نه زیاد
ولی آیا منظور شما اینه که با همین قیمت دوربین بهتری هم هست؟
نه زیاد
ولی آیا منظور شما اینه که با همین قیمت دوربین بهتری هم هست؟
بستگی داره که منظورتون از بهتر چی باشه.
الان مدلsx10 هستش،که البته کاستی هایی نسبت به این مدل داره و قیمتی کمی ارزونتر.
مدل Panasonic FZ28 هم هستش که اونم مدل قابل قبولی هستش ولی باز مربوط به نسل گذشته هست و یکی دو ماه دیگر حتما آپدیتش ارائه خواهد شد.
ولی اگه دوربینی میخواین که حداقل دو سال بدون نیاز به تعویض و بدون وسوسه برای تعویض ازش استفاده کنین،در حال حاضر بهترین انتخاب همینه.
البته اینم بگم که ممکنه کیفیت هیچکدوم اینها به G10 نرسه.چون کلا سری اون دوربین با اینا متفاوته و کمی از اینا حرفه ای تره.البته خب امکانات زوم و فیلمبرداریش عالی نیست ولی خود دوربین خیلی بهتر از ایناس.
Last edited by Senator_F; 12-06-2009 at 23:35.
در مقایسه با SX10 و FZ28 گفتم که قیمتشون به مراتب پایین تره. و این که میگم کیفیت عکساش خیلی خوب نیست چیزیه که خودم به عینه دیدم و دارم میگم. نمونه عکساش موجوده.
حالا ایشون مشکل قیمت ندارن ولی خب شما قیمت مموری 16 گیگ pro duo رو با transcend مقایسه کنین. ترنسند هم مارک خوبیه و من تا حالا تقلبیشو ندیدم.
سیستم های تشخیص چهره و چشمک و اینا تعیین کننده نیستند. فقط به خاطر جذب مشتری استفاده میشن.
10 عکس در ثانیه هم فقط در صورتی مهمه که شما بخواین استفاده کنین ازش. اگه استفاده نداشته باشه نمیتونه یه فاکتور مهم باشه. این هم لینک ریویو...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من هم hx1 دارم از دوبی خریدم به قیمت 525 دلار خیلی عالی است فقط یک عیب بزرگ داره نویز ش خیلی زیاده و بزرگترین مزیت اینکه فیلم برداری از عکسبرداری بهتره!!!! البته تنها دوربینی که کامل است اگر مشکل نویز حل بشه به غیر از قیمت اونوقت یک دوربین تمام عیار در رده نیمه حرفه ای.فیلم برداری فوق العاده محشره من خودم تست کردم واقعا عالی است.حداکثر رزولوشن تا 1920 داره ولی اگر شما با کیفیت بالا بگیرید (1440 در 1080 با کیفیت دقیق) این رزولوشن موقع فیلم بر داری تبدیل به 1920 در 1080 میشه.یک رزولوشن 1440 در 1080 با کیفین استاندارد داره که فکر میکنم هیچ دروبینی نداره.
یم عیب دیگر فرمت raw ساپورت نمیکنه در نتیجه نمیتونی عکس گرفته شده در فتوشاب اصلاح کنی .
البته من هم عکس هاش دیدم تو اینترنت و میبینی که شفاف هستند و اگر میخواهی خوب بگیری باید ماهر باشی تا عکس عالی با دوربین مثلا مزخرف بگیری که بتونی حرف خودت بزنی.
این روز ها قیمت فلاش مموری شدیدا رفته بالا.نمیدونم جرا؟
این یکی از سایت
نویسنده نظرش اعلام کردهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
What I liked:
Decent photo quality for the 4 x 6 crowd, especially in good light
20X optical zoom lens with great 28 - 560 mm range
Optical image stabilization
Tiltable 3-inch LCD display with good outdoor visibility
Very snappy performance in most respects
Full manual controls
Intelligent Auto mode picks a scene mode for you
Continuous shooting as fast as 10 frames/second
Super-cool sweep panorama feature, plus handy anti-blur mode
Impressive face and smile detection features
Full HD (sort of) movie mode, with optical zoom and image stabilizer available while recording
Elaborate playback mode
HDMI and component video output (though see below)
Optional teleconverter gives you 34X zoom power
What I didn't care for:
Heavy noise reduction smudges fine details and gives images a soft, fuzzy look, even at low ISOs
Fairly strong purple fringing; some highlight clipping, as well
Some redeye (though you can remove it in playback mode)
Tiny electronic viewfinder; rainbow effect can be annoying
No RAW format support; amount of image compression not adjustable
Movie mode not native 1080p; lacks wind screen and editing functionality
Lens retracts way too quickly when you switch to playback mode
Clunky "dongle" required in order to use HDMI output
Very loud and annoying "beep" sounds
Flimsy door over memory/battery compartment; cannot access memory card when camera is on a tripod
Very little built-in memory
No Mac software included; Full manual only on CD-ROM
سلام
دوربین رو خریدم
محشره
فیلم برداریش واقعا عالیه
ساخت پاناروماش خیلی جالبه با شتاب سنج کار می کنه
اگر ISO رو بیاریم پایین نویز خیلی کم میشه
مبارکه....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)