اره یه ال 90 بگیری خوبه
البته قطعاتش کم و گرونه
و قیافه هم که بستگی به سلیقه شما داره
اگه اونو نخواستی یه سمند بگیر ترجیحا lx
اره یه ال 90 بگیری خوبه
البته قطعاتش کم و گرونه
و قیافه هم که بستگی به سلیقه شما داره
اگه اونو نخواستی یه سمند بگیر ترجیحا lx
شما چرا 2 نفری اون هم به نامردی میپرید به تیپ 2؟؟؟
حالا من بگم؟؟ بگم؟؟؟
در عوض تیپ 2 مصرفش تقریبا نصف یا 2سوم 405 هست.
ایمنیش هم جدای از هندلینگ از خیلیا بهتره.
لذت رانندگیش هم خوبه.
واسه شهر هم جم و جور تره.
کیفیت ساختش هم بهتره.
حرفایی که زدید کاملا درست بود ولی یک طرفه و متعصبانه.
===========
در مورد مشاوره دوستمون به نظر من سمند LX بگیر.
![]()
اصلا از سمند خوشم نمیاد. به یکی از آشناها سپردیم که یا 405 یا ریو بیاره! (از روی ناچاری)![]()
راستی اینجا تاپیکی برای 405 نداریم؟ هرچی گشتم پیدانکردم!!![]()
ایمنی : سمند دارای ایمنی 4 ستاره ایمنی در تست تصادف هست و به نظر حقیر تنها مزیت واقعی سمند همین ایمنی خیلی خوب هست که البته این هم باعث سنگین شدن خودرو و سازگار نبودن وزن خودرو با موتور اونه . 206 هم ایمنی متوسطی داره نه خوب و نه ضعیف ولی از لحاظ سیستم ترمز 206 از سمند معمولی بهتر عمل میکنه .
جادار بودن : مطمئنا برنده ی مطلق سمند هست البته طراحی اتاق L90 از سمند خیلی مهندسی تر هست و توی سفرهای طولانی کمتر احساس خستگی بهتون دست میده اما جادار بودن سمند باعث شده ابعاد ماشین یک مقدار نامعقول به نظر برسه بطوریکه برای پیدا کردن یه جای پای در محیط شلوغ باید رنج بکشید !
فرمان هیدرولیک : هیدرولیک سمند از L90 و 206 نمره پایین تری میگیره .
موتور : از لحاظ موتوری سمند دارای موتور قدیمی و به نوعی فرسوده XU7 هست که واقعا ایران خودرو باید از گذاشتن یه همچین موتور های قدیمی و بی استانداردی شرم کنه ! یا حداقل باید TU5 رو جایگزین کنه که قابلیت های فنی بهتری داره ! ولی بلعکس L90 مهمترین خصیصه ای که داره قطعا موتور عالی اون هست که در این رنج قیمت بهترین موتور رو داره که در نمونه ی مگان 1600 هم مشترکا استفاده میشه . 206 هم درسته نسبت به سمند حجم موتورش کوچیکتره ولی از لحاظ همخوانی وزن و بدنه با حجم موتور و همچنین آلایندگی و مصرف بسیار مورد قبول هست .
به هرحال دوست عزیز شما در شروع رانندگی هستید پس خودرویی بهتون توصیه میشه که دید کافی داشته باشه و همچنین ابعاد مناسب و لذت رانندگی خوب که در این صورت سمند به طور قطع خط خواهد خورد .
به نظر من L90 بهترین گزینه برای شماست .
بعدش میتونی به 206 هم فکر کنی
سوالی داشتی در خدمتم یا علی
امير حسين جان در مورد فرمون يه چيزي بگم ، ما خودمون سمند ال ايكس داريم شوهر خالمم L90 داره من توي فرمون از لحاظ نرمي هيچ تفاوتي احساس نكردم . البته بگم كه فرمون ماشين ما به خاطر پمپ هيدروليكش هي پيس پيس ميكنه .
در مورد موتور هم به نظر من Tu5 به درد سمند نميخوره !!! ايرانخودرو بايد از موتور Xu10 كه فكر كنم موتور زانتيا هست واسه سمند استفاده كنه !!!
ولي با شما موافقم كه ايشون سمند نگيرن . چون تازه ميخوان ماشين بگيرن و مشكل ديد اذيتشون ميكنه !!!
محمد جان ببخشید نشناختمت بالاخره یکسال از غیبتم تو فروم میگذره دیگه !
دوما حق با شماس . شما سلیقتونو میگید و تجربتونو منم به همین شکل اما من با جعبه فرمون لوگان خیلی بیشتر راحت بودم تا با سمند ولی سمند هم نسبت به هیکلش هندیلینگ قابل قبولی هم داره .
مورد سوم هم حق کاملا با شماس ولی توجه داشته باش اینجا ایرانه و کارخونه اتومبیل سازیشم ایران خودرو !
تو همین تولید TU5 هم دارن ریپ میزنن چه برسه به XU10 !! و بنظر من تولید TU5 درسته یه مقدار شتابو میاره پایین ولی استاندارد آلایندگی و مصرف بنزین قابل قبولتری نسبت به این XU7 دهه 80 میلادی داره .
موفق باشی
من موندم چرا کلا از موتور 16 سوپاپ xu7 استفاده نکردن(jp4)
شاید به خاطر وارداتی بودنش
کلا تولیدش روی 1800 زانتیا ها و elx ها و ... متوقف شد
راستی چرا میگین اگه روی سمند گذاشته بشه شتابش پایین خواهد اومد
چون قراره با ecu 7.4.4 تولید بشه و پدال گاز سیمی
کلا ایرانخودرو کاری نمیکنه که قدرت ماشیناش از 110 اسب بالاتر بره
راستی اینقدر در مورد این xu7 بد نگین
بد بخت این همه ساله که داره تولید میشه و در انواع و اقسام شرایط آب وهایی داره کار میکنه و فعلا هم به نظرم خوب جواب داده
به نظرم مثلا استفاده از یه موتور قوی تر روی این محصولات یه اشتباه محضه(بیشتر از 110 - 120 )
به این خاطر که اگه مثلا یه موتور 120 اسب بذارن روی 405
باید سیستم ترمز دست بخوره
کیسه هوا حتما براش گذاشته بشه
یه سری امکانات به ماشین اضافه بشه
وگرنه معلوم نیست مردم چی به سره خودشون بیارن
اون موقع خدا میدونه اینا قیمت این ماشین رو چند بذارن
تازه طراحی قدیمی این اتاق رو بیخیال شدم
کلا باید یه ماشین جدید تر و تکنولوژی به روز تر جایه 405 و پارس و سمند رو بگیره
هزینه ای که برای تولید این ماشینها میشه(مطمئنا کم نیست) صرف تولید ماشین جدید تر بشه
ولی مشکل اینجاست که اینا تویه یه فیس لیفت ساده هیچی رو رعایت نمیکنن چه برسه یه ماشین جدید بخوان تولید کنن
اوووووه!!!
چقدر درد و دل کردم
نظر من روی همون 405 هست با ترمز abs
خرج کمتر
ایمنی مناسب
از نظر فرمان پذیری سر پیچ ها یه خورده باید ارتفاعش کم بشه
راستی منم به نظرم فرمان سمند و تندر تقریبا توی سطح هستن![]()
امير جان من يه چيزي بگم . ببين تا منو تو پير بشيم و نوه ها مون به دنيا بياد و ... اين سمند رو هست . فقط هرساله يه چيز جديد بهش اضافه ميكنن و قيمتشو 1 ميليون ميكشن بالا !!!
فكر كنم نوادگان ما ايشالله سمند ELXSLXLXGLX رو با موتور ملي و رينگ اسپورت حتما سوار ميشن !!! شك ندارم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)