تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: NOKIA N97 VS. SAMSUNG OMNIA HD

راي دهنده
30. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • NOKIA N97

5 16.67%
  • SAMSUNG OMNIA HD

26 86.67%
Multiple Choice Poll.
صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 27 از 27

نام تاپيک: NOKIA N97 يا SAMSUNG OMNIA HD ??

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همگی .

دوستان فقط توجه داشته باشن وقتی میگین CPU یعنی فقط پردازنده ولی چیپ Omnia HD نسبت N97 جدید هستش و امکانات بیشتری داره.

مخلصیم .

2. 5 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

ان 97 گوشی واسه بازی نیست
    و قابلیت های رندر کردن خوبی در بازی های گرافیک بالا نداره

چون برای این کار ساخته نشده

4. 4 کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

همین بازی که شما میگی i8910 یه چیپست گرافیکی فوق العاده قوی داره که بازیهای سه بعدی با گرافیک بالارو به راحتی اجرا میکنه اونایی که براش بازی میسازن حواسشون هست که این دکمه نداره و مثل پاکت پیسی دکمه مجازی براش میزارن. شما بازیهای آیفونو نگاه کن همه جور بازیی داره بدون نیاز به دکمه.
    شما انقدر رو کیبرد تاکید داری ولی اگه دقت کنی الان آیفون اینهمه فروش کرده کیبردم نداره. الان گوشیهای فول تاچ فروش خیلی بالاتری دارن. آیفون با اینکه کیبردش همه جا لنداسکیپ نمیشه و کوچیکه تایپ باهاش خیلی راحته حالا i8910 با این ال سی دی بزرگو کیبرد لنداسکیپ دیگه هیچ مشکلی تو تایپ کردن نداره.
    در مورد سرعت شما نباید دو تا سیستم عاملو با هم مقایسه کنی. i8910 و n97 هر دوتاشون سیستم عاملشون یکیه پس پردازنده قوی تر سرعت بالاتری داره. بعدشم فقط cpu نیست. i8910 یه iva2 داره که تو پخش و ضبط فیلم خیلی تاثیر داره. یه isp داره که تو پخش و گرفتن عکس خیلی تاثیر داره. همون سی پیوش اگه تو سایتش خونده باشی گفته که 3 برابر قویتر از arm11 هست
    در مورد بازي ميدونم که انواع بازي هست ولي منظورم اين بود بازي هايي که با کيبرد انجام ميشن لذت خاصي دارن البته هر کدام لذت خودشونو دارن ولي من بازي کردن با هر دو را دوست دارم و هر کدام لذته خاص خودشونو دارن.در مورد تايپ هم اينو ميدونم که هيچ وقت کيبرد مجازي نميتونه جاي کيبرد سخت افزاري را بگيره.
    در مورد فروش ايفن هم درسته و همان طور که گفتم هر کسي از يه ديدگاهي به يه موضوع نگاه ميکنه براي من يه سري چيزا مهمه که ان97 را مناسب ميبينم و براي شما يه سري چيزاي ديگه.
    در مورد سرعت هم من براساس تجربه ي خودم گفتم.ولي اينو ميدونم که سرعت 8910 بيشتره ولي سرعت ان97 هم عذاب اور نيست.اين مقايسه ي سرعت تقريبن مثل مقايسه ي سرت ايکس1 با اي900 ميباشد.
    در کل حسن جان همان طوري که گفتم 8910 گوشيه خوبيه ولي من با توجه به انتظارات خودم و اينکه ان97 تقريبن با 8910 برابري ميکنه و يه کيبرد هم داره من ان97 را انتخاب ميکنم.

حافظه: 20 گيگ
    دوريبن: 5 مگاپيكسل
    زوم : 20x
    صفحه: 3 اينچ
    رم : ميني اس دي

20 GB Internal Memory
    Dedicated Music Keys
    3D stereo Speaker
    5 Mega Pixels camera, Flash, AF
    2.4x Optical zoom
    20x Digital Zoom
    30 fps Video Recording
    3" Screen, 16M Color
    miniSD slot
    400+ Hours Stand By
    4+ Hour Talk Time
    24+ Hour music Play Back (Ear Phone
    فکر ميکنم ان97 حافظه ي داخليش 32 گيگ باشه

بروبچ مریخ جان نگفتن که n97 به i8910 برتری داره و اصلا حرف از برتری نزده، فقط گفتن که n97 نیازهاشون رو بهتر برطرق میکنه به خاطر اینکه کارشون بیشتر بیزنسی هست تا مالتی مدیا. دوربین 5 براشون بسه ولی در عوض کیبرد براشون مهمه. شاید ایشون اصلا با گوشی بازی نکنن (که نیاز به چیپ قوی داشته باشن) و...
    شما حرفه منو خوب گرفتي.منظوره من دقيقن همين بود که ان97 براي من خوبه.
    اينم قبول دارم که 8910 نسبت به ان97 برتري داره ولي من با توجه به نياز هايي که دارم و اينکه ان97 هم گوشيه خوبيه ان97 را انتخاب ميکنم.
    درسته که 8910 از ان97 بالاتر ميباشد ولي ان97 هم به اندازه ي قابل قبول ميباشد.

آخه آقای مریخ میگه بازی حتماً به کیبرد نیاز داره منم واسش آیفونو مثال زدم
    حسن جان من نميگم که بازي حتمن به کيبرد نياز داره بلکه ميگم بازي با کيبرد هم لذت خاصي داره.
    در اون جا هم که داشتم بازي با کيبرد را ميگفتم قصدم فقط اين بود که يه سري از کاربرد هاي کيبرد را بگم که از اينترنت و چت....هم نام بردم.که البته تمام اينا با صفحه تاچ هم انجام ميشه ولي کيبرد هم براي خودش لذتي داره و کار ها را سريع تر راه ميندازه.

6. 3 کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مریخ جان واسه اینکه این 2 تا برند قدرتمند محصولاتشون به فروش برسه (قدرتمند ترین محصولشون رو در کلاس های متفاوت ساختن تا در فروش همدیگه تاثیر گذار نباشند)

یک جورایی بهت بگم از رقابت گریختند ... البته این سیاست رو بیشتر نوکیا در پیش گرفته چون فعلا در وضعیت خوبی نیست .. و توان رقابت با سامسونگ رو هم نداره ...همونطور که میدونید سامسونگ برای رقابت با ان 97 دست به کار شده و گوشی داره میسازه که تا 3 یا 4 ماه دیگه وارد بازار میشه !که کیبورد هم داره

این 2 تا رقیب .. برای اینکه قویترین محصولاتشون ... فروش داشته باشن ... گوشی هایی که زدن در یک کلاس نیستند تا هر 2 تا فروش داشته باشند .. مقایسه این 2 تا کار عاقلانه ای نیست .. ولی اگر در کل بخوای حساب کنی 8910 قدرتمند تر عمل کرده ...
    Last edited by pulp_152; 26-05-2009 at 16:25.

8. 4 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال inno3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام من جزو معدود افرادیم که با n97 کار کردم باید بگم این گوشی واقعا یه هیولاست ولی اگه میتونی صبر کن تا قیمتش به ثبات برسه الان قیمتش تا حدودی کاذبه.

10. 2 کاربر از inno3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

مریخ جان واسه اینکه این 2 تا برند قدرتمند محصولاتشون به فروش برسه (قدرتمند ترین محصولشون رو در کلاس های متفاوت ساختن تا در فروش همدیگه تاثیر گذار نباشند)

یک جورایی بهت بگم از رقابت گریختند ... البته این سیاست رو بیشتر نوکیا در پیش گرفته چون فعلا در وضعیت خوبی نیست .. و توان رقابت با سامسونگ رو هم نداره ...همونطور که میدونید سامسونگ برای رقابت با ان 97 دست به کار شده و گوشی داره میسازه که تا 3 یا 4 ماه دیگه وارد بازار میشه !که کیبورد هم داره

این 2 تا رقیب .. برای اینکه قویترین محصولاتشون ... فروش داشته باشن ... گوشی هایی که زدن در یک کلاس نیستند تا هر 2 تا فروش داشته باشند .. مقایسه این 2 تا کار عاقلانه ای نیست .. ولی اگر در کل بخوای حساب کنی 8910 قدرتمند تر عمل کرده ...
    منم با شما موافقم و هر کدام از اين گوشي ها براي نياز هاي خاصي ساخته شدن.
    البته سامسونگ نه تنها در اين مورد بلکه در تمامي موارد داره قدرتمند کار ميکنه.
    همان طور هم که گفتم 8910 به غير از کيبرد در باقيه موار نسبت به ان97 برتري داره.

12. 3 کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال meghdaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران اقدسیه

پيش فرض

این 2 گوشی نباید با هم مقایسه کرد.
    N97 انتخاب مناسب برای یه گوشی با صفحه QWERTY
    و آمنیا اچ دی هم یه گوشی کاملا متفاوت با N97 برای 2 سلیقه متفاوت
    برای من که تو گوشی ها دوربین مهمه پس آمنیا اچ دی.

14. 2 کاربر از meghdaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •