با سلام خدمت دوستان چند نکته را متذکر می شم
1- برای رقابت بین دو پردازنده باید شرایط کاملا عادلانه باشد.قبول می کنم که در تست های انجام گرفته توسط سایت های معتبر core i7 برتری داره ولی این برتری چگونه بوجود می یاد.این برتری بخاطر پردازنده نیست بلکه بخاطر پهنای باندی هست که بوسیله ی مادربورد در دسترس پردازنده قرار می گیره.شما می توانید شرایط رقابت را عادلانه کنید چطوری؟؟ کافی هست بجای استفاده از 3 رم بصورت سه کاناله در مادربورد X58 دو رم بصورت دو کاناله قرار دهید حالا core i7 920 را با Phenum X4 955 مقایسه کنید تا ببینید corei7 چه فضاحتی (ببخشید) به بار می یاره.پس در این حالت بهتره core i7 920 را با X4 810 مقایسه کنید که نتایج تقریبا خیلی به هم نزدیک هستن ولی یک برتری خیلی ناچیز با اینتل هست.
اگر خودتون بررسی کنید متوجه می شوید که 3 کانال رم بین 2.5 تا 2.8 برابر پهنای باند بیشتری نسبت به 2 کانال رم داره.
پس برتری corei7 نه بخاطر پردازنده بلکه بخاطر پهنای باند بیشتر رم هست.
2-دومین مورد قابل توجه ضعف تراشه ICH10R در مادربوردهای اینتل در حالت raid هست.در ایران حدود 90% اشخاص در موقع خرید سیستم از این سیستم استفاده نمی کنن. توجه کنید که دو هارد 250 گیگ در حالت raid 0 تا سه برابر سریع تر از یک هارد 500گیگ در حالت عادی هست.حالا این چه ربطی به موضوع داره!!!!! خدمتتون عرض می کنم. تراشه فوق در اینتل در پشتیبانی از raid ضعف شدیدی داره شاید در حالت 0 و 1 کسی متوجه این موضوع نشه ولی وقتی یه کاربر حرفه ای 6 هارد 2 ترابایتی را بصورت raid 5 قرار میده اینجاست که مادربورد اینتل بدجوری خرابکاری به بار میاره.
3- یکی از دوستان عزیز فرمودند اینتل در پردازنده ها یک ثبات رویه داره.خدمتشون عرض می کنم اینتل از سال 2002 تا حالا 5 تا سوکت عوض کرده در حالی AMD با یک سوکت ادامه داده.شما میتونید Phenum 955 را روی سوکت AM2+ هم استفاده کنید درحالی که فقط فرکانس مسیر از 4گیگاهرتز میاد روی 2 گیگ.ولی آیا متوانید core i7 روی سوکت 775 نصب کنید. تازه یک خبر خیلی بدتر اینتل باز هم تا اواسط امسال تغییر سوکت میده و بجای سوکت 1366 برای corei7 از سوکت جدید 1066 و چیپ p55 استفاده می کنه.
4-همون دوست عزیز در مورد قیمت گفته بودن corei7 با مادربورد و سه رم ddr3 هم قیمت هست با phenum 955 .من به ایشون می گم یه بررسی مجدد انجام بدن.
5- به موضوع اینتل و AMD در مورد یک سیستم اصلا توجه نکنید بلکه ببینید چه کاری می خواهیدبا اون انجام بدین. من خودم هم AMD داشتم هم در حال حاضر اینتل دارم.