دور فنم معمولا بین 4000 تا 6000 . اگر بازی کنم که دیگه زوزه میکشه. دما هم به حدی میرسه که بوق بوقش در میاد. تازه در کیسم باز کردم والا به دقیقه نمیکشه که صداش در میاد البته این هم بگم که همیشگی نیست ولی بازی های سنگین رو خیلی اذیت میکنه
دور فنم معمولا بین 4000 تا 6000 . اگر بازی کنم که دیگه زوزه میکشه. دما هم به حدی میرسه که بوق بوقش در میاد. تازه در کیسم باز کردم والا به دقیقه نمیکشه که صداش در میاد البته این هم بگم که همیشگی نیست ولی بازی های سنگین رو خیلی اذیت میکنه
phenom x2 550 beبرای نمونه معادل Intel E7400 از نظر قیمتی کدام پردازنده AMD را پیشنهاد میکنید؟ برای کاربردهای مهندسی (AutoCAD, XSteel, Catia, Ansys) و همچنین فتوشاپ، میکس آماتوری فیلم و گاهی هم بازی کدام کارایی بهتری دارند و توصیه میکنید؟
صحبتهای البرز هم با قاطعیت تایید میشه!
سلام...
من قصده ارتقاء سیستممو برای بازی دارم...و یک تاپیک هم ایجاد کردم تا از دوستان برای خرید سی پی یو و مادربورد کمک بگیرم...اینم آدرس تاپیک:
من در این تاپیک به این نتیجه رسیدم که سی پی یو رو E7400 اینتل انتخاب کنم و مادربردم Asus P5QL-Pro باشه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی با دیدن این تاپیک و خواندن مخصوصا" این پست:
به شک افتادم!!
چون دیدم من وقتی بخوام 138 هزار تومن پوله E7400 ایتل رو بدم که همینطور که میدونید 2 هسته ای هست..میتونم با 10 هزارتومن هزینه ی بیشتر این سیپی یو که 4 هسته ای هست رو بخرم! AMD Phenom X4 9750 ...
و یا این سی پی یو که 3 هسته ای هست با قیمت 89 تومن: AMD Phenom X3 8650
حالا میخوام ببینم واقعا" این دو مدله AMD که نام بردم بهتر از E7400 اینتل در بازی عمل میکنند؟!
اصلا" چرا محصولات amd انقدر از نظره قیمت ارزانتر هستند؟!!
شرکت amd کجایی هست؟
آیا amd با کارت گرافیک Nvidia سازگار هست و خوب مچ میشه؟!!
منتظره راهنمایی های شما عزیزان هستم...
بدرود.![]()
Last edited by Persian_Gun's; 20-07-2009 at 11:41.
نظرتون رو درباره ی این هم بگید:
AM3 - Phenom II X3 710 - 2.6GHz
درود دوست عزیزم.
cpu phenom II واقعا" نسبت به قیمتشون کارایی بالایی دارند.
AM3 - Phenom II X3 710 هم پردازنده خوبیه ولی به نظر من AM3 - Phenom II X3 720 روبردار که از 710 قویتره وبلک ادیشن هست و قابلیت اورکلاک بالایی داره. قیمتشم هم حدود 150 تومنه.
cpu phenom II همراه رم DDR3 کارایی خیلی بالایی رو ارایه می ده. وبه نظر من از core 2 duo ها بهتر عمل می کنند.
پس یهو کجا رفتید؟!!
الان قیمتش چنده؟
در مقایسه با E7400 کدوم کارایی بهتری داره؟
اصولا در جمیع شرایط خرید AMD را توصیه میکنید؟
سلام،
دوستان؛ این تاپیک علاقمندان اینتل را سر درگم و مردد کرده، به نظرمیاد لازمه که اساتید فن با ارائه توضیحاتی موضوع را روشن کنند!
به نظر برخی دوستان AMD در تمام رده ها بجز Core i7 از INTEL بهتر عمل میکنه و تنها مشکل ان گرم شدن بیش از حده!!!
آیا واقعا اینطوره؟![]()
گرم شدن بیش ازحد کجابود؟
سری phenom II خنک کنندشون واقعا" خوب عمل کرده.
ـایدد میشه
من خودم الان یه phenom II x4 940 دارم که دماش بین 40 تا اخرش موقع بازی به 46 - 47 میرسه
البته من در موقع خریدن کیس دقت کردم و کیسی کرفتم که هم بزرگ باشه و هم بشه فن اضافه کرد
من الان کیسم 3 تا فن 12 سانتی داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)