تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 9 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 88

نام تاپيک: کدام شتاب بهتری داره؟

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

کاملا تایدد میکنم ما تازه با سمند معمولی نه ال ایکس تو اتوبان ساوه با یکی از دوستامون که نقاش اتومبیل های پژو بود شرط بستیم که از این عوارض تا اون عوارضی هرکی زودتر رسید 500 هزار تومن بگیره اولش زد جلو ولی تو سرعت 200 بود که بهش رسیدیم و اونجا دنده 5 رو اودمدیم 4 عقب ماشین یهو نشست به زمین و سرعت کلومتر سنج رسید به 213 و ازش مثل گوله رد کردیم و بریدم ولی خوب 500 رو نگرفتیم و قرار شد یکدست رنگ بزنه ماشین رو مجانی چون رنگ ماشین سوخته بود تو آفتاب
    اصلا امکان نداره ماشین معمولی اینجوری بره ببخشید عزیز دنده چهار با گیر بکس معمولی به زور 140 150 میره اصلا شاید نره دور موتور که از کات آفم بگذره (به فرض این که ecu دست کاری شده باشه ) عمرا 213 تا بره
    ببخشید باز شما میدونی برای 200 تا رفتن تو دنده 5 دور موتور باید کجا باشه ؟؟؟؟؟
    بعد شما که معکوس دادی دور موتور احتمالا یک دور دیگه چرخیده
    یک چیز دیگه شما اصولا وقتی معکوس اونجوری میدی سر ماشین میاد رو زمین نه ته ماشین به جای اینکه سرعت بگیری سرعت کم میکنی چون دیگه جای گاز دادن نداری
    کلی به گیربکس و موتور و... فشار میاد
    کنتور الان میترکه
    Last edited by 2299; 28-05-2009 at 00:48.

2. این کاربر از 2299 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کاملا تایدد میکنم ما تازه با سمند معمولی نه ال ایکس تو اتوبان ساوه با یکی از دوستامون که نقاش اتومبیل های پژو بود شرط بستیم که از این عوارض تا اون عوارضی هرکی زودتر رسید 500 هزار تومن بگیره اولش زد جلو ولی تو سرعت 200 بود که بهش رسیدیم و اونجا دنده 5 رو اودمدیم 4 عقب ماشین یهو نشست به زمین و سرعت کلومتر سنج رسید به 213 و ازش مثل گوله رد کردیم و بریدم ولی خوب 500 رو نگرفتیم و قرار شد یکدست رنگ بزنه ماشین رو مجانی چون رنگ ماشین سوخته بود تو آفتاب
    این دیگه از اون شوخی ها بودا تو 200 تا از دنده 5 اومدی 4، 200 تا؛ شما اصلا میدونی تو سرعت 200 تا دور موتور سمنده روچنده با دنده 5.

4. 2 کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

من اصلا کار به حداکثر سرعت تو دنده 4 ندارم چون خیلی تابلویه

این نوشته بد آموزی داره

Stop Dreaming ------------ Start Drifting
    حواستون باشه من سر دریفت یه 405 دادم شوهر
    با ماشینی باید دریفت کشید که واسه این کار تنظیم شده باشه

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

6

چی میگی !؟

حالا اون شوخی های سرعت و معکوس از 5 به 4 تو سرعت 200 کیلومتر به کنار ! ماشین بی رنگ بود دادی رنگ کامل خورد !؟

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

حالا ما هرچی بگیم شما ها شاید فکرش هم براتون قابل تصور نباشه و نیست چون چیزی که من دیدم رو شماها ندیدید و بعید هم میدونم ببینید(اوایل اتوبان تهران تا اصفهان 2:15 دقیقه) ولی حاظرم سر این موضوع شرط بندی اساسی و سنگین کنم و این رو هم اثبات میکنم که میره (علت: این ماشین اول برای یکی از دوستای ما بود که دوتا برادر بودن هر دو هم مکانیک های حرفه ای اتومبیل نمیدونم چکارش کردن که از نظر راه رفتن فرق داره با بقیه سمند ها طوری که دور موتور به 8 هزار که میرسه باز هم راه داره افزایش پیدا کنه و رقم های بالاتر رو بزنه ) من نیومدم تو این تاپیک دروغ سر هم کنم واسه شادی و سرذوق اوردن دوستان و عین واقعیت رو گفتم و متاسفانه دوستان یطوری برخورد میکنند که حرف آدم رو دروغ و تصوری باطل فرض میکنند
    الان سمند ال ایکس صفر رو هم داریم که تو اتوبان فرودگاه امام پر پر رفتیم 205 تا بیشتر نشد
    توی این معکوس کشیدن ها تو سرعت 200 شما باید قید همه چی رو بزنی چون تسمه تایم ماشین امکان پاره شدنش هست و اگه پاره هم نشه فشار سنگینی به گیربکس ماشین میاد ولی تو این جور زمان ها وقتی دنده رو از 5 به 4 بیای صدای وحشتناکی از موتور بلند میشه و ماشین سرعتش در آن واحد افزایش چندین کیلومتری رو داره
    Last edited by Ship Storm; 28-05-2009 at 09:44.

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ماشین اول برای یکی از دوستای ما بود که دوتا برادر بودن هر دو هم مکانیک های حرفه ای اتومبیل نمیدونم چکارش کردن که از نظر راه رفتن فرق داره با بقیه سمند ها
    ماشین مگه اینکه تنها گیربکس و موتورش دست خورده باشه(گیربکس عوض) که بشه با 200 تا سرعت معکوس بدی به دنده 4
    طوری که دور موتور به 8 هزار که میرسه باز هم راه داره افزایش پیدا کنه و رقم های بالاتر رو بزنه )
    احتمالا ماشین فرمول 1 هست که 8000 هم رد میکنه
    من نیومدم تو این تاپیک دروغ سر هم کنم واسه شادی و سرذوق اوردن دوستان و عین واقعیت رو گفتم و متاسفانه دوستان یطوری برخورد میکنند که حرف آدم رو دروغ و تصوری باطل فرض میکنند
    دوست عزیز چیزی که با ماشین استاندارد امکان نداره رو شما داری میگی حالا به کنار دور موتور رو رد کنه ردم کنه عمرا 213 بشه با دنده 4 رفت
    توی این معکوس کشیدن ها تو سرعت 200 شما باید قید همه چی رو بزنی چون تسمه تایم ماشین امکان پاره شدنش هست و اگه پاره هم نشه فشار سنگینی به گیربکس ماشین میاد ولی تو این جور زمان ها وقتی دنده رو از 5 به 4 بیای صدای وحشتناکی از موتور بلند میشه و ماشین سرعتش در آن واحد افزایش چندین کیلومتری رو داره
    آقا این حرف رو نزنید شاید صدای وحشت ناکی بده اما(بقیشو دوستان گفتن بار ها!!!) و احتمالا کنترل ماشین از دست راننده در بره

و در آخر اینکه یه نرم افزار هست با توجه به ضریب گیربکس و دیف و اندازه لاستیک سرعت ماشین رو در هر دنده در دور موتور خاص میده
    نتایج به این صورت هست :

Gear Km/h per 1000 RPM Km/h @6000 RPM Km/h @6500 RPM
    --------------------------------------------------------
    1 7.49 45 49
    2 13.93 84 91
    3 20.19 121 131
    4 27.19 163 177
    5 34.71 208 226

Gear Km/h per 1000 RPM Km/h @6000 RPM Km/h @7500 RPM
    --------------------------------------------------------
    1 7.49 45 56
    2 13.93 84 104
    3 20.19 121 151
    4 27.19 163 204
    5 34.71 208 260

9. 3 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امير جان ميشه يه توضيحي در مورد اين چيزا كه نوشتي بدي ؟؟؟ به نظرم جالب بود !!!
    يعني موتوري كه 6500 دور در دقيقه كار ميكنه حداكثر سرعتش مثلا توي دنده 3 ، 135 كيلومتر بر ساعت هست ؟؟؟؟
    اونوقت موتوري كه 7500 دور در دقيقه كار ميكنه سرعتش توي دنده 3 ، 151كيلومتر بر ساعت هست ؟؟؟
    جان خودتون توضيح بديد من خيلي كنجكاو شدم !!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حالا ما هرچی بگیم شما ها شاید فکرش هم براتون قابل تصور نباشه و نیست چون چیزی که من دیدم رو شماها ندیدید و بعید هم میدونم ببینید(اوایل اتوبان تهران تا اصفهان 2:15 دقیقه) ولی حاظرم سر این موضوع شرط بندی اساسی و سنگین کنم و این رو هم اثبات میکنم که میره (علت: این ماشین اول برای یکی از دوستای ما بود که دوتا برادر بودن هر دو هم مکانیک های حرفه ای اتومبیل نمیدونم چکارش کردن که از نظر راه رفتن فرق داره با بقیه سمند ها طوری که دور موتور به 8 هزار که میرسه باز هم راه داره افزایش پیدا کنه و رقم های بالاتر رو بزنه ) من نیومدم تو این تاپیک دروغ سر هم کنم واسه شادی و سرذوق اوردن دوستان و عین واقعیت رو گفتم و متاسفانه دوستان یطوری برخورد میکنند که حرف آدم رو دروغ و تصوری باطل فرض میکنند
    الان سمند ال ایکس صفر رو هم داریم که تو اتوبان فرودگاه امام پر پر رفتیم 205 تا بیشتر نشد
    ببنیم اینایی که میگین تو Need for speed دیگه نه؟

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

این دیگه از اون شوخی ها بودا تو 200 تا از دنده 5 اومدی 4، 200 تا؛ شما اصلا میدونی تو سرعت 200 تا دور موتور سمنده روچنده با دنده 5.
    دنده 4 پژو 405 . من باهاش 170 تا رفتم با دور 6500
    =============================
    ضمنا فک میکنم اختلاف وزن سمند و 405 حدود 100 کیلو باشه نه 10 کیلو

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

امير جان ميشه يه توضيحي در مورد اين چيزا كه نوشتي بدي ؟؟؟ به نظرم جالب بود !!!
    يعني موتوري كه 6500 دور در دقيقه كار ميكنه حداكثر سرعتش مثلا توي دنده 3 ، 135 كيلومتر بر ساعت هست ؟؟؟؟
    اونوقت موتوري كه 7500 دور در دقيقه كار ميكنه سرعتش توي دنده 3 ، 151كيلومتر بر ساعت هست ؟؟؟
    جان خودتون توضيح بديد من خيلي كنجكاو شدم !!!
    این یه برنامه ساده هست که با دادن ضریب گیربکس و ضریب دیف و اندازه رینگ و لاستیک بیشترین سرعت ممکن دور موتور های خاص بدست میاره
    عدد اول در دور موتور 1000 هست
    عدد دوم در دور موتور 6000 هست که ماکسیموم قدرت این موتور رو میده
    عدد بعدی هم که 6500 و 7500 هست

14. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •