نگفتید که C510 بهتره یا G700 . ضمنا فکر نمی کنم بتوان از وای فای در ایران استفاده کرد.
نگفتید که C510 بهتره یا G700 . ضمنا فکر نمی کنم بتوان از وای فای در ایران استفاده کرد.
s500i خوبه
هرچی می خواهی بخر فقط k550 نخر که مفت گران است
کلن g700 بهتره سیستم عامل داره. ال سی دیش بزرگتره. تاچ اسکیرینه
c510 هم برتریهایی داره مثل شتاب سنج. دوربین و فیلم برداری بهتر
وای فای کاری به ایران نداره. شما میتونی یه مودم وایرلس بگیری و استفاده کنی تو فرودگاها و هتل ها و دانشگاها هم میتونی استفاده کنی
ببینید، من یک N95 دارم که LCD اون شکست و آن را تعویض کردم. کیفیت صفحه خیلی پایین اومده/ به نظر شما این گوشی رو نگه دارم یا یکی از گوشی هایی که شما پیشنهاد دادید را بخرم؟
n95 امکاناتش از همه اینا بیشتره اگه ازش خوشت نمیاد یکم بیشتر هزینه کن و یه گوشی بهتر بگیر مثلاً i8910
مشکل اینجاست که من نمی توانم بیشتر از 200 تومن هزینه کنم و هم اینکه از n95 خوشم نمی آید.
اصلا اگر شما بودید چه کار می کردید؟
c702 از همه بهتره با اینکه کمرا فون هستش اما صداش از خیلی های بهتره.
شیشه ضد خش هم داره قیمتش هم مناسبه دوربین خیلی خوبی هم داره کیبورد و طراحی خوبی هم داره.فلزی هم هستش.
سلام
شما لطف کنید بفرمایید بین C510 و G900 و C702 کدام را بگیریم. می دانم که هر کدام مزایا و معایبی دارند و در سایت هایی که به بررسی آن می پردازند رفته ام. ولی می خواستم نظر کسی را که اطلاعات علمی و عملی در این مورد را داشته باشد بپرسم.
اگه سیستم عامل و وای فای میخای g900 بگیر. دوربین g900 درسته که 5 مگاپیکسله ولی شاید در حد c510 و c702 هم نباشه
اگه سیستم عامل برات مهم نیست به نظر من c510
برتریهای c510 نسبت به 702 :
سنسور شتاب سنج
باریکتره
ساپورت مموری تا 8گیگ (702 تا 4 گیگ)
امکانات بیشتر دوربین
باتری بهتر
جدیدتره
برتری 702 هم مقاومت بالاشه
از توضیحات شما متشکرم. اگر شما به عنوان فردی که در این کار تجربه دارد مجبور بودید یکی از این گوشی ها را بخرید کدام را انتخاب می کردید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)