین حدود 20 یا 30 دقیقه فقط روشن باشه ، که این فقط یه احتماله ، احتمال داره 2 ساعتم روشن بمونه !
بازم احتمال بدین ، ببینیم میارزه 10 15 بدیم برای این کار یا نه ؟!
سلام ، من این دو عکس رو پیدا کردم ،
این یک ترنسمیتر معمولیه که قابلیت باز شدن رو هم داره ، بنظر این مدلیها بهتره ! چون نه صفحه داره نه یو اس بی بنابراین مصرف انرژی کمتری داره ( البته مموری داخلی یا اسلات مموری داره ) ، 7 تا باند هم داره که تو بازار 10 باندشم پیدا میشه . ( اینجور که از تو عکس معلومه بدنش پرس شده ولی قابلیت باز شدن رو داره .)
این مدل که عینش رو دیدم ( مثل همین تو جعبه ) هم هست ، ولی چون هم یو اس بی میخوره هم ریموت داره هم ال سی دی فکر کنم مصرفش خیلی بالا باشه و بیشتر از چند دقیقه جواب نده . حدس میزنم پیچی باشه که این خودش خیلی خوبه ، همچنین 15 کانال داره که احتمالا اینا پیش فرضن و میشه دستی عوض کرد.
هر چی امکانات جانبیش کمتر باشه بهتره..!
این 7 باید و 15 باند چیه؟ منظورت مثلا" موج 87 تا 102 هرتز هست؟
بله ، مثلا توی 7 بانده یا 7 موجه فقط ازین موجا استفاده میشه : ( مثال ) 86.00 و 90.00 و 95.00 و ...هر چی امکانات جانبیش کمتر باشه بهتره..!
این 7 باید و 15 باند چیه؟ منظورت مثلا" موج 87 تا 102 هرتز هست؟
ولی اون 15 باند ، 15 باند پیشفرض داره که شما از رو ریموت میتونید سریع باند هارو بدون معطلی عوض کنی و هم چنین میتونی با زیاد و کم کردن به صورت 0.1 یا 0.5 بالا و پایین ببری .
نظر منم همینه هرچی امکانات کمتر بهتر .
خب حالا اینی که 7 بانده...نمیتونه مثلا" 90.26 رو بگیره؟ آخه من میخوام تو ماشین که میرم سوار میشم...رو رادیو پیام آهنگ بزارم حال کنم...
راستی مارک اون اولیه چیه؟ اگه رفتم بازار آمار بگیرم؟
دی ! خوب مشکل همینجاست نمشه !!!خب حالا اینی که 7 بانده...نمیتونه مثلا" 90.26 رو بگیره؟ آخه من میخوام تو ماشین که میرم سوار میشم...رو رادیو پیام آهنگ بزارم حال کنم...
راستی مارک اون اولیه چیه؟ اگه رفتم بازار آمار بگیرم؟
اینا که مارک درست حسابی ندارن ، همشون چینین با مارکای مختلف ، ولی دومی خیلی زیاده حتی این اینیم که گذاشتم هست تو بازار .
ای بابا...!
پس ارزون ترین مدلی که بشه با موج رو صدمی عوض کرد باید انتخاب کرد...منتظر خبرت میمونم..
ممنون، شاد باشی![]()
بچه ها ، امروز ترنسمیتر 79 رو تست کردم ، استریو نبود !!! خیلی ضایع شد که ، نوکیا گند زد با این کارش ...
حالا اینو قبلا گفته بودن ؟ من تا همین چند ساعت پیش فکر میکردم استریوست بخاطر این به وجد اومدم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)