omniaII
به نظرم دوربینش می تونه حسن (با ضمه بخون نه با فتحه )هم بشه چون قیمت رو اونقد بالا نمی بره تازه کار راه انداز هم هست انصافا
ویترینو بی خیل
omniaII
به نظرم دوربینش می تونه حسن (با ضمه بخون نه با فتحه )هم بشه چون قیمت رو اونقد بالا نمی بره تازه کار راه انداز هم هست انصافا
ویترینو بی خیل
Last edited by forum-p30world; 24-08-2009 at 18:14.
ولی تا اونجایی که شنیدم پرو یعنی b7610 یک اینترفیس دیگه هم داره علاوه بر امنیا 2 ! نه بر عکس!
و تو عکسهایی که هم دیدم چنین تصوری رو کردم
اینتر فیس این گوشی...
نمونه اول کاملا با امنیا 2 فرق میکنه که در کنار htc هستش
![]()
و نمونه 2 شبیه اینترفیس اختصاصی سامسونگ که رو امنیا 2 هم هست میباشد
![]()
دوستان یه سوال واسم پیش اومده؟؟؟
به نظر شما و اگه شما جای من بودین omnia hd میگرفتین یا omnia 2 ؟؟؟
من قبلا i8510 داشتم حالا به جز مسئله باتری یکم منو خسته کرد بعد از 2-3 ماه
حالا میترسم omina hd هم اینجوری بشه
از اونطرف ویندوز موبایل تا حالا نداشتم نمیدونم ازش خسته میشم یا نه؟؟
و یه سوال دیگه تفاوت حساسیت تاچشون خیلی فرق میکنه یا نه؟؟؟
واینم اخرین سوال به نظر شما به جای این دو iphone 3g بگیرم بهتر نیست؟؟؟؟
سامسونگ هم این 2 رو زده که با توجه به سلیقتون انتخاب کنید وگرنه همون HD کافی بود و همه میرفتن HD میگرفتن !
امنیا HD که اینجوری نیس !
ویندوز موبایل خسته کننده تر از سیمبین نیست ! ولی سیمبین جدید هم خوبه ..
نه خیلی فرق نمیکنه حساسیت جفتشون خوبه ...
به نظر من نه! ... کلا ایفون رو اصلا پیشنهاد نمیکنم برای دوستانی که ایران زندگی میکنن !
ممنون دوست عزیز واسه جوایتون
من قبلا ایفون داشتم راضیم بودم اینترنت وایرلس هم دارم
حالا نظر شما بیشتر روی hd هست یا omnia 2 ؟؟
نمیگم ایفون بده ! ولی به نسبت قیمتش به نظرم نمیرزه وگرنه گوشی خیلی خوبی هستش ! ...
نظری ندارم در این مورد به نظرم همه امنیا ها خوبن و هر کسی باید با توجه به نیازهاش انتخاب کنه ...
ولی در کل خودم برای این یکی 2 ماه اینده برای خرید HD رو پیشنهاد میدم با توجه به افت قیمتی که داره میکنه !...
اما اگه وقت داری امنیا 2 رو انتخاب کن ! این فقط از لحاظ افت قیمت و ضرر اقتصادیه وگرنه بازم با توجه به نیازهاتون و سیستم عامل و دوربین و ... انتخاب کنید
بازم ممنون دوست عزیز منم نظرم رو hd هست الان قیمت جهانی هر دو گوشی 580$ تقریبا
و هم قیمت هستن من فقط دوست ندارم از گوشی خسته بشم که بخوام با ضرر بفروشمش
چون همونطور که گفتم تجربه بد باطری i8510 و خستگی از اونو دارم
و یه چیز دیگه خازنی نبودن تاچ omnia 2 هست که منو به سمت hd با اون lcd هیولا میکشونه
خوب اینتر فیس جدید سامسونگ و ال سی دی با کیفیت عالی باعث میشه که دیرتر خسته بشی ! ...
شاید یکی از دلایلی که منم 8510 رو نگرفتم بهره نبردن از تکنولوژی روز سامسونگ نسبت به گوشی که گرفتم بود ... با اینکه سیمبین هم نبود ! اما به همین دلیل مسئله شما که گفتید و قدیمی تر شدنش این کارو انجام ندادم .. و بهتون قول میدم حداقل تا 2 سال با اینترفیس احساس خستگی نمیکنید ...
البته هر انسانی زودتر و دیرتر شرایط براش خسته کننده میشه .. بنده با توجه به انسان معمولی میگم که نه زود و نه دیر شرایط براش خسته کننده بشه
البته ال سی دی امنیا 2 فکر کنم از 8910 کنتراستش بیشتره !
Last edited by pulp_152; 24-08-2009 at 23:28.
منم میگم نسخه تاچ ویز این دو تا یکیه....ولی امنیا 2 یه مثل اس 8000 یه منوی سه بعدی داره که بهش مدیا گیت میگن ...که فکر کنم امنیا پرو نداره...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)