تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 41

نام تاپيک: N97 - IPHONE 3G - HTC HD و یا i8910 Omnia HD

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

ای خدااااااااا این سامسونگ می خواد سکته بده من رو!!!!
    این I8000 رخش رو ببینید:
    صفحه 3.7 اینچی
    پردازشگر 800MHz
    و از همه مهمتر ویندوز موبایل 6.1
    من برم خودکشی کنم!!!!! این هیولاست!!!!
    یکی به این سامسونگ بگه کم محصول بده من بدبخت حق انتخاب داشته باشم!!!! من غلط کردم خواستم گوشی بگیرم!!! 2 روز دیگه صبر کنم سامسونگ لپ تاپ موبایل می ده بیرون!!! اما حیف HD نداره!!
    دوستان سامسونگ باز، آیا این آخرین گوشی امسال سامسونگ هستش یا از این خفن تر تو راهه؟
    و آیا I8000 یعنی همین مدل خوبه یا I8910 ، البته ظاهراً این مدل، نمی دونم والا!!!

شما اصلاً صبر نکن اگه بخای صبر کنی htc میاد یه گوشی میزنه با cpu 1 گیگاهرتز و دوربین 8 و... بعدش سونی اریکسون x2 معرفی میکنه بعدش سامسونگ دوباره جوابشونو میده...
    از اون طرفم آیفون 3gsx معرفی میکنه با سی پی یو i7 و...
    اگه بخای صبر کنی هیچ وقت گوشی نمیخری نظر من اینه که هم گوشی هم کامپیوتر باید هر 2 سال یک بار عوض بشن
    البته این ارزش صبر کردنو داره آخه اینترفیسش خیلی باحاله بقیه چیزاشم که مشخصه

در مورد عکسای صفحه قبل که گزاشتم : عکسارو رو حالت 100% نگاه کنید واقعاً فرقی ندارن یعنی واقعاً میشه روی دوربین گوشی حساب کرد البته نباید با دوربینای سوپر زوم یا slr مقایسه بشن ولی برای یه کاربر عادی کاملاً راضی کننده هستن و نیازی نیست بیای 300 400 تومنم یدی واسه دوربین بعدشم خیلی وقتا ممکنه همرات نباشه
    Last edited by hasanmotori; 24-06-2009 at 22:34.

2. 3 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

شما اصلاً صبر نکن اگه بخای صبر کنی htc میاد یه گوشی میزنه با cpu 1 گیگاهرتز و دوربین 8 و... بعدش سونی اریکسون x2 معرفی میکنه بعدش سامسونگ دوباره جوابشونو میده...
    از اون طرفم آیفون 3gsx معرفی میکنه با سی پی یو i7 و...
    اگه بخای صبر کنی هیچ وقت گوشی نمیخری نظر من اینه که هم گوشی هم کامپیوتر باید هر 2 سال یک بار عوض بشن
    البته این ارزش صبر کردنو داره آخه اینترفیسش خیلی باحاله بقیه چیزاشم که مشخصه

در مورد عکسای صفحه قبل که گزاشتم : عکسارو رو حالت 100% نگاه کنید واقعاً فرقی ندارن یعنی واقعاً میشه روی دوربین گوشی حساب کرد البته نباید با دوربینای سوپر زوم یا slr مقایسه بشن ولی برای یه کاربر عادی کاملاً راضی کننده هستن و نیازی نیست بیای 300 400 تومنم یدی واسه دوربین بعدشم خیلی وقتا ممکنه همرات نباشه
    حق با تو هستش
    منظورت از اینکه ارزش صبر کردن داره مدل I8910 OMNIA HD هستش یا OMNIA 2 I800 ؟

هر دو عکس خیلی شبیه هم هستن، البته از نور و رنگ و شارپ بودن عکس و Properties، مشخص هستش که تصویر دومی با موبایل گرفته شده اما واقعا تفاوتی ندارن.
    بخدا قاطی کردم بن کل!!!!
    الان بدبختیم چندتا شد!!! انتخاب بین سیمبین و ویندوز هم اضافه شد. البته بخاطر تجربه کار با HTC HD خاطره خوشی از ویندوز موبایل ندارم. گیر های الکی زیاد داره، سنگین هستش و نرم افزارها بد قلق نصب می شن.
    آخر به خودم میام می بینم همین N95 هم از کف دادم و یه 1100 دستمه!!!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

حق با تو هستش
    منظورت از اینکه ارزش صبر کردن داره مدل I8910 OMNIA HD هستش یا OMNIA 2 I800 ؟

هر دو عکس خیلی شبیه هم هستن، البته از نور و رنگ و شارپ بودن عکس و Properties، مشخص هستش که تصویر دومی با موبایل گرفته شده اما واقعا تفاوتی ندارن.
    بخدا قاطی کردم بن کل!!!!
    الان بدبختیم چندتا شد!!! انتخاب بین سیمبین و ویندوز هم اضافه شد. البته بخاطر تجربه کار با HTC HD خاطره خوشی از ویندوز موبایل ندارم. گیر های الکی زیاد داره، سنگین هستش و نرم افزارها بد قلق نصب می شن.
    آخر به خودم میام می بینم همین N95 هم از کف دادم و یه 1100 دستمه!!!
    منظورم i8000 بود
    به نظر خودم رنگهای 8510 طبیعیتر هستن اگه هم عکس گرم میخای میتونی شارپنسشو یه درجه ببری بالا دیگه میشه خود خود کنونه
    بابا گیج شدن نداره همین i8910 و بگیر همه چیزش عالیه

5. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

به نظر من یا امنیا بگیر یا N97

7. این کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

یه بحث دیگه هم اینکه سامان من واقعا از اپل خوشم میاد، حتی دیشب می خواستم آیفون بگیرم، اما واقعا اینجا کارایی نداره.
    نمی دونم بخدا گیج شدم!!! اما من عجیب از این HD خوشم اومده. با اینکه فیس خوبی نداره اما گوشی مردونه ای هستش به نظر من. اگه من رو توجیح بکنی که چرا آیفون، حتماً می رم سراغش.
    مخلصیم

درسته.خدا رحمت کنه K800 ام بود که تو عکاسی خدای 3 مگاپیکسلی ها بود

یه عکسایی باهاش گرفتم که با دوربین عکاسی هم مثل اونها رو نگرفته بودم.ولی خودم N95 داشتم.عکس هاش در حد K800 هم نبود.این عکس که شما گذاشتی هم با ادیت اینجوری شده...وگر نه با اون نویز N95....

اما در مورد اپل و آیفون...

من از همون اول 2g که اومد بعد هم 3G میخواستم بگیرم.ولی من فیلم برداری خیلی واسم مهم بود با بلوتوس.که حالا تو 3GS هر 2 تاش حل شده.البته بلوتوسش خیلی وقته مشکلش حل شده
    بعد من توش موندم همه میگن هی امکانات آیفون رو فقط میشه تو آمریکا استفاده کرد و فلان.یعنی چی؟
    مگه چی داره که اونجا نمیشه؟

جی پی اس رو که الان همه گوشی ها دارند...وای فای هم همینظور...
    فقط به نظر من تنها برتری که کسی که میخواد آیفون رو تو آمریکا بخره نسبت به یکی که میخواد ایران بگیره اینه که اینجا با یه پول کم میتونی بگیری و ماه تا ماه بقیش رو بدی.هرچند بابت اون پول ماهانه اینترنت پرسرعت هم بهت میدن.یعنی من الان گرفتم 200.ماهی 30$ هم باس بیشتر رو شارژ موبم بدم ولی عوضش بهم اینترنت میدن.بعد تو ورژن 3 مک میشه از اینترنت آیفون واسه کامپیوتر هم استفاده کرد.واسه همین شاید کلا نت خونه رو قطع کردم و پولی که ماهانه بابت نت خونه میدم رو بدم واسه اون 30 دلار آیفون.اونوقت یه آیفون دارم با 200دلار(البته اگه نتش نا محدود باشه که انگار 5GB محدوده)

این از این.بعد هم اینکه من کلا بین ساتیو و آیفون گیر کرده بودم.ولی ترجیح دادم یه دوربین بخرم که تا 3.4 سال جوابم رو بده و یه آیفون....

آیغون کلا گوشی که قدیمی نمیشه...حداقل 2.3 سال میتونی داشته باشیش و با یه آپدیت ورژن میتونی یه آیفون جدید داشته باشی...

من میدونستم ساتیو بگیرم 1 سال دیگه یه 15 مگاپیکسلی میاد و....
    ولی الان آیفون گرفتم و دارم یه دوربین سونی هم میگیرم.همین 2 تا تا 3 سال جوابم رو میده

ولی از همه اینها بگذریم من 2.3 بار که قبلا با آیفون کار کرده بودم.باهاش بازی کردم.وب گردی کردم.هیچوقت ال سی دیش و مولتی تاچ بودنش و خوشگلی و خوش دست بودنش یادم نرفت

حالا آیفون 3GS که سرعتش حداقل دو برابر شده نسبت به 3G.رمش بیشتر شده.دوربینش شده 3 با فوکوس و فیلم برداری وی جی ای 30 فریم.کپی پیسش درست شده و و و

پیشنهاد من اینه صبر کن.خودم هفته بعد یه ریویو از آیفون3GS میزارم.بعد هم برو اونجا از نزدیک با HD کار کن یا صبر کن یکی از بچه های فروم بخرتش...بعد ببین چجوریه...

OMG.چقدر تایپ کردم

فکر کنم طولانی ترین پستم تو کل این 1000 تا پست ه : دییی
    Last edited by saman65; 25-06-2009 at 03:09.

9. 5 کاربر از saman65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سامان مرسی پسر، واقعاً ممنون، همین کاری که گفتی می کنم.
    فقط یه چیزی، کی iphone 3gs هک می شه؟ چون شنیدم فقط با اپراتورهای خاص کار می کنه.
    و اینکه آیا نرم افزارها به گستردگی سیمبین و ویندوز برای آیفون هستش؟
    من واقعا جز 4-5 تا ویدیو توی یوتیوب و چهار تا تبلیغ توی TV هیچی از IPhone نمی دونم.

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

فقط یه چیزی، کی iphone 3gs هک می شه؟ چون شنیدم فقط با اپراتورهای خاص کار می کنه.
    من واقعا جز 4-5 تا ویدیو توی یوتیوب و چهار تا تبلیغ توی TV هیچی از IPhone نمی دونم.
    طبق اخرین اخبار اگه بتونن جیلش کنن میتونن انلاکشم بکنن.که در مراحل اولیش موفقیت امیز بوده وبه زودی میاد.
    یه ذره هم انصاف داشته باش.هنوز یه هفته نیست اومده بعد با این همه چفت و بست میخوای قفلشو بشکنن؟؟؟؟؟

طبق اخرین امار اپل در حال حاظر حدود ۵۰۰۰۰ تا برنامه در فروشگاه اپل موجوده. تازه این قانونیاشه.یه ۱۰-۱۵ هزار تام غیر قانونی داره.

12. 2 کاربر از ELVIS PRESLEY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

برنامه که هیچ.بعضی بازی هایی که واسه آیفون ساختن رو واسه هیچ گوشی دیگه ای نمیتونن بسازن.منظورم بازی هاییه که مجبوری با چند تا انگشت کار کنی

اینم بگم که تو 3 روز 3GS بیشتر از 1 میلیون فروش داشته.اونم فقط تو 3 کشور...امنیا HD چی؟فکر نکنم تو این 1 ماه هم 1 میلیون فروخته باشه

14. این کاربر از saman65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GiggleClub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آره سامان راست میگه مثلن پیانو داره میتونی آکورد بگیری یا مثلن گیتار
    و خیلی چیزای خوفه دیگه

16. 2 کاربر از GiggleClub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyacapitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tabriz city

پيش فرض سلام

اگه من بودم صبر می کردم واسه iphone 3gs .
    چون ازش خیلی خوشم میاد!!با کلاسه واقعا کلاس داره.پخش موزیکش عالیه(اگه باور نداری یک نگاهی به ipod بنداز)سیستم عاملش کولاکه!!!!سمبین جلوش باید بوق بزنه!!من وقتی بازی های سمبین رو با مک مقایسه می کنم گریم می گیره!!و در نهایت صفحه نمایش بی نظیر این گوشی!!دوال تاچ هم هست!!کافیه یک بار باهاش under cover بازی کنی.
    تصمیم با خودت!البته نباید فراموش کنیم که i890 hd هم دوربین 8 مگاپیکسلی داره!

18. این کاربر از pouyacapitan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •