ممنون كه عكس گرفتي دوست عزيز
آقا اگه يه عكس از پايين بگيري يعني اونجوري كه فكر كن مانيتور روي ميزه تو رو زمين دراز كشيدي فيلم ميبيني
يعني حدودا از پايين زاويه 45 اين حدودا ممنون ميشم عزيز.(اونجور كه از عكس بالا پيداست بايد خوب نشون بده مرسي.
ممنون كه عكس گرفتي دوست عزيز
آقا اگه يه عكس از پايين بگيري يعني اونجوري كه فكر كن مانيتور روي ميزه تو رو زمين دراز كشيدي فيلم ميبيني
يعني حدودا از پايين زاويه 45 اين حدودا ممنون ميشم عزيز.(اونجور كه از عكس بالا پيداست بايد خوب نشون بده مرسي.
ازین زاویه ببین::البته شما گفتی پایین من از بالا عکس گرفتم
الان اواترت کامل معلومه اگه می خواهی زاویه رو کمتر کنم ولی باز هم میگم از نظر من خوب نشون میده
![]()
من w2284F رو خودم دارم وپیشنهاد میکنم فقط ورودی HD نداره من بهمن ما خریدم 264 هزار
فرق ايندو در ورودي اچ ديه؟ آقا اين ورودي اچ دي كاراييش چيه؟من w2284F رو خودم دارم وپیشنهاد میکنم فقط ورودی HD نداره من بهمن ما خریدم 264 هزار
عزيز ممنون كه عكس گرفتي منتها من از پايين مد نظرم بود حالا يع چيز ببين اگه از پايين هم همين ديد بالا رو داره حله عكس نگير اينجوري باشه
آخه ميدوني توي لپ تاپي كه خودم داشتم ديد از بالا و پايين فرق ميكرد / از پايين هيچي ديده نميشد
بازم ميگم اگه بالا و پايين ديدش يكيه عكس نگير
و در نهايت خيلي ممنونم![]()
از پایین هم نگاه کردم فرقی نداشت ولی خودت داری میخری قبلش حتما یه نگاهی بکن
هیچی به بررسی که خود ادم انجام میده نمیرسه
22 های aoc رو بخرین . حالشو ببرین . امکانات عالی ، ارزون ، کیفیت بالا ( خودم دیدم ) گارانتی خوب .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله ! مانیتور های خوبی اند !
با بک لایت LED !
البته با اینکه سایزش 22 هست خیلی بزرگ تر دیده میشه و ممکنه میز کارتون رو خیلی شلوغ کنه !
اين يعني چطوريه ؟
يعني خوبه يا بده؟
با امکانات اضافی مثل وب کم . پخش فیلم بدون کیس . میکروفن و اسپیکر و کنتراست 100000 به 1 . از برند های دیگه پیشی میگیره .من الان 2 دلم 931 رو بخرم . مشکلم با رزولوشن بسیار بالاشه . می ترسم فونتا دیگه خیلی ریز شه . رزولوشن رو هم کمتر کنم . تک رزولوشن بودن مطرح میشه و افت کیفیت . تازه فیلم با این رزولوشن کجا هست ؟ فیلما ی روی vcd که خنده دارن تو رزولوشن حتی فیلمای دانلودی هم 800 در 600 نهایت hd شه . کیفیت فیلم دیدن بعد چی میشه؟
از طرفی مدل قبلیش 831 باز خیلی دیگه رزولوشنش پایینه . 5 میلی هم هست و dvi نداره . با 6 تومن اختلاف .
چی میگین .
کسی کار کرده با اینا ؟
من الان بین این سه مدل شک دارم!!
T220p
W2274F
V22
میشه یکی راهنمایی کنه!؟
همونجوری که قبلا هم گفتم هم واسه بازی هم واسه کارای گرافیکی میخوام!
VGA هم 4850x2 هست!
نمیتونم بخاطر چندتا فریم کمتر تو بازیا از اون فضای کاری که ریزولوشن T220p در اختیارم میزاره بگزرم!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)