سلام به همگی .
دوستان فقط توجه داشته باشن وقتی میگین CPU یعنی فقط پردازنده ولی چیپ Omnia HD نسبت N97 جدید هستش و امکانات بیشتری داره.
مخلصیم .
سلام به همگی .
دوستان فقط توجه داشته باشن وقتی میگین CPU یعنی فقط پردازنده ولی چیپ Omnia HD نسبت N97 جدید هستش و امکانات بیشتری داره.
مخلصیم .
ان 97 گوشی واسه بازی نیست
و قابلیت های رندر کردن خوبی در بازی های گرافیک بالا نداره
چون برای این کار ساخته نشده
در مورد بازي ميدونم که انواع بازي هست ولي منظورم اين بود بازي هايي که با کيبرد انجام ميشن لذت خاصي دارن البته هر کدام لذت خودشونو دارن ولي من بازي کردن با هر دو را دوست دارم و هر کدام لذته خاص خودشونو دارن.در مورد تايپ هم اينو ميدونم که هيچ وقت کيبرد مجازي نميتونه جاي کيبرد سخت افزاري را بگيره.
در مورد فروش ايفن هم درسته و همان طور که گفتم هر کسي از يه ديدگاهي به يه موضوع نگاه ميکنه براي من يه سري چيزا مهمه که ان97 را مناسب ميبينم و براي شما يه سري چيزاي ديگه.
در مورد سرعت هم من براساس تجربه ي خودم گفتم.ولي اينو ميدونم که سرعت 8910 بيشتره ولي سرعت ان97 هم عذاب اور نيست.اين مقايسه ي سرعت تقريبن مثل مقايسه ي سرت ايکس1 با اي900 ميباشد.
در کل حسن جان همان طوري که گفتم 8910 گوشيه خوبيه ولي من با توجه به انتظارات خودم و اينکه ان97 تقريبن با 8910 برابري ميکنه و يه کيبرد هم داره من ان97 را انتخاب ميکنم.
فکر ميکنم ان97 حافظه ي داخليش 32 گيگ باشه
شما حرفه منو خوب گرفتي.منظوره من دقيقن همين بود که ان97 براي من خوبه.
اينم قبول دارم که 8910 نسبت به ان97 برتري داره ولي من با توجه به نياز هايي که دارم و اينکه ان97 هم گوشيه خوبيه ان97 را انتخاب ميکنم.
درسته که 8910 از ان97 بالاتر ميباشد ولي ان97 هم به اندازه ي قابل قبول ميباشد.
حسن جان من نميگم که بازي حتمن به کيبرد نياز داره بلکه ميگم بازي با کيبرد هم لذت خاصي داره.
در اون جا هم که داشتم بازي با کيبرد را ميگفتم قصدم فقط اين بود که يه سري از کاربرد هاي کيبرد را بگم که از اينترنت و چت....هم نام بردم.که البته تمام اينا با صفحه تاچ هم انجام ميشه ولي کيبرد هم براي خودش لذتي داره و کار ها را سريع تر راه ميندازه.
مریخ جان واسه اینکه این 2 تا برند قدرتمند محصولاتشون به فروش برسه (قدرتمند ترین محصولشون رو در کلاس های متفاوت ساختن تا در فروش همدیگه تاثیر گذار نباشند)
یک جورایی بهت بگم از رقابت گریختند ... البته این سیاست رو بیشتر نوکیا در پیش گرفته چون فعلا در وضعیت خوبی نیست .. و توان رقابت با سامسونگ رو هم نداره ...همونطور که میدونید سامسونگ برای رقابت با ان 97 دست به کار شده و گوشی داره میسازه که تا 3 یا 4 ماه دیگه وارد بازار میشه !که کیبورد هم داره
این 2 تا رقیب .. برای اینکه قویترین محصولاتشون ... فروش داشته باشن ... گوشی هایی که زدن در یک کلاس نیستند تا هر 2 تا فروش داشته باشند .. مقایسه این 2 تا کار عاقلانه ای نیست .. ولی اگر در کل بخوای حساب کنی 8910 قدرتمند تر عمل کرده ...
Last edited by pulp_152; 26-05-2009 at 16:25.
سلام من جزو معدود افرادیم که با n97 کار کردم باید بگم این گوشی واقعا یه هیولاست ولی اگه میتونی صبر کن تا قیمتش به ثبات برسه الان قیمتش تا حدودی کاذبه.![]()
منم با شما موافقم و هر کدام از اين گوشي ها براي نياز هاي خاصي ساخته شدن.
البته سامسونگ نه تنها در اين مورد بلکه در تمامي موارد داره قدرتمند کار ميکنه.
همان طور هم که گفتم 8910 به غير از کيبرد در باقيه موار نسبت به ان97 برتري داره.
این 2 گوشی نباید با هم مقایسه کرد.
N97 انتخاب مناسب برای یه گوشی با صفحه QWERTY
و آمنیا اچ دی هم یه گوشی کاملا متفاوت با N97 برای 2 سلیقه متفاوت
برای من که تو گوشی ها دوربین مهمه پس آمنیا اچ دی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)