اگر ميشه لينك اون جدول رو اينجا بزاريد تا بتونيم استفاده كنيم.يه جدول تهيه شده نسبت اينچ به فاصله ، بر اساس اون ٥٠ برا اين فاصله مناسبه
از قيمت اطلاعي ندارم
اگر ميشه لينك اون جدول رو اينجا بزاريد تا بتونيم استفاده كنيم.يه جدول تهيه شده نسبت اينچ به فاصله ، بر اساس اون ٥٠ برا اين فاصله مناسبه
از قيمت اطلاعي ندارم
دوستان ببخشید اینجا پست میدم شاید جاش اینجا نباشه
فرق lcd با پلاسما رو میخواستم بدونم ؟ البته این نوشته هایی که تو همه سایت ها هستند رو نگین ! میخوام فرقشون رو از روی ظاهر بدونم مثلا یه جا یه tv دیدم از کجا بفهمم lcd هست یا پلاسما ؟
در ضمن بیشتر این tv ها یی که الان تو بازار هستند lcd هستند یا پلاسما ؟
ما lcd معمولی داریم و lcd پلاسما ؟ یا نه جدا از همن ( اخه همه رو این روزا میگن lcd )
ممنون میشم سوالامو جواب بدین
گیج شدم یه جورایی
1- فرق ظاهری ندارند. تکنولوژیشون فرق میکنه
2- از روی مدلشون میشه فهمید
3- اکثرشون ال سی دی هستند
4- جدا از همن
5- پلاسماهای موجود کمی مات هستند
6- مقاله زیر
سلام
خواستم این مطلب رو اینجا بگم برای تمام کسانی که میخوان ال سی دی بخرن
من همه مدل ال سی دی داشتم ولی 2 روز پیش رفتم یه lg lh50 خریدم از تمام اونایی که داشتم از جمله سامسونگ
واقعا سره اینم مشخصاتش
tru motion 200 hz
contrast 1:150000
usb
24p real cinema
.
.
.
قیمتش با یه سینمای خانگی
1.940.000
دوست عزیز ehs_soltany خیلی مطلب مفیدی بود مرسی
من چند تا سوال براک پیش اومد اگه میتونی خودت یا هر کسی که میدونه جواب بده
1 - در تکنولوژی lcd با پلاسما تو هر دو تاشون از لامپ فلورسنت استفاده میشه ؟ من متوجه فرقشون نشدم توی پلاسما چی نور تولید میکنه و توی lcd چی جلوی نور رو میگیره ؟ ( اگه میشه یه نفر کامل توضیح بده )
2 - تو این مقاله گفته هم شبکه های ماهواره ای هم شبکه های خودمون کیفیتشون 0.3 مگاپیکسله - پس چرا کیفیت شبکه های ماهواره ای اینقدر بیشتره ؟
3 - شبکه های ماهواره ای با شبکه های خودمون هر دو تا آناکوگ هستند ؟
4 - از روی مدل چه جوری میشه فهمید یه tv ال سی دی هست یا پلاسما ؟
مرسی
1- نه. در پلاسما پیکسلها حاوی گاز نجیب هستند که در اثر جریان الکتریسته می درخشند ولی در LCD کریستال مایعه
2- اکثر شبکه های ماهواره ای کیفیت 0.3 مگاپیکسل دارند ولی به خاطر اینکه امواج ماهواره تو فرکانس خیلی بالاتری ارسال میشه نویز کمتری دارند و البته آنتن ماهواره کیفیت بهتری داره. ضمنا بعضی شبکه های ماهواره ای مثل بی بی سی کیفیت HD یعنی 1 مگاپیکسل دارند.
3- شبکه های خودمون که آنالوگند. ماهواره فکر کنم بعضیش دیجیتاله
4- بستگی به براند داره.
مثلا تو پاناسونیک 37LZ800 ال سی دی و 42PY800 پلاسماست
یا تو ال جی 42LG60 ال سی دی و 42LH پلاسماست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)