تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: مقايسه و بررسي Intel Core i7 920 باAM3 - Phenom II X4 955

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان چند نکته را متذکر می شم
    1- برای رقابت بین دو پردازنده باید شرایط کاملا عادلانه باشد.قبول می کنم که در تست های انجام گرفته توسط سایت های معتبر core i7 برتری داره ولی این برتری چگونه بوجود می یاد.این برتری بخاطر پردازنده نیست بلکه بخاطر پهنای باندی هست که بوسیله ی مادربورد در دسترس پردازنده قرار می گیره.شما می توانید شرایط رقابت را عادلانه کنید چطوری؟؟ کافی هست بجای استفاده از 3 رم بصورت سه کاناله در مادربورد X58 دو رم بصورت دو کاناله قرار دهید حالا core i7 920 را با Phenum X4 955 مقایسه کنید تا ببینید corei7 چه فضاحتی (ببخشید) به بار می یاره.پس در این حالت بهتره core i7 920 را با X4 810 مقایسه کنید که نتایج تقریبا خیلی به هم نزدیک هستن ولی یک برتری خیلی ناچیز با اینتل هست.
    اگر خودتون بررسی کنید متوجه می شوید که 3 کانال رم بین 2.5 تا 2.8 برابر پهنای باند بیشتری نسبت به 2 کانال رم داره.
    پس برتری corei7 نه بخاطر پردازنده بلکه بخاطر پهنای باند بیشتر رم هست.

2-دومین مورد قابل توجه ضعف تراشه ICH10R در مادربوردهای اینتل در حالت raid هست.در ایران حدود 90% اشخاص در موقع خرید سیستم از این سیستم استفاده نمی کنن. توجه کنید که دو هارد 250 گیگ در حالت raid 0 تا سه برابر سریع تر از یک هارد 500گیگ در حالت عادی هست.حالا این چه ربطی به موضوع داره!!!!! خدمتتون عرض می کنم. تراشه فوق در اینتل در پشتیبانی از raid ضعف شدیدی داره شاید در حالت 0 و 1 کسی متوجه این موضوع نشه ولی وقتی یه کاربر حرفه ای 6 هارد 2 ترابایتی را بصورت raid 5 قرار میده اینجاست که مادربورد اینتل بدجوری خرابکاری به بار میاره.

3- یکی از دوستان عزیز فرمودند اینتل در پردازنده ها یک ثبات رویه داره.خدمتشون عرض می کنم اینتل از سال 2002 تا حالا 5 تا سوکت عوض کرده در حالی AMD با یک سوکت ادامه داده.شما میتونید Phenum 955 را روی سوکت AM2+ هم استفاده کنید درحالی که فقط فرکانس مسیر از 4گیگاهرتز میاد روی 2 گیگ.ولی آیا متوانید core i7 روی سوکت 775 نصب کنید. تازه یک خبر خیلی بدتر اینتل باز هم تا اواسط امسال تغییر سوکت میده و بجای سوکت 1366 برای corei7 از سوکت جدید 1066 و چیپ p55 استفاده می کنه.

4-همون دوست عزیز در مورد قیمت گفته بودن corei7 با مادربورد و سه رم ddr3 هم قیمت هست با phenum 955 .من به ایشون می گم یه بررسی مجدد انجام بدن.

5- به موضوع اینتل و AMD در مورد یک سیستم اصلا توجه نکنید بلکه ببینید چه کاری می خواهیدبا اون انجام بدین. من خودم هم AMD داشتم هم در حال حاضر اینتل دارم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    بن بست رضوی

پيش فرض

تازه یک خبر خیلی بدتر اینتل باز هم تا اواسط امسال تغییر سوکت میده و بجای سوکت 1366 برای corei7 از سوکت جدید 1066 و چیپ p55 استفاده می کنه.
    اون سوکت 1066 نیست 1156 هست که برای مادربرد های چیپست P55 و P53 قرار خاهد گرفت.
    CPU هم سری i5 میشه
    1156 تغییر سوکت نیست یه سکوت جدید در کنار 1366 خاهد بود
    در کل i5 مدل قیمت ارزون تر از i7 خاهد بود مثلن به جای سه رم DDR3 از دو رم DDR2 استفاده خاهد شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه warmaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    0101World

پيش فرض

اون سوکت 1066 نیست 1156 هست که برای مادربرد های چیپست P55 و P53 قرار خاهد گرفت.
    CPU هم سری i5 میشه
    1156 تغییر سوکت نیست یه سکوت جدید در کنار 1366 خاهد بود
    در کل i5 مدل قیمت ارزون تر از i7 خاهد بود مثلن به جای سه رم DDR3 از دو رم DDR2 استفاده خاهد شد
    منظورتون از اینکه در کنار سو کت 1366 خواهد بود , چیه ؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    بن بست رضوی

پيش فرض

منظورتون از اینکه در کنار سو کت 1366 خواهد بود , چیه ؟؟
    چطور بگم؟! یعنی اینکه هر دو سکوت باقی میمونن منتهی هر کدوم برای یه سر خاص از CPU ها.
    1366 برای i7 و احتمالن 6 هسته ای های آینده
    1156 برای i5

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فقط i7 920
    به 1000 دلیل
    که همه توضیحات رو دوستان دادن

البته اگه میخوای پولت رو دور بریزی AMD بگیر

6. این کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash the archer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فقط i7 920
    به 1000 دلیل

نه عزیزم اینطور که شما میگید نیست . بسته به نوع کاری که می خواهید انجام بدید و بودجه ای که دارید فرق میکنه .
    اگه صرفا به cpu فکر کنید نتیجه خوبی نمیگیرید

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

دوستان من هم بین این دو موندم . با ذهنیت خوبی که از قبل نسبت به AMD دارم تردید دارم (البته یکم هم پول کم دارم !)
    یادش بخیر روزی که با CPU 2000 AMD با گرافیک 7000 رادون با رم 64MB میترکوندیم ، یعنی آی کم میاوردن این Intel های به اصطلاح فول کش با گرافیک و رو بهتر ! حالام گیر کردم و نمیدونم باز هم مثه گذشتست ؟ پرفرمنس رو بازی هام واسم محمه و گویا phenom II 955 رو بازی محبوب من یعنی GTA IV ترکونده همه تست هارو !

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

فقط i7 920
    به 1000 دلیل

دوست عزيز اينكه ما روي يك مورد خاص تعصب داشته باشيم اصلا درست نيست . به نظر بنده مهمترين فاكتوري كه مي تونه تعيين كننده باشه قيمت پردازنده هاست و اينكه اونا از چند تا هسته استفاده مي كنن . مقايسه يه پردازنده مثلا دو هسته اي با يه پردازنده چهار هسته اي نه قابل قبوله نه منصفانه . پس سعي كنيم تعصب رو بذاريم كنار . هر كدوم از پردازنده ها تو يه جاهايي خودشونو نشون مي دن و مسلما هيچ وقت هيچ شركتي نتونسته تو همه زمينه ها موفق باشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوسنتن واقعا من هم بین این دو گیر کردم...ولی واقعا تاپیک محشری بود و واقعا استفاده کردم...

در حال حاضر Phenom 955 در بازار 250 تومنه در حالی که core i7 حدود 330 تومنه...از نظر منم به صرفه تره..

به شخصه هم در کار با ویندوز AMD رو خیلی بیشتر میپسندم...سرعت کار در ویندوزش عالیه...خصوصا بالا آمدن ویندوز XP در AMD معمولا 3 ثانیه (از زمان شروع لودینگ) و در اینتل که 10-12 ثانیه هستش...البته در مورد سری های جدید Core i7 یا Phenom II X4 955 اطلاع دقیقی ندارم و اگر دوستان میدونن لطفا بگن...

ولی سئوالی که داشتم این بود که در حال حاضر مادربورد های ساپورت کننده AM3 به بازار اومده یا خیر؟ البته منظورم پخش گسترده و با قیمت مناسب هستش؟؟؟؟

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

ولی سئوالی که داشتم این بود که در حال حاضر مادربورد های ساپورت کننده AM3 به بازار اومده یا خیر؟ البته منظورم پخش گسترده و با قیمت مناسب هستش؟؟؟؟
    سلام
    مادربرد عایی که دارای سوکت AM2+ هستند وAM3 هم ساپورت میکنند داخل بازار خیلی هست.
    مادربرد های AM3/DDR3 هم وارد بازار شده یک دو مدل Asus M4A78T-E داخل بازار یافت میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •