خب فیزیک دوست نداشته باشید قابل تحمل تره! اما من واقعا ریاضی و فیزیک رو از هم نمیتونم جدا کنم!
خب فیزیک دوست نداشته باشید قابل تحمل تره! اما من واقعا ریاضی و فیزیک رو از هم نمیتونم جدا کنم!
من رشته ام مخابرات بود
بی پرده بهتون بگم اصلا تو ایران نمیتونی کار پر در امد باهش پیدا کنی
اون دوستی هم که اومده و میگفت میتونی تو بحث نانو و رمز نگاری غیره بری باید بگم طرز فکرش اشتباه است و اصلا مشخصه چیزی نمیدونه
فقط بگم تا زمانی که همه بحث های مخابراتی در ایران حالت امنیتی و ... داره شما نمیتونی ازاد کار کنی و الان هم جذب مخابرات شدن با دردسر و حقوق کم و... است
از افرادی که نظر میدم خواهش میکنم اگه چیزی نمیدونن و فقط یک چیزایی خوندن اظهار نظر نکنن یک حرف اشتباه از شما ممکنه اینده یک نفر را نابود کنه
کم گوی و گزیده گوی چون در تا زندک تو جهان شود پر
دوسته عزیز شما داری بد قضاوت می کنی!
درست نیست بیای زودی در مورد افراد قضاوت کنی ...
من گفتم گرایش رمز و در مخابرات و نانو در الکترونیک ، این بحث اول
ثانیا این رشته ها در شریف در مقطع ارشد ارائه میشه و ادمی که از شریف فارغ التحصیل میشه مشکل چندانی برای اشتغال نداره چون به احتمال زیاد بورس خواهد شد و ثانیا اینجور ادما انقدر قدرت ابتکار دارن که طرحشون رو بقبولنند در حالت سوم کشور های خارجی این دانشجو ها رو زود جذب می کنند...
در هر حال منم قبلا گفتم که گرایش های برق شرایط مختلفی دارن ... و شما اصلا دقت نکردی.
پایه ی ریاضیات IT بیشتر ریاضیات گسسته() و الگوریتم هاس.
Last edited by soheilsmart; 02-07-2009 at 13:01.
دوست من اصلا بحث شریف جداست
کسی که شریف میره هر رشته ای باشه برای شغل مشکل نداره
شما وقتی میای میگی از این رشته ها میشه پول در اورد
اصلا دقت کردی فرد لیسانس نداره و میخواد انتخاب رشته لیسانس بکنه
مگه شریف از این 30 هزار نفری که ارشد شرکت میکنن چند نفر را میگیره برای گرایش رمز یا ....
اصلا کسی که شریف میره مگه دیگه دغدقه مالی خواهد داشت که بیاد و اینجا بگه کدوم اینده دار تره
شما میگی برو فلان رشته پول توشه
4 سال که بخونه تازه هیچی نیست
باید بتونه ارشد شریف قبول بشه یعنی از 30 هزار نفر که شرکت میکنن زیر 100 باشه
بعد اونوقت حرف شما درست در می یاد
یعنی از یک درصد هم شانسش کمتره
حرفی که میزنید درسته، اما اگه اینجوری قضاوت کنیم باید بگیم هیچ کدوم از رشته های دانشگاهی آینده مناسبی ندارن.
به نظر من فارغ الحصیل رشته برق اونقدر از نظر علمی و تجربیاتی که توی محیط دانشگاه بدست میاره باید توانایی داشته باشه که بتونه برای خودش کار ایجاد کنه. خیلی از فارغ التحصیلان رشته الکترونیک یا مخابرات رو دیدم که کار رو خودشون برای خودشون ایجاد کردن و الان هم افراد خیلی موفقی هستن.
بله، ایران از نظر صنعت الکترونیک خیلی محدودیت داره، شامل تحریمه و ... اما این مشکلات کم و بیش برای بقیه رشته های فنی هم وجود داره.
دوست خوبم تا اونجایی که من می دونم گرایش رمز یا مایکرویو یا نانو فقط در شریف هست و نه در جای دیگه. امیدوارم منظورمو رسونده باشم.
راستش شاید ربطی به بحث نداشته باشه ولی
این شریف چی داره که این همه تعریفی شده
مگه دانشگاه تهران و امیرکبیر کم دانشگاهی هستن،چیه که اینها رو از هم این همه فاصله انداخته
بورسیه که فکر کنم منتفی شده ولی مگه اونهایی که فارغ التحصیل تهران وامیرکبیر و... هستند بورس نشده اند؟
برتری شریف در اینه که تمام رشته های جدید در این دانشگاه اولش پیاده میشن بهترین هیات علمی رو داره .
یه موضوعی هم هست کسی که فقط بخاطر پول درس بخونه همون نخونه و بره شغل آزاد بهتره...
واقعا علم پاکتر از این هاست که بخوایم اونرو وسیله ای برای رسیدن به پول کنیم.
رو این جمله ها خوب فکر کنید.
سلام
می خواستم بدونم برای دخترا رشته عمران بهتره یا کامپیوتر؟
از نظر بازار کار ؟
از نظر ادامه تحصیل کدوم سختره اصلا تا حالا دخترا در کامپیوتر تا مرحله دکترا پیش رفتن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)