چند ماه پیش یه مقاله داشتم می خوندم در باره ی ویندوز موبایل ها و ایفون که کاملا مقایسشون کرده بود
برنده ام ویندوز بود اگر تونستم ترجمش رو میزارم(اگه پیداش کنم)
چند ماه پیش یه مقاله داشتم می خوندم در باره ی ویندوز موبایل ها و ایفون که کاملا مقایسشون کرده بود
برنده ام ویندوز بود اگر تونستم ترجمش رو میزارم(اگه پیداش کنم)
هر کی با توجه به بودجش هر چی که خواست میخره.
در حال حاظر اگه کسی بخواد ایفون بگیره من بهش پیشنهاد میکنم یه ایپاد تاچ با ۲۵۰ تومن بگیره و یه ۱۱۰۰ برا زنگ و اس ام اس....
در جواب این دوستمونم بگم که اگه ویندوز برنده نشه جای تعجب داره. ویندوز موبایل الان چند ساله داره فعالیت میکنه؟؟؟؟؟
ایفون چند ساله؟؟؟؟؟
چند شرکت دارن از ویندوز برا گوشیاشون استفاده میکنن که خودش تو بالا بردن قدرت وین خیلی تاثیر داره.
حالا چند شرکت مک رو استفاده میکنن؟؟؟
و خیلی عوامل دیگه.....
اما در نهایت ایفون با تمام مشکلاتش فروشش بیشتر از تمام گوشیهای مبتنی بر ویندوز موبایل بود. چرا؟؟؟؟!!!!به خاطر اینترفیس بسار قوی و جذاب و در عین حال بسیار ساده و راحت الاستفاده.
حالا اگه این نشانه ی برنده بودن ویندوزه باشه. برندس.به ما چی میرسه؟؟؟این وسط فقط سود بسایر کلانی به اپل رسید و بار خودشو بست. دو ساله که بازار موبایلو ریخته بهم.و همه ی شرکتا رو به تکاپو واداشته.
طبق امار اخرای ۲۰۰۸ سهم ایفون از بازار ۱۳ درصد بوده.
نکته ی دیگه اینه ایفون یک گوشیه.نه صد مدل مختلف!!!!!!
تو کنفراس (فکر کنم وسطای سال ۲۰۰۸ بود) استیو اومده بود داشت حرف میزد.گرخیده بود.میگفت ما گفتیم خیلی فروش کنه ایفون ۱۰ میلیون نسخه باشه.اما الان میبینیم که ۱۳میلیون فروش کرده.تو همون جا گفت که در کل ۱۷ میلیون ایفون فروختیم و حدود ۱۵ میلیون ایپاد.
اینم برا تنوع بگم که اپل با ایفون بار خودشو بست.و تا چند سال دیگه بیمه س.کما اینکه تو این بحران اقتصادی جوون سالم بدر برد.اپل بر سه پایه استواره.
مک(سیستم عامل و مک بوکا و ایمک و مک پرو و مک مینی)
ایتونز و ایپاد(فروشگاه ایتونز و اپ استور و فروش انواع ایپاد.که فکر کردن به درامدی که داره یکم سخته)
ایفون(سال ۲۰۰۷ نقطه ی عطف اپل بود.حتی فروش بقیه ی تولیداتش به خاطر ایفون زیاد شد.مثلا من خودم به شخصه انقدر از سادگی و ظرافت مک خوشم اومد که الان ۶ ماه که رو سیستمم فقط از مک استفاده میکنم)
Last edited by ELVIS PRESLEY; 31-05-2009 at 09:50.
بازم میگم در اینکه مکینتاش و ایفون خیلی خوبه شکی نیست
منم محصولاتش رو دوست دارم
ولی اگه کمی صبر کنم ماکروسافتم اولین گوشیش رو میده و اونوقت هست که مسابقه یا رقابت خیلی شیرین تر می شه
بابا مکروسافت تا بده بیرون و مثل ایفون بخواد بره بالا و همه جا از اون تعریف کنند کلی میکشه...........من که تو تابستان اگر گوشی جدیدش به قیمت متعادل رسید یکی می خرم واگرم نرسید یک سفر میرم مالزی یا دبی یا ترکیه { به عشق ایفون } یک گوشی پ
می خرم.........دی
یکی لاک شده که ارزون بگیرم و یکی انلاک { اگه بیادش }
درسته ولی تا موقعی که مایکروسافت بخواد گوشی جدیدشو بده بیرون ایفون جدید با امکانات سخت افزاری بیشتر و فریمور بسار قویتر اومده .
۸ روز دیگه فریمور سه ارایه میشه.و احتمالا هفته ی بعدش ایفون جدید.که از بعضی لحاظ سخت افزاری مثل دوربینو و... حرفی واسه گفتن در برابر گوشی های ۲۰۰۹ نداره ولی خواهید دید که باز هم فروش خوبی میکنه.
نمونه ی دیگه zune hd.
خدا وکیلی به نظرت میتونه رقیبی برای ایپاد تاچ دو جی که مال پارساله باشه ؟؟؟چه برسه به ایپادی که بخواد که بیاد.
یه جا تو gsmarena گفته بود چیزی که این شرکتا توجه زیادی بهش نمیکنن بخش نرم افزاریه سیستم عاملاشونه.و فقط هی میان سخت افزارشون رو قوی میکنن.کاری که ایفون دقیقا برعکسشو انجام داد. وموفق شد.
Last edited by ELVIS PRESLEY; 31-05-2009 at 11:21.
ولی این گوشی که ما کروسافت می خواد بده و تا حالا هم مخفی نگه داشته به گفته ی بعضی از دوستان خبره تحولی در پاکت پی سی خواهد بود و ما رو وارده بخش بعدی پاکت پی سی ها خواهد کرد
شما دوست عزیز مثل اینکه خبر ندارین که تمام قدرت مایکروسافت در تولید نرم افزار های قدرتمندشه و میتونیم مطمئن باشیم که نهایتا" گوشی ساخت مایکروسافت از لحاظ سخت افزار فوقش از این امکانات فعلی بهتر باشه ولی خبری از انقلاب نخواهد بود و در نهایت از لحاظ نرم افزاری بتونه کاری بکنه که تا اون جایی که من میدونم فقط ویندوز 7 فعلا" رو هیچ گوشی تست نشده که اونم البته در دنیای پاکت پیسی الحق یه تحول بزرگ محسوب میشه(یه نمونه مولتی تاچ رو ساپورت میکنه)ولی در مقابل مک فکر نمیکنم حرفی واسه گفتن داشته باشه مخصوصا" که تا زمان عرضه من فکرکنم مک نسخه ی جدیدتری ساخته باشه...هرچند همین هم میتونه جلوش وایسه راستی اگه اعتقاد شما اینه که ویندوز موبایل بهتر از مکه بهتره مقایسه بین آخرین ورژن های این دو رو بخونید در همین سایت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by smart00boy; 31-05-2009 at 19:02.
-------------------------------------
Last edited by smart00boy; 31-05-2009 at 18:55.
-------------------------------------------------
Last edited by smart00boy; 31-05-2009 at 19:00.
کاملا درسته.
مایکروسافت فوقش بتونه رو سخت افزار مانور بده. که بازم گمون نکنم به پای گوشیای موجود برسه. به نظر من درحال حاظر بهترین گوشی از لحاظ سخت افزاری امنیا اچ دی هست. از همه لحاظ عالیه به جز سیستم عامل.
مایکروسافتم فوقش به این برسه. سیستم عاملش که فرق زیادی نکرده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)