دوست عزیز دو نرم افزار zbrush و modbox دو نرم افزار برای ایجاد جزئیات روی مدلهای شماست.
با نرم افزارهایی مثل مایا یا مکس نمیشه جزئیات زیادی رو مدل ایجاد کرد.
دوست عزیز دو نرم افزار zbrush و modbox دو نرم افزار برای ایجاد جزئیات روی مدلهای شماست.
با نرم افزارهایی مثل مایا یا مکس نمیشه جزئیات زیادی رو مدل ایجاد کرد.
حالا من اینا رو مثلا یاد گرفتم.
برای کار کردن باید چی کار کنم؟
مدرک می خواد؟ تو ایران مدرک برای کار با یه برنامه خاص داریم؟
یا مثلا باید نمونه کارام قوی باشه؟
اصل موضوع توانایی در انجام کار و داشتن نمونه کاره، اگه مدرکی چیزی هم داشته باشی واسه هل دادنت به جلو بد نیست!
پس تا میتونی نمونه کار خوب ردیف کن...
نمونه کار خووووووووووب...
10 تا از جایزه هایی که مایا به خاطر ویژگی هاش گرفته
10 شخصیت برتر ساخته شده توسط مایا از سال 1998 تا 2007کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
10 فیلم برتر ساخته شده توسط مایا از سال 1999 تا 2007کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام عزیز تمام دوستان راهنمایی بجایی کردن
درضمن با هر برنامه ای هم که بخوایی کار کنی پلاگین های خوبی هم واسش هست که بتونی جلوه های ویژه خوبی درست کنی
مثلا همون مکسی که گفتی آتیش هاش جالب نیستن این FumeFX 1.1 پلاگین... مشکلتو حل میکنه برای ساخت آتیش البته اگه خوب بتونی روش کار کنی... پلاگین های خب زیادی تو بازار هست که میتونه نیاز همه رو بر طرف کنه ... پس جایی هیچ بحثی نمیمونه
نمونه
موفق باشی
Last edited by Tamirat.laptop; 03-06-2009 at 22:08.
به به
میبینم که چشم همکارا رو دور دیدین همینطوری برای خودتون مقایسه میکنین....
کاربرای فعالمون هم که هیچی
خوب شما رعایت کنید خودتون کسی چیزی نمیگه
این تاپیک داره به سمتی میره که باز مثل قدیما توش دعوا بشه و اینا
برای همین بحث رو بیارید سر جای اولش
بعدش هم ترنسفورمرز رو با سافت ایمیج ساختن
میتونید به سایت رسمیش بری
به ویکیپدیا بری
توشون نوشته
دست شما درد نکنه.
من قوانین رو مطالعه کردم ولی توش چیز خاصی از لینک گذاشتن پیدا نکردم.
بیشترین چیزی که تا بحال اینجا گفته شده اینه که بیشتر برنامه های یکی هستن و قابلیت های همدیگه رو که ندارن با پلاگ این پیدا می کنن. و بقیه اش بیشتر سلیقه ایه. لینکی رو هم که من گذاشتم برای این بود که اون 3 ماه یادگیری رو به شما نشون بدم. چون شک داشتم که چنین چیزی ممکن باشه. که البته بعد از گذاشتن لینک جواب درستی نگرفتم.لینک دیگری هم که گذاشتم همون لینک ویکی پدیا ی سافت ایمیج بود.
کسی با شخصی که به صورت تعصبی از یک برنامه همایت کنه کاری نداره. و از اون جا که من تو این فروم تازه واردم نه می تونم تذکر بدم و نه کار دیگه.
هدف تاپیک؟ اسم این تاپیک رو این شکلی انتخاب کردم چون هدفش فقط راهنمای خواستن از شما بود. نه مقایسه نه چیز دیگه. من اول می خواستم بدونم با چی شروع کنم که فهمیدم. حالا راجع به مدرک یه سوالی کردم که یه جواب هم گرفتم: نمونه کار خوب. .اگر کسی نظر دیگری هم داره بفرماید ما تازه کارا رو راهنمای کنید.
مدرک هارو حرفی ازش نزدید. ما به صورت اکادمیک برای برنامه ای خاص مدرک داریم؟ یا این مدرکی که می گید هم موسسه ایه؟
خوب دوست عزیز منم میگم داره از اصلش خارج میشه
همون راهنمایی خواستن شما
ولی الان داره به سمت مقایسه میره
کسی نگفت لینک نذارین...
اینم لینک از خود سایت autodesk که میگه برنامه اصلی ساخت این فیلم مایا بوده در ضمن کل انیمیشن این فیلم هم با مایا بوده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ehem
باز بگید چرا نمزارید ما تازه کارا یه نرم افزار خوب انتخاب کنیم !
چند صفحست گیر داد یکی میگه مایا یکی میگه مکس !
اون میگه فلان فیلم با مکس فلانی با مایا !!!
دوستان این حرفاتون منو میخوندونه ، مطمئن باشید خیلی ها هم مثل من میخندن
عزیز من الآن 8 ساله دارم با مکس کار میکنم حتی هنوز به نظره خودم نتونستم 60% از امکاناتشم یاد بگیرمو ازشون استفاده کنم ، بعد شما گیر داد که من میخوام برنامه کامل کامل با انده قدرت باشه !!!
تا شما تلاش نکنید هیچ نرم افزاری نمیتونه بتون کمک کنه
خوب تاپیکو بازم به مقایسه هو کل انداختن پیش ببرید تا من ببندمش : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)