من که نمی دونم آیا وقتی که این دکمه رو می زنی به اینترنت وصل هستی؟
راستی دوست گرامی اگه میشه لینک FumeFx برای تری دی مکس 2010 رو بزار ممنون می شم
من که نمی دونم آیا وقتی که این دکمه رو می زنی به اینترنت وصل هستی؟
راستی دوست گرامی اگه میشه لینک FumeFx برای تری دی مکس 2010 رو بزار ممنون می شم
میگم، تری دی مکس کامل نصب شده؟ یعنی رجیستر شده؟
میبینیم که به License گیر داده، حالا یا ویندوزه یا مکسه یا خود افتربورن خوب نصب نشده!
من که همچین موردی نداشتم، چند بار هم الان نصبش کردم چیز خاصی موقع نصب ندیدم، یعنی هیچ تغییری به گزینه ها ندادم.
اگه تو نصب افتربورن مشکلی پیش نیومده و فکر میکنی ایراد از اون نیست مکس رو دوباره نصب کن ولی اون گزینه های شبکه و سرور و... رو نصب نکن(غیر فعال باشن).
ویندوزت چطوره؟!
فعلا که اینا به ذهنم میرسن...
من ویندوزم Vista SP1 هستش.موقع نصب همه چیز بدون ایراد هستش فقط زمانی که نصب افتر برن تمام شد نوشت can not set the DCPFLICS یه همچین چیزی!!! برای فیوم اف اکس هم همینطور!!! البته نصب کامل انجام میشه ولی نمیدونم اشکال از چیه!!
FumeFX for max 2010:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AfterBurn for max 2010:
بیا ویندوز Xp نصب کن شاید کارت راه افتاد
راستی آتیش موشک که می خوای بسازی با FumefX این جوری در میاد(البته این کار من نیست)
سلام
شما ببین این فایل DCPFLICS.dlu به آدرس Autodesk\3ds Max 2009\plugins\Afterworks\Common... تو هارد وجود داره؟
و همینطور این فایل TSRegisterNow.dll به آدرس Autodesk\3ds Max 2009... .
اگه نیست اینا رو بگیر و به آدرسهایی که گفتم کپی کن، اگرم هست بگو یه فکر دیگه کنیم(قبلش یه عکس از پنجره ی ارور بعد از نصب افتربورن بذار).
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا همایون دستت درد نکنه.من دوباره اومدم نصبش کردم این دفه هیچ اروری هم نداد ولی بازم اون صفحه مربوط به رجیستر باز نمیشه من فکر کنم باید یه ویندوزه جدید نصب کنم.اون فایلها هم بودن سرجاشون.دیگه فکر کنم نمیشه کاریش کرد.به هر صورت ممنون از کمکتون.
سلام.
به نظر من مشكل از خود فايل پلاگن براي نصب هست. اگه مي تونيد از لينك ديگه يا ورژن ديگه اي براي مكستون استفاده كنيد.
متاسفانه من نمي تونم لينك دانلود ديگه اي بدم چون توي هر سايت مرجعي مي رم يا فــــيلتره يا سرور پيداش نمي كنه.
موفق باشيد.
پس یه ویندوز xp نصب کن ببین جواب میده.
ممکنه با ویستا سازگار نباشه.
کوروش جان این پلاگینو من از همین آدرس گرفتم و هیچ مشکلی باهاش ندارم، ظاهرا مهمترین فرقش اینه که من ویندوز اکس پی دارم و دوستمون ویستا.
اگه آدرسی داری که ف-یلتره از برنامه ی gateway استفاده کن.
آقا این دقیقا همون چیزیه که من میخوام.کاش یک نفر یه آموزش برای این پیدا میکرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)