اون دوستمون گفتن قهرمانی تو انگلیس توی بازیای رو در رو معلوم میشه که منم گفتم اگه اینجور بود الان منچستر قهرمان نشده بود.
در اینکه لیگ آلمان شما برای خودش خیلی شاخه ! که درش حرفی نیست !
اون دوستمون گفتن قهرمانی تو انگلیس توی بازیای رو در رو معلوم میشه که منم گفتم اگه اینجور بود الان منچستر قهرمان نشده بود.
در اینکه لیگ آلمان شما برای خودش خیلی شاخه ! که درش حرفی نیست !
به نظر من بهترین لیگ دنیا لیگ انگلیسه و چند تا دلیل دارم...اولیش اینه که تو لیگ انگلیس هیچ تیمی به جز اون تیهمایی که از دسته پایین تر میان ضعیف نیستن و هر تیمی میتونه جلوی تیمای بزرگ شاخ بشه....دومین دلیل سرعت بالای بازیهای این لیگ و قدرت بدنی بالای بازیکناست که همه اینو میدونن نمونش هم بازی بارسا با چلسی بود که دو سه تا از بازیکنای بارسا مصدوم ومحروم شدن...سومین دلیل اینه که توی لیگهای دیگه تیمای بالای جدول اون اقتدار لازم رو ندارد مثلا رئال که تو لالیگا دومه آمار گل خورده اش حدود 45 تا ست ولی چلسی که تو لیگ انگلیس در حال حاضر سومه 22 تا گل خورده و این که میبینید اتوو با 28 گل آقای گله ولی آنلکا و رونالدو با 18 گل دلیلش خط دفاع ضعیفه تیمای لیگ اسپانیاست و تیمای بالای جدول لیگ انگلیس به تیمای پایین جدول باخت نمیدن ولی همین بارسا با این همه ادعاش تو این فصل به نومانسیا و اسپانیول باخته ...و مهمترین دلیل هم بازی های لیگ قهرمانانه که فصل پیش فینالش تمام انگلیسی بود و این فصل هم باید همون فینال تکرار میشد که مسئولان یوفا حق چلسی رو خوردن و نذاشتن بیاد فینال...دلایل کافی بود؟
فصل پیش رونالدو 41 گل زد !! که 31 تاش مال انگلیس بوداین که میبینید اتوو با 28 گل آقای گله ولی آنلکا و رونالدو با 18 گل دلیلش خط دفاع ضعیفه تیمای لیگ اسپانیاست
به ترتيب:
1- اسپانيا
2-انگليس
3-ايتاليا
به نظرم بهترین لیگ لیگیه که بالاترین کیفیت داوری رو داشته باشه.
لالیگای اسپانیا ...
فوتبال زیبا و روان ...چیزی که آدم ازش لذت میبره...
بازی امروز بایرن که از بکه سه پخش شد به همه نشون داد که بوندسلیگا چقدر سطحش بالاست.
پس شما بازیای لیگ های دیگه رو ندیدین![]()
چرا دیدم ولی دیدید که بوندسلیگا هم خیلی با کیفیت هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)