تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 36

نام تاپيک: juniper(جونیپر)و لپ تاپ های وسوسه برانگیز ...!!

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ممنون از جواب منطقی و بدون تعصبت

فرمایش شما متین اما مثلا بدنه رو زده IMR که یکی از باکیفیت ترین جنس بدنه ها هستش و برای لپ تاپای گرون قیمت استفاده میشه

تا حالا شما دیدین لپ تاپی فقط به بدنش برسه با کیفیت بزنه و محتویات داخلیشو بی کیفیت ؟!!!

تازه اگرم مشکلی پیش بیاد مسلما گارانتی داخلی محکمش ، پاسخگو خواهد بود مخصوصا که هر کسی باشه اولش باید خودشو از لحاظ کیفیت جا بندازه تا بتونه توجه بازارو به خودش جلب کنه

اینم واسه گارانتیش نوشته

1سال گارانتی رایگان، قابل تمدید تا 3 سال شرکت نوین ارتباط سام برای رضایت کاربرانی که از نوت بوک جونیپر استفاده می نمایند، اقدام به شرایط گارانتی تعویض قطعات تا یک سال رایگان و 2 سال شارژ...

بازم مرسی
    خب مسئله اینه که IMR یا Insert Mold Rolling خیلی چیز خاصی نیست و بیشتر باعث میشه بدنه لپ تاپ به مرور زمان ظاهر خودش رو از دست نده. این تکنولوژی مخصوص لپ تاپ های گرون قیمت نیست و الان در لپ تاپ های 300 دلاری MSI یا ASUS Eee PC هم از IMR استفاده میشه.

استفاده از IMR به نظر من دلیل کافی برای اینکه یک محصول رو با کیفیت بدونیم نیست. (همونطور که استفاده نکردن از IMR نمی تونه دلیل برای بی کیفیت بودن به حساب بیاد.)

مسلما برندهایی مثل HP, Dell, ASUS, Acer, SONY, ... تعادل رو در محصولاتشون حفظ می کنند، یعنی یک تعادل بین کیفیت بدنه با کیفیت ساخت و LCD و ... وجود داره.
    ولی برندی که قصد داره جای خودش رو بین این برندها باز کنه ممکنه خیلی این تعادل رو رعایت نکنه و با تمرکز روی قسمت هایی که بیشتر در دید عمده خریداران (قشری که دسترسی به اطلاعات نیمه تخصصی روی مباحث ندارند) هست سعی کنند خودشون رو کم کم وارد بازار کنند.

برای همین وقتی صحبت درباره برند هایی هست که تازه وارد این Business شدند نمیشه انتظار داشت همون تعادل و انعطاف پذیری محصولات برندهای مطرح (مثل HP, Dell, SONY, Lenovo, ...) در اونها هم وجود داشته باشه.

2. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliqq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا !

پيش فرض

خب مسئله اینه که IMR یا Insert Mold Rolling خیلی چیز خاصی نیست و بیشتر باعث میشه بدنه لپ تاپ به مرور زمان ظاهر خودش رو از دست نده. این تکنولوژی مخصوص لپ تاپ های گرون قیمت نیست و الان در لپ تاپ های 300 دلاری MSI یا ASUS Eee PC هم از IMR استفاده میشه.

استفاده از IMR به نظر من دلیل کافی برای اینکه یک محصول رو با کیفیت بدونیم نیست. (همونطور که استفاده نکردن از IMR نمی تونه دلیل برای بی کیفیت بودن به حساب بیاد.)

مسلما برندهایی مثل HP, Dell, ASUS, Acer, SONY, ... تعادل رو در محصولاتشون حفظ می کنند، یعنی یک تعادل بین کیفیت بدنه با کیفیت ساخت و LCD و ... وجود داره.
    ولی برندی که قصد داره جای خودش رو بین این برندها باز کنه ممکنه خیلی این تعادل رو رعایت نکنه و با تمرکز روی قسمت هایی که بیشتر در دید عمده خریداران (قشری که دسترسی به اطلاعات نیمه تخصصی روی مباحث ندارند) هست سعی کنند خودشون رو کم کم وارد بازار کنند.

برای همین وقتی صحبت درباره برند هایی هست که تازه وارد این Business شدند نمیشه انتظار داشت همون تعادل و انعطاف پذیری محصولات برندهای مطرح (مثل HP, Dell, SONY, Lenovo, ...) در اونها هم وجود داشته باشه.

به نقل از pami_wega کاربر فعال انجمن لپ تاپ( البته در پاسخ به سوال بنده)

دوست عزيز تكنولوژي IMR يا In Mold Roller/Reprint تكنيكي هست كه براي طراحي پشت نمايشگر يا Lid و يا Cover استفاده ميشه .
    بيشتر لپ تاپ هاي گران قيمت و اونهايي كه از طراحي و ديزاين مخصوصي استفاده ميكنن از تكنولوژي IMR استفاده ميكنن كه اين امكان رو به سازنده ميده كه pattern و طراح دلخواه رو به راحتي روي كاور پشت لپ تاپ پياده كنن و اين تكنيك روي پلاستيك هاي بسيار باريكي اجرا ميشه ... البته من ديگه اطلاعات دقيق تري از نحوه اجراي اين تكنولو‍ژي ندارم و نميدونم با چه روشي اين كار انجام ميشه ... اين رو هم بگم كه دوام و كيفيت خيلي خوبي داره .

در مورد مابقی فرمایشاتتون تا حدودی موافقم اما...

اما هنوز نه بنده خریداری کردم ونه (ظاهرا) شما تا بحال با این برند کار کردین آیا به نظرتون تمام فرمایشات بالاتون 100% درسته یا فقط یه احتماله ؟

مرسی

4. این کاربر از aliqq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با تشكر از Stream عزيز
    اين هم يه عكس از نوع كاربرد تكنولو‍ژي IMR كه به عنوان مثال براي Cover لپ تاپ هاي HP استفاده شده

اين تكنولوژي باعث ميشه طرح و نقش هايي كه برند ها ميخوان براي كاور تهيه كنن شفاف حك بشه و باعث ميشه اون نوشته و طرح پاك نشه ... البته اين تكنولوژي مختص به لپ تاپ ها نيست و تو خيلي وسائل و دستگاه ها از اين تكنيك استفاده ميشه ...

6. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

به نقل از pami_wega کاربر فعال انجمن لپ تاپ( البته در پاسخ به سوال بنده)
    دوست عزیز من بهتون می گم این تکنولوژی دیگه مخصوص لپ تاپ های گران قیمت نیست. شاید چند سال گذشته این تکنولوژی رو فقط در لپ تاپ های گرون قیمت می دیدید ولی نه الان...
    لپ تاپ هایی مثل MSI U100 یا ASUS Eee PC (اینها به هیچ وجه با 300-400 دلار محصول گران قیمت به حساب نمیان !!!) هم الان از IMR استفاده می کنند.

کافیه کمی سرچ کنید و ببینید خیلی از لپ تاپ ها الان از IMR استفاده می کنند. خیلی ها هم استفاده می کنند و در مشخصات نمی نویسند چون چیز خاصی نیست!

اما هنوز نه بنده خریداری کردم ونه (ظاهرا) شما تا بحال با این برند کار کردین آیا به نظرتون تمام فرمایشات بالاتون 100% درسته یا فقط یه احتماله ؟
    من در صحبت هام اسمی از Juniper نبردم و بطور کلی درباره برندهای جدید صحبت کردم. ولی این تعادلی که در محصولات برندهای معتبر هست یک شبه به دست نیومده و بعد از سال ها تجربه رقابت در بالاترین رده بازارهای جهانی به دست اومده، واقعا تصور اینکه یک برند تازه وارد بتونه یک شبه این تعادل رو، که مثلا HP یا Dell بعد از 20 سال به دست آوردن، داشته باشه کمی دور از واقعیته.

8. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

من در صحبت هام اسمی از Juniper نبردم و بطور کلی درباره برندهای جدید صحبت کردم. ولی این تعادلی که در محصولات برندهای معتبر هست یک شبه به دست نیومده و بعد از سال ها تجربه رقابت در بالاترین رده بازارهای جهانی به دست اومده، واقعا تصور اینکه یک برند تازه وارد بتونه یک شبه این تعادل رو، که مثلا HP یا Dell بعد از 20 سال به دست آوردن، داشته باشه کمی دور از واقعیته.
    کاملا موافقم. مثلا تو گوشی های موبایل Apple iPhone رو در نظر بگیرین. با این که اولین گوشی Apple بود ولی فروشش به طور خیره کننده ای بالا بود. این فقط و فقط به خاطر سابقه و اعتبار برند Apple هست.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا !

پيش فرض

ممنون از وقتی که میذارین

البته شما درست می فرمایین شاید تعادلی که در برند های دیگه هست رو نداشته باشه البته من احتمالا با چند تا از مشتریاشون که حداقل 1 ساله دارن از لپ تاپای این برند استفاده میکنن تماس میگیرم و درصد رضایتشونو میپرسم

البته اگر من این بحثو را انداختم به این معنی نیست که تعصبی رو این برند دارم ،قرار پول بدم و جنس مطلوبمو

بخرم و مسلما هیچکس دلش نمیخواد چیزی که میخره کارایی لازمو نداشته باشه برای همین هم هست که

دارم تحقیق میکنم و نظر دوستانو جویامیشم

بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا !

پيش فرض چند عکس از این سری

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز من بهتون می گم این تکنولوژی دیگه مخصوص لپ تاپ های گران قیمت نیست. شاید چند سال گذشته این تکنولوژی رو فقط در لپ تاپ های گرون قیمت می دیدید ولی نه الان...
    لپ تاپ هایی مثل MSI U100 یا ASUS Eee PC (اینها به هیچ وجه با 300-400 دلار محصول گران قیمت به حساب نمیان !!!) هم الان از IMR استفاده می کنند.

کافیه کمی سرچ کنید و ببینید خیلی از لپ تاپ ها الان از IMR استفاده می کنند. خیلی ها هم استفاده می کنند و در مشخصات نمی نویسند چون چیز خاصی نیست!
    آرمان جان منظور من از گران قيمت ها لپ تاپ هايي هست كه نسبت به امكاناتشون گران هستند ... مثلا همين EeePC مثال شما نسبت به سخت افزار فوق العاده ضعيفي كه داره قيمتش گرونه ( انصافا هم گرونه )
    با همون بودجه آدم ميتونه Acer Aspire One بخره كه كلي ارزش داره نسبت به EeePC
    معمولا مدلهايي كه زياد حرفي براي گفتن تو سخت افزار ندارن رو اينجور خصوصيات مانور ميدن ...
    البته براي من تكنولوژي IMR تو طراحي ملاك مهمي تو خريد لپ تاپ نيست .

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا !

پيش فرض

آرمان جان منظور من از گران قيمت ها لپ تاپ هايي هست كه نسبت به امكاناتشون گران هستند ... مثلا همين EeePC مثال شما نسبت به سخت افزار فوق العاده ضعيفي كه داره قيمتش گرونه ( انصافا هم گرونه )
    با همون بودجه آدم ميتونه Acer Aspire One بخره كه كلي ارزش داره نسبت به EeePC
    معمولا مدلهايي كه زياد حرفي براي گفتن تو سخت افزار ندارن رو اينجور خصوصيات مانور ميدن ...
    البته براي من تكنولوژي IMR تو طراحي ملاك مهمي تو خريد لپ تاپ نيست .
    پس الان HP که داره ازین تکنولوژی استفاده میکنه زیاد حرفی برای گفتن تو سخت افزار نداره !!!!!!!!!!!!!

دوست عزیز فرمایش شما شاید درست باشه اما مطلق نیست

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

پس الان HP که داره ازین تکنولوژی استفاده میکنه زیاد حرفی برای گفتن تو سخت افزار نداره !!!!!!!!!!!!!

دوست عزیز فرمایش شما شاید درست باشه اما مطلق نیست
    آره عزيز من ، من گفتم معمولا نگفتم همه لپ تاپ ها ...
    مثلا مدل Latitude ATG دل كه كولاك كرد و بعنوان بهترين لپ تاپ صنعتي/تجاري مطرح شد از اين جور تبليغات نداشت و انصافا نياز هم نداشت ...
    تكنولوژي IMR رو بيشتر لپ تاپ هاي لوكس و تجملي و مالتي مديا استفاده ميشه نه لپ تاپ هايي كه قراره تو محيط هاي خشن و سخت كار كنن ...
    اميدوارم منظورم رو درست رسونده باشم ...

15. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •