این که نشد راه حل!! چرا لزومی نداره؟
آقاجون...!! هر کسی میخواد xp و 7 رو در کنار هم داشته باشه، اول xp رو تو c نصب کنه و بعد 7 رو تو D.
این که نشد راه حل!! چرا لزومی نداره؟
آقاجون...!! هر کسی میخواد xp و 7 رو در کنار هم داشته باشه، اول xp رو تو c نصب کنه و بعد 7 رو تو D.
نه بهم نخورده ویندوز 7 این کار را کرده است ظاهرا پارتیشن بندی شما عوض شده است ولی در عمل خیر
.................................................. ...................
نظر شما قابل احترام است ...................
اما چرا صورت مسئله رو می خوا ی پاک کنی.....خوب اون بنده خدا به مشکل برخورده ...باید راه حلی منطقی براش وجود داشته بشه ...........راه حلی پیشنهادی شما که نسوه و نیمه هست .آخرش هم که کلا گفتی یه ویندوز بیشتر نصب نکن......این که نشد راهنمایی............دوست گرامی ..بهت بر نخوره یه موقع........
![]()
سلام دوستان عزيز
من يه لپ تاپ خريدم كه ويندوز 7 روش نصبه .
ولي بعضي از برنامه هام روش جواب نميده و ميخوام در
كنار ويندوز7 يه ايكس پي هم داشته باشم
البته بدون اينكه 7 رو پاك كنم . چون ويندوز 7 اورجيناله
ممنون
نرم افزارارو جدید کن نه ویندوز . همه رو نسخه جدیداشو دانلود کن .
---------- Post added at 09:23 AM ---------- Previous post was at 09:22 AM ----------
اگر xp نصب باشه بعد dvd سون رو بذارین و از توی اکس پی اتورانشو باز کنید و شروع به نصب کنید . بعد نصب هر دو تا ویندوز میان توی بایوس .
نمي تونين چون بايد اول xp رو نصب كنيد بعد 7 رو.
ممنون از نظرات شما
میشه. من هم ویندوز لپ تاپم اورجینال بود ولی بعضی برنامه ها روش نصب نمیشد.با برنامه sun virtualbox ویندوز xp رو نصب کردم و تو محیط سون میارم بالا و باهاش کار میکنم
سلام دوستان . خسته نباشید
نمیدونم درج سوال من اینجا صحیح هست ویا خیر ؟!
من الان ویندوز xp نصب کردم.. بعدش میخوام باتوجه به نیازم .. ویندوز 64 بیتی سون رو نصب کنم
ولی خوب طبیعتا تو xp به دلیل 64 بیتی بودن سون ..اتورانش بالا نمیاد ... وارور میده ...
باید از طریق بوت نصبش کنم ؟
سلام..
من برای اینکه با مشکل این دوستمون مواجه نشم چه کار کنم؟
الان xp نصبه (64 و تو درایو c) و دارم اطلاعات رو از درایو D به یه درایو دیگه ای منتقل می کنم تا 7 رو تو اون نصب کنم..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)